Sugar Overdose Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 (edited) enivejz,vidim da ove teme nije bilo ovo je jako simpatichan bend iz ne znam odakle xD elem,imaju dva albuma Bring It On i Hell yeah sviraju psychobilly (za neuputjene meshavina rockabilly-a i post punka) sa zombish i sl. textovima bend uz svirachku postavu chine i dve go-go plesachice,a za mikrofonom je jedna kul teta koja izgleda kao da je ispala iz 50-ih mislim da je dovoljno za pochetak ^^ Edited May 6, 2007 by Sinstrel Quote
Sugar Overdose Posted May 2, 2007 Author Report Posted May 2, 2007 (edited) ju,to je greshka u kucanju izvin'te omfg i shto sad ne mogu da edituje,m? grrrrrrrrr Edited May 2, 2007 by nadmrachna_kvazi_gothicharka Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 e,nkg...bi li mi narezala ovo,pa mi poslala po nadji? volem ja te stvari:) Quote
Sugar Overdose Posted May 5, 2007 Author Report Posted May 5, 2007 mozhe,mozhe,samo da ona dodje u ns a i ti ako ikad budesh dolazio na najtove,javi pa tju ti doneti btw. http://www.myspace.com/thehorrorpops Quote
Калавера Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Sunce ti, ovaj šofer samo žicka muziku. Šta ti je duša muzikantska, više voli pesama, no salama. Horrorpops kida, ubija, razvaljuje. Kada sam čuo da su iz Danske, beše mi teško da poverujem, no kada sam ih povezao sa Nekromantix, postalo je jasnije. Beše neki fazon da su Patricija i Nekromantix baja, po osnivanju benda zamenili međusobno instrumente i tako svirati? Kome se sviđa ovo, a nije slušao Zombinu, brzo neka nabavi. Kome se svidela Zombina, a nije čuo ovo, neka brzo nabavi. Ko voli i jedno i drugo, on je car. Hel jea, bring it on, nije gotik sve što je crno. Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 A pa,jako je kul zickati se za muziku:D Bolje to nego za pare...Sve sto ima veze sa starom VW bubom,rokericom,kontrabasom,smesnim frizurama,belim potkosuljama i izbledelim dzinsom - valja... Vratio sam se malo u The Shadows fazu i lepo mi... Quote
Psycho_Magnet Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Super shto ste se dogoworili da tju ja to da prneonim.. Otjem, samo otjem i ja cd xD Ja sam chula samo jednu pemicu, Walk Like A Zombie, slatka je skroz. ^.^ Quote
Калавера Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Sve sto ima veze sa starom VW bubom,rokericom,kontrabasom,smesnim frizurama,belim potkosuljama i izbledelim dzinsom - valja... Apsolutno, jebeno, ispravno. Samo umesto bube Taunus Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 UUUUuuuu..>To je kao tvoj (auto,dapace)....Hocem i ja jedam takav... I da,zene kada je najt sledeci u prestonici Vojvodine,ne bih li se smilovao doci? Quote
Sugar Overdose Posted May 15, 2007 Author Report Posted May 15, 2007 nedje u junu,nisam sigurna xD Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Nist onda....Javi kada bude bilo....Samo da mi ne bude dan pred neki ispit. Quote
Psycho_Magnet Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Oooo konachno tjete se pojawiti!!!! xD E i to da widim.. Ja se nadam da netje meni da se poklopi sa nekim ispitom.. Kao shto je wrlo werowatno Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 E,pa makar se sam pojavio...Ima da se pojavim:D Quote
VoivodBG Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Horropops - Kiss Kiss Kill Kill - 2008 http://rapidshare.com/files/76131356/Ho_n_...iaportal.ru.rar pass:www.mediaportal.ru Quote
Sugar Overdose Posted December 14, 2007 Author Report Posted December 14, 2007 skinula i ovo ^^ satjemo preslushamo ^^ Quote
Recommended Posts