Jump to content

Recommended Posts

Posted

primetih da nema teme o ovoj igri :lol:

upravo sam je uzela jer sam cula da je fenomenalna.

Odmah jedno pitanje - kupila sam originalnu igru a unutra nema CDkey-a :) nece da radi bez, naravno, a kamoli u multiplayer modu :confused:

Posted (edited)

pogledaj da nema u nekom folderu na disku (lupam ali pokusaj), ali negde ga ima sigurno

za igranje u single player-u ce ti posao odraditi bilo koji serijski koji moze da se nadje negde na netu, a za multiplayer moras da imas unikatni broj

evo ti neki pa probaj za single:

CLAL-A7WJ-DTSJ-WARP-88

DSAT-HSWD-WPLR-JHHL-8C

Edited by marcoman
Posted

Hehe, znam da moze s bilo kojim kodom da se igra (btw hvala puno za njih :da: ) ali CD key-a nema nigde :no: trebalo bi da je zalepljen unutra (tako pise u uputstvu tj bookletu) ali nema nigde. Sve sam pretresla i ja i jos par ljudi :(

Nyway, jel igrao neko? :veseli:

Posted

Играо сам одавно и стигао сам до нивоа где мораш да пратиш тенк да би прешао ниво и ту ми је игрица забола...

Posted

igrao jos pre par godina i presao. igrica je dobra samo tako.

btw, ako ne mozes da nadjes CD-key, vrati se u prodavnicu gde si kupila, pa da vidis u cemu je problem.

i sto si uopste uzimala original?! da neces mozda da je igras u multiplayer-u? :)

Posted

Sto da ne uzmem kad kosta 1000 din :) Single i multiplejer odjednom (ima 2 diska) i dobijes Wolfenstein 3D uz to :) :) (koji usput ne radi).

Kupovalo mi se nesto a alternativa je bio Heroes of Might and Magic VIII za 600 din :)

Posted

Uh, Wolfenstein 3D (popularno zvan Vulfshtajn 3D) je bila igra..... pa Spear of Destiny, joj kad se setim....pre nego sto je budjavi Tomb Raider zagadio zanr zanavek.

M&M 8 je poslednja avantura koju sam odigrao pre nego sto sam prestao da igram... kraca od VI i VII , ali i dalje odlicna, dovoljno zabavna.

Posted
Sto da ne uzmem kad kosta 1000 din :) Single i multiplejer odjednom (ima 2 diska) i dobijes Wolfenstein 3D uz to :) :) (koji usput ne radi).

Kupovalo mi se nesto a alternativa je bio Heroes of Might and Magic VIII za 600 din :)

pa zato sto bi za single platila u najgorem slucaju 10 puta manje, a multi ces da igras kao sto ja jedem jabuke, u prevodu skoro nikad. :da:

Posted (edited)

Znas kako, nikad se ne zna :) imam puno drugara kojima bi igra mogla da se svidi a onda bismo u mrezu :)

samo da ih prvo skinem sa Blitzkrieg-a i Doom-a :)

Edited by Double Fire
Posted

:)

pa ne verujem da ce i svi drugari biti zeljni da daju po 1000 kinti svaki da bi igrali sa tobom.... mada sta znam... :D

a i za vulfen sigurno moze da se nadje neki patch ili sta god, pa da se umrezite vas nekoliko sa piratom i picite do mile volje. :da:

Posted

Играо и прешао. Добра игра! Мало ме чуди да сам прилично лако прешао последњег шефа, али добро. После малтретирања да дођем до њега то и није тако лоше. :D

• 1 month later...
Posted

Ja je zavrsio dva puta u proteklih 6 - 7 godina, drugi put sa 3d cvikerima pre 3 godine :da: Sad je preshishana, ali u svoje vreme je bila zakon. Mnogi su se smorili pricom, a meni je bas super legla.

Secam se, bio je popularan patch koji skine sve one SS-ninja ribe, pa te vijaju skroz gole :)

• 1 month later...
Posted

moja omiljena igra. presao sam je 6-7 puta tako da vidite koliki sam frik :)

Uber Soldat :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Auuu ova igrica razbija kako je dobra :)) Preshao sam je ...hm...milion puta ako ne i vishe :))

To je igrica koja moze da se predja za manje od 4 h :) moj rekord je bio 3h i 23 m :))

Do skoro sam imao save te igrice i pokazivao sam svima :) hvalio sam se zato sto sam je mnogo brzo preshao. :)

Igricu znam napamet,ali bukvalno napamet. :)

Ova igrica je mnogo stara,ali je bila zakon kad je izashla! :)

Edited by AeternaAndNightFallFan
Posted

hehe super da ima jos fanova

presao sam je 4-5 puta, ali nikad ne zurim, uvek idem polako i uzivam u njoj

Wolf mi je igra za jesen i zimu, dok su Serious Sam i Second Encounter za leto, i tako ih vrtim u krug godinama

nisam nasiao ni na sta sto mi toliko privlaci paznju

Posted

jel moze return to castle da se igra u signl modu, ondnosno bez vezivanja na net? nabavio sam neku verziju koja nudi nesto tipa "play online"?

Posted

stvarno nisam neki gejmer (sto se iz prilozenog da i videti). elem, startujem igru, kreiram server localhost, odaberem mapu, kampanju, sta vec i jedino ima mene na mapi. nigde ne mogu da nadjem gde se dodaju botovi (kao kod quake-a koga sam igraa pre xyz godina). da nije to neka verzija koja mora da se kaci na net i koja nema botove??? jel postoji RTCW a da je klasicna standalone FPS igra?

p.s.

ako ne proradi wolfenstein nosim se mislju da ostavim na ovoj temi oglas tipa "trazim ekipu od 10 ljudi za paintball". ;-)

Posted
jel postoji RTCW a da je klasicna standalone FPS igra?

:da:

Tebi je verovatno shaka pala RTCW ET (enemy territory) , a to je multiplayer ONLY "ekspanzija". Standardni RTCW ima fenomenalnu single player kampanju, suhi kvalitet prijatelju :da: Prilicno originalna prica u ono vreme.

Sto se botova u multiju tiche, koliko se secam ne moze, ali mozda je neko napravio mod, probaj OVO. ;)

Posted

jeste enemy territory. :udri:

znaci, treba mi neka druga verzija koja ima standardni signle player. mozda probam i ovaj ET ako postoje neki dzaba serveri gde mogu da se ukljucim u igru, mada bi to bilo glupo posto bih im sluzio kao meta za vezbanje koliko sam vest. :) :)

Posted

ET je zajeban da se ukljucis tek tako jer se likovi trajno pumpaju po nekom kvazi rpg fazonu. Ako si precizan vremenom postajes sve precizniji i slicno. Mada, probaj ;)

Nabavi cist, prvi RTCW i uzivaj. (ipak matoro je to, ne znam kako ce danas izgledati).

• 2 months later...
Posted
Auuu ova igrica razbija kako je dobra :)) Preshao sam je ...hm...milion puta ako ne i vishe :))

To je igrica koja moze da se predja za manje od 4 h :) moj rekord je bio 3h i 23 m :))

Do skoro sam imao save te igrice i pokazivao sam svima :) hvalio sam se zato sto sam je mnogo brzo preshao. :)

Igricu znam napamet,ali bukvalno napamet. :)

Ova igrica je mnogo stara,ali je bila zakon kad je izashla! :)

Hehe, mislim da je meni oko 6 sati... Znam da sam je obrn'o za jedno popodne, i to na najtezem nivou. Naravno pre toga sam je presao nekoliko puta. Mislim da sam je obrno jedno total 5-6 puta :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...