Goxy Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 (edited) na jedno slusanje ne cini mi se los ovaj novi album killing music. produkcija je jebacki dobro uradjena.sto se tice obrada,bolja je od broken bones. beg,you dogs! Edited July 30, 2008 by Goxy Quote
Vlladimir Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Muzika žeže, svidja mi se, i pesme baš klize, ali vokal Dave Hunta mi je prilično srozan nekako...mnogo je bio bolji na ''Organised Chaos''...ovde zvuči kao da ima problema sa probavom. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Konacno jedan dobar album u poslednjih 5-6god ;)heehhe. Odlican je novi Bensediction. Quote
Guest Kriki Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Vec par dana ne vadim ovaj album iz mp3-a.Sto se tice vokala, jeste malo meksi, ali zato bubanj jebe kevu za sve pare!Nisam ocekivao ovoliko dobro udaranje od strane Barkera....Sto se tice zvuka gitara, sta tu ima da se prica...to je Benediction!!!!Takodje se slazes sa Frubijem, da je jedan od boljih death metal albuma u poslednjih pa ne bas 5 godina, ali 3 sigurno! Definitivno najbolje izdanje koje sam slusao u 2008-oj. Quote
Grobodan Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Da da, Barker je bas amater, ko bi reko da ce on dobro da odlupa Quote
Mr.Hate Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Uf nisam ga jos slusao ali verujem da ubija.Video sam i plocu pa cu da je narucim i onda najbolji filing na svetu-novi album sa ploce!Inace stari pevach sa Trancend/Grotesque/Dreams je nezamenljiv! Pre par dana sam kibicovao ploce Subsconscious terror i onaj mini Dark is the season tako da treba da stignu ovih dana...Cim kupim plocu Grotesque bacam disk u prodaju... Sta bre onaj Frubi uradi sa Unleashed plocama?Kako bi se one slatko ustekale u moj orman medju ostalim legendama metala,eh... Quote
WIZARD OF GORE Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 kad već gledaš ploče, onda baci pogled i na one singlice sa Pungent Stench pretpostavljam da se to sad nigde ne može naći (naročito ona iz 90e) ali eto ako možda naiđeš negde na te singlice javni koja je cena Quote
Mr.Hate Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 kad već gledaš ploče, onda baci pogled i na one singlice sa Pungent Stench pretpostavljam da se to sad nigde ne može naći (naročito ona iz 90e) ali eto ako možda naiđeš negde na te singlice javni koja je cena To nisam ni znao da postoji niti sam gde video,ludilo!Old school-zakon! Quote
WIZARD OF GORE Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 aha dve su izbacili, 90e i 2001. cenim da je ta iz 90 raritet u pm ali ko zna možda ova druga može da se nađe negde evo baš sad slušam novi album, nije loš ovako na prvo slušanje, treba malo vremena da prođe pa ću onda videti kako mi se čini Quote
banedeathmetal Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Novi Bendiction je skroz OK. Super mi se dopada, mada nista novo. Ko voli nek` izvoli !!! Quote
djuk Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 meni vokal ide na zivce, jedva sam odslusao dve pesme, ne verujem da cu ponovo pokusati da odslusam album. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Koncert: 14.10.2008 * Skc , Mala Sala * Benediction + Holy Moses + Nominion Quote
Zgole Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Koncert: 14.10.2008 * Skc , Mala Sala * Benediction + Holy Moses + Nominion BRAVO!!!!!!!!!!!!! Quote
Speed_Dead Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 (edited) NOMINON !!!!!!! DO JAJA BENEDIKSN-UBICE DECIJIH GLEZNJEVA!! na ovo se ide koliko para? Edited September 19, 2008 by Speed_Dead Quote
banedeathmetal Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 koliko para? 1200 Dinara. Quote
Speed_Dead Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 pa ok ce da dam 1200 mada kad sam ih prvi put gledo bili su 400-500 din ,valjda nam je skocio standard od tad:P inace nado sam se da ce novi album biti ko ''Organised Chaos'' jer mi je to jedan od 30 omiljenih albuma koji su mi za sva vremena Quote
Zgole Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Na 1:29 mozete da vidite Lazu u publici. Laza + Bugari = zajebancija. Quote
WIZARD OF GORE Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Na 1:29 mozete da vidite Lazu u publici. Laza + Bugari = zajebancija. :) deluje potpuno izgubljeno :) zalutao čovek, tražio šank a došao ispred bine Quote
Жвакић Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Људи, да ли неко може да окачи линкове за 2 бонус песме које не могу наћи? Betrayer и They Bleed ми требају. Ја сам их наводно нашао, али кад сам пустио онда сам схватио да заправо то нису те 2 него 2. 2 бонус песме. Тачније, Seeing Through My Eyes и Largactyl. Quote
Zgole Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Људи, да ли неко може да окачи линкове за 2 бонус песме које не могу наћи? Betrayer и They Bleed ми требају. Ја сам их наводно нашао, али кад сам пустио онда сам схватио да заправо то нису те 2 него 2. 2 бонус песме. Тачније, Seeing Through My Eyes и Largactyl. Ja sam skinuo KM sa 16 stvari, ali sada tog linka vishe nema. Bash sam sada trazio, stvarno nema nigde da se nadje ceo album. Quote
рогозуб Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=v_8w4W6L9r8 . mnogo mi se djasvi pesma.. Quote
Demon Seed Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Meni je tesko da ne razmisljam o tome kako su odsvirali (citaj: NAGRDILI, OBRUKALI SE) Electric Eye. Ae da probamo jos malo... Quote
Жвакић Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Ја сам набасао на "Убилачку музику" са 17 песама! Има још нека песма, поред 4 бонус, чије име не пише тачно. Зна ли неко која је можда? Quote
SS-tabut Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 nebih da kakim,al bezvezan band.ko neki lokalci koje jednostavno nemožeš gledat ni slušat pa izadješ vani. 1 2 Quote
Recommended Posts