Glogov_Kolac Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Sramota da nema teme o ovom sjajnom bendu.Preporucujem The grand leveller(pravi old skul) i Grind Bastards. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Mozda jos bolje Subconcous Terror ;)hahha. Ili Dark is The Session EP. Quote
Glogov_Kolac Posted April 29, 2007 Author Report Posted April 29, 2007 Mozda jos bolje Subconcous Terror ;)hahha. Ili Dark is The Session EP. Subconcous Terror nije los ali ima ocajnu produkciju.Za ovaj drugi ti verujem na rec i odma ga skidam s neta Quote
Josif Visarionovič Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 ovde svira paul allender,gitarista cof-a.tj znam da je svirao pre nekih godinu dana,ne znam dal je jos uvek u bendu Quote
Жвакић Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ja imam sve albume, ali nesam još preslušao. Ono što sam čuo nije loše. Quote
darthmoog Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 wtf...like samo jedna strana o ovom bendu? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Vazno da Shit Flames ima 55stranica... Elem, ima izgleda bootleg Benediction-a iz 2004.god u Bg-u :)hehhe, sad cimam da ga preuzmem . Eh da i Transced the Rubicon je kult ! Quote
Grobodan Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 nikad ih nisam nesto narocito voleo...Transcend najbolji po meni...njah Quote
Ancient Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 kult... bese nekada fino druzenje u kst-u..ima 3 godine skoro.. jebote, kako vrijeme leti.. Quote
Natasha! Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 da, samo sto na tom koncertu u KSTu nisu svirali nista s Transcend The Rubicon-a a sto se ocekivalo... ja sam prosto bila sigurna da ce biti Violation Domain, to im je najbolja pesma ikada ne mogu da se setim dal je bila Wrong Side Of The Grave... moguce... bilo je dosta pesama sa Organized Chaos-a i starih bas... sve u svemu, meni je bilo dobro Quote
Жвакић Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Управо слушам Transcend The Rubicon и ок је. А пре неки дан сам одслушао "Мрак је сезона". И то је ок. Quote
Blathaddar Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 slusao sam samo grind bastards,do jaja je i svidja mi se produkcija,kako su samo dobro odradili electric eye od prista.. :rockdevil: Quote
darthmoog Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 @blablabar grind je meni i najgori...nabavi starije... Quote
Mr.Hate Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Kraljevi britanskog grind-a,majstori, ko njih ne voli taj je lud!!! Transcend the rubicon i Dreams of you dread su the best!!! I Bow to none,Soulstream,Unfound Mortality,Where flies are born,Path of the Serpent,Blood from stone,Nightfear,Grotesque i Ashen Epitaph takodje,ne zna se koja je pesma od koje bolja.Steta sto nemaju srece sa postavom.Grind Bastard i Organized Chaos su takodje dobri,ne moze bilo koji bend da napravi pravu grind stvar,to mora da se oseti.Meni su oni bolji i od Napalm-a! Pozdrav pravim fanovima Benediction,meni su oni u top 5! Quote
Speed_Dead Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 strava im je bio koncert i predgrupa u vidu nominona je bila pun pogodak:D Organized chaos!!!!! 111 HC/death Quote
ukyo Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Vazno da Shit Flames ima 55stranica... Elem, ima izgleda bootleg Benediction-a iz 2004.god u Bg-u :)hehhe, sad cimam da ga preuzmem . Eh da i Transced the Rubicon je kult ! Opsesijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Quote
Mr.Hate Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Hvala meni sto sam osvezio ovu temu,od Maja meseca niko nije ostavio komentar,verovatno bi zastarela...Hail Grind! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Transcend je stvarno jedan od najbolji d.m albuma all the time ! Quote
Opera Ghost Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Subconcious Terror meni i dalje nekako najdrazi...cista jebena mrznja...Ne volim od Grind Bastarda pa dalje...ok je,al nije to to...Ashen Epitaph i Grotesque vecno u srcu D: Quote
Жвакић Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 (edited) Ја сам недавно одслушао све од њих и могу вам касти да су мање-више сва остварења добра. (Бар је такав утисак после првог слушања.) Edited November 10, 2007 by Bananaman Quote
WIZARD OF GORE Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 snimiše novi album, "Killing Music", izaći će na leto, Nicholas Barker sad lupa bubnjeve, ostatak benda je nepromenjen, najavljuju da će biti u fazonu Grind Bastard - meni se taj album veoma sviđa pa jedva čekam da čujem nove stvari....ipak je ovo velika pauza između albuma, pre 7 godina objaviše Organised Chaos.... Quote
Goxy Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 snimiše novi album, "Killing Music", izaći će na leto, Nicholas Barker sad lupa bubnjeve, ostatak benda je nepromenjen, najavljuju da će biti u fazonu Grind Bastard - meni se taj album veoma sviđa pa jedva čekam da čujem nove stvari....ipak je ovo velika pauza između albuma, pre 7 godina objaviše Organised Chaos.... i ja bih voleo da trza na grind bastard ,a vidim imace i obradu amebix-a i mislim da je produkciju radio mick kenney iz anaal nathrakh-a sve u svemu Quote
Mr.Hate Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Bas bih voleo da ponove i jos jedan dobar album sa stvarima kao West of hell,I,Stigmata...Definitivno sam se pomirio sa tim da je za njih period Rubicon/Dreams proslost,ne verujem da bi iko mogao da ponovi tako nesto.Samo da ne zaseru pa da se totalno razocaram... Quote
Infest Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Definitivno jedan od 5 najboljih death metal bendova! KULT Nadam se da nece razocarati... DEATH METAL MADNESS Quote
Vlladimir Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Definitivno jedan od 5 najboljih death metal bendova! KULT Nadam se da nece razocarati... DEATH METAL MADNESS DOWN WITH THE WHORES! KONCERT 2004 JE BIO kidanje!!! Valjda ce doci opet... Quote
Recommended Posts