Жвакић Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Da li ih je neko slušao? Ja imam 3/4 albuma i nesam ih sve preslušao baš detaljno, ali ima pregršt dobrih rifova mada neke pesme znaju biti malo dosadne. Sve u svemu nije loše. Quote
darthmoog Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Carino...ja uvek zaboravljao da otvorim temu...super su..klasican industrial metal...malo zajebaniji da se nadju...isto imam 3/4...4 znam da je potpuna promena u zvuku i tesko sranje pa ga nisam ni jurio...inache da umeju jebeno da smore..pogotovo prvi album...na drugom su vec bili mnogo bolji dok su na trecem izbacili skoro sve industrial elemente ali zato album kida... Quote
oNe Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ja imam ova dva i albumi kidaju: Skrew - Burning in Water Drowning in Flame Skrew - Dusted Nisam slusao cetvrti, u kom pravcu su promenili zvuk, omeksali ili metalizirali? Quote
Жвакић Posted May 2, 2007 Author Report Posted May 2, 2007 Ti imaš 1. i 2. Nesam ni ja slušao 4. Inače na 3. su se metalizirali. Quote
darthmoog Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 4 je nu metal...ali ono..bash nu metal...3. je punokrvni thrash metal..ali ponovo ima semplova i ostalih dzidza bidza... Quote
Жвакић Posted May 12, 2007 Author Report Posted May 12, 2007 Набавио сам и 4. албум одслушао га и није ми много држао пажњу. Мислим да им је 3. најбољи. Quote
זאבים Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 preslussala 2 albuma. . obo je BOLES" .... ! [ a naslussala sam se swakawih bolesti believe me .. ] Quote
darthmoog Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) bolest u kom smislu??? Nabavih napokon 4 album..."nazalost" kao FLAC rip..morbide gde si nashao mp3 verziju keve ti...elem mnogo mi se svidja...najbrutaniji skrew do sada...odlican je ako ne i najbolji skrew album...samo ne shvatam sto ga svi pljuju ovoliko...i po cemu je nu metal..majku im isprali mi mozak sa time...ne shvatam sta je nu metal kod ovoga albuma..zvuci isto kao i 3. samo ima muda.. Edited June 18, 2007 by darthmaul Quote
Жвакић Posted June 20, 2007 Author Report Posted June 20, 2007 Нашао сам на Демоноиду. Не знам ни ја зашто је ну метал. Преслушао сам га једномпут. Мораћу о5 да мало средим утиске. За сад ми је 3. најдобар. Quote
perzekjušn menijak Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Slučajno naletim na album iz 2014. Sad ga skidam. http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4775572 http://alterportal.ru/discography/86829-skrew-discography-1992-1997.html Quote
Recommended Posts