Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

da, samo sto na tom koncertu u KSTu nisu svirali nista s Transcend The Rubicon-a a sto se ocekivalo... ja sam prosto bila sigurna da ce biti Violation Domain, to im je najbolja pesma ikada :da:

ne mogu da se setim dal je bila Wrong Side Of The Grave... moguce... :ph34r::rockdevil:

bilo je dosta pesama sa Organized Chaos-a i starih bas... sve u svemu, meni je bilo dobro :da:

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Kraljevi britanskog grind-a,majstori, ko njih ne voli taj je lud!!! Transcend the rubicon i Dreams of you dread su the best!!! I Bow to none,Soulstream,Unfound Mortality,Where flies are born,Path of the Serpent,Blood from stone,Nightfear,Grotesque i Ashen Epitaph takodje,ne zna se koja je pesma od koje bolja.Steta sto nemaju srece sa postavom.Grind Bastard i Organized Chaos su takodje dobri,ne moze bilo koji bend da napravi pravu grind stvar,to mora da se oseti.Meni su oni bolji i od Napalm-a!

Pozdrav pravim fanovima Benediction,meni su oni u top 5!

Posted
Vazno da Shit Flames ima 55stranica...

Elem, ima izgleda bootleg Benediction-a iz 2004.god u Bg-u :)hehhe, sad cimam da ga preuzmem .:)

Eh da i Transced the Rubicon je kult !

Opsesijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Ја сам недавно одслушао све од њих и могу вам касти да су мање-више сва остварења добра. (Бар је такав утисак после првог слушања.)

Edited by Bananaman
  • 5 months later...
Posted

snimiše novi album, "Killing Music", izaći će na leto, Nicholas Barker sad lupa bubnjeve, ostatak benda je nepromenjen, najavljuju da će biti u fazonu Grind Bastard - meni se taj album veoma sviđa pa jedva čekam da čujem nove stvari....ipak je ovo velika pauza između albuma, pre 7 godina objaviše Organised Chaos....

Posted
snimiše novi album, "Killing Music", izaći će na leto, Nicholas Barker sad lupa bubnjeve, ostatak benda je nepromenjen, najavljuju da će biti u fazonu Grind Bastard - meni se taj album veoma sviđa pa jedva čekam da čujem nove stvari....ipak je ovo velika pauza između albuma, pre 7 godina objaviše Organised Chaos....

i ja bih voleo da trza na grind bastard :rockdevil: ,a vidim imace i obradu amebix-a :rockdevil: i mislim da je produkciju radio mick kenney iz anaal nathrakh-a :rockdevil:

sve u svemu :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Posted

Bas bih voleo da ponove i jos jedan dobar album sa stvarima kao West of hell,I,Stigmata...Definitivno sam se pomirio sa tim da je za njih period Rubicon/Dreams proslost,ne verujem da bi iko mogao da ponovi tako nesto.Samo da ne zaseru pa da se totalno razocaram...

• 2 weeks later...
Posted

Definitivno jedan od 5 najboljih death metal bendova!

KULT

Nadam se da nece razocarati...

DEATH METAL MADNESS

Posted
Definitivno jedan od 5 najboljih death metal bendova!

KULT

Nadam se da nece razocarati...

DEATH METAL MADNESS

:pivopije:

DOWN WITH THE WHORES! :)

KONCERT 2004 JE BIO kidanje!!!

Valjda ce doci opet... :rockdevil: