Berliner Posted December 26, 2011 Report Posted December 26, 2011 meni ageless venomous i dalje najsveziji i najkvalitetniji (minus sjebana produkcija) u poredjenju s ovim albumom svi kasniji su mi manje ili vise beskarakterni http://www.youtube.com/watch?v=ww4GbPKJxjw Quote
HeLLsarma Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 KACITE PLAYLISTU SA TURNEJE KO GOD NADJE ! Quote
Talvi Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Računaj skraćenu verziju ovoga pošto su ovo svirali u Brazilu pre mesec dana: Kings of Killing Combustion Inferno The Will to Potency Vicious Wrath Sentenced Morning Descending Abomination Hatred Inherit Slaying Steel Minotaur Bloodcraft Black Force Domain Ravager Slain Fate Apocalyptic Victory Quote
[Nocturno] Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Nadao sam se da ce svirati Murderer recimo. I dalje se nadam. Quote
Џрк Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Davajte liste, da budemo 'spremni' na koncertu haha Smara me da im slusam diskografiju, jer mi nisu nesto zanimljivi, ali bih mogao da preslusam pesme koje ce svirati, da mogu da prepoznam jos nesto osim Murderer Quote
Grobodan Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 ' date='05 februar 2012 - 23:29' timestamp='1328480948' post='2472675']Nadao sam se da ce svirati Murderer recimo. I dalje se nadam. Reci da im nećeš dati pare ako ne odsviraju to, ipak si organizator Quote
Lou Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Neka dopiše na listu, tako je i Frubi radio. Quote
[Nocturno] Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Reci da im nećeš dati pare ako ne odsviraju to, ipak si organizator hehe, ipak - meni je Vital remains nesto cemu se najvise radujem. Dechristianize - i ja sam prezadovoljan. Ali sto da ne, mogu pitati. Neka dopiše na listu, tako je i Frubi radio. Hahahahaha. Pod 1 - ja nisam Frubi. Pod 2 - ja nisam Frubi. 1 Quote
kuruz Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Pre neki dan pustih taj čuveni Vital Remains, tačno sam znao da mi se neće dopasti jer sam pretpostavio kakav metal sviraju. Al' kad je krenuo taj neverovatni deo Dechristianize, muda su mi se oznojila od neverice koliko je dobro. Quote
Џрк Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 ' date='05 februar 2012 - 23:58' timestamp='1328482681' post='2472701']Pod 1 - ja nisam Frubi. Pod 2 - ja nisam Frubi. Quote
Demon Seed Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Ne sviraju najbolju pesmu, RISES FROM BLACK, nisu je svirali ni prosli put, i neka puse kurca. Takodje fali Ethereal world, Cursed Scrolls, Wolven Tyranny. Ili bilo sta sa Works of Carnage sa kog nema nijedna pesma, pacijenti. Quote
LetTheMetalFlow Posted December 12, 2012 Report Posted December 12, 2012 Ajmo !!! :rockdevil: 1 Quote
kuruz Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 ubedljivo, ali UBEDLJIVO najprecenjeniji bend death metala izleteli mi sa strane na Tjubu, pa reko' aj da im pružim opet šansu đubre đubre đubre jebem ti dan kad su uzeli instrumente u ruke 2 Quote
HeLLsarma Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Pa gde to da kazes,pa ti si lud. Skidaj te cepove iz usiju. Ili mozda stavljas sir? Quote
oʞɾoƃ Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 realno jesu do jaja precenjeni, iz cele diskografije imaju dobrog materijala možda za jedan album Quote
Grobodan Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Uopste nisu precenjeni, jako su bili značajni krajem devedesetih / početkom dvehiljaditih kad su se probili zajedno sa bendovima kao Angelcorpse i Hate eternal gde su bili alternativa opštoj pusifikaciji black metala i najezde geteburških melodic bendova. Imaju svoje mesto u DM istoriji. A na stranu ubice albumi kao Conquerors of Armageddon. Doduše jesu bili predosadni u Gunu ali kad sam ih gledao u Budimpešti sa Morbidima sahranili su sve živo. 1 1 Quote
I'm Calmer Than You Are Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Ako se porede sa latino bendom kao sto je The Chasm, onda su bas ozbiljno precenjeni, ali to vazi i za 95% drugih DM bendova Quote
kuruz Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 koliko su značajni, drugo je pitanje (da ne otvaramo diskusiju o broju užasno dosadnih albuma koji su udarili temelje metala) ali, njihove pesme su toliko jednolične i dosadne, da je to neopisivo Quote
Grobodan Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Nemoj molim te, još imam traume od one teme Kultni albumi koji ne volite Simon je i tu beše pobedio, opljuvao Motorhead i CFrost beše... Quote
kuruz Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 evo, na 19:53 je otprilike sumirano ono što ja pomislim kad vidim logo ovog benda https://www.youtube.com/watch?v=75LApUM-9_E katastrofa Quote
Descender Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 ubedljivo, ali UBEDLJIVO najprecenjeniji bend death metala izleteli mi sa strane na Tjubu, pa reko' aj da im pružim opet šansu đubre đubre đubre jebem ti dan kad su uzeli instrumente u ruke koliko su značajni, drugo je pitanje (da ne otvaramo diskusiju o broju užasno dosadnih albuma koji su udarili temelje metala) ali, njihove pesme su toliko jednolične i dosadne, da je to neopisivo Potpis i pečat. 1 Quote
Grobodan Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 evo, na 19:53 je otprilike sumirano ono što ja pomislim kad vidim logo ovog benda https://www.youtube....h?v=75LApUM-9_E katastrofa ja sam mislio da ti voliš neartikulsano nasilje a to se izgleda samo na buseve odnosi 1 Quote
kuruz Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Converge je neartikulisano nasilje ovo je smeće 4 Quote
Recommended Posts