ennche Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Dakle, čudno da nema teme ovde, ovo je ipak jedan FENOMENALAN nemački gothic sastav... Aktivni su od 1992 sve do 2006 kada su Martin Motnik (bass) i Stefan Hertrich (vokal, sada ima svoj projekat nazvan 'Shiva in Exile') definitivno napustili bend... Imaju 10 odličnih albuma, zvuče zaista fantastično!!! Members Stefan Hertrich - vocals Thomas Herrmann - guitars Tom Gilcher - guitars Maurizio Guolo - drums Martin Motnik - bass Armin Dörfler - keyboards Discography Sharing the Grave (1992) Darksome Thoughts (1993) Romantic Tales (1994) Midnight Solemnly Dance (1996) Spellcraft (1997) Romantic Tales (reissued 1998) Give Me Light (1999) Diving Into Darkness (2000) Astral Adventures (2003) Ultimate Darkness (2005) Dakle, po mom mišljenju najbolji je poslednji album, a sad... da li je neko slušao i šta misli o njima? Quote
Black desire Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Heh, i mene cudi da nije bilo teme.... Quote
ennche Posted May 4, 2007 Author Report Posted May 4, 2007 Sooooo, neko mišljenje?? Bilo kakvo??? Da li je bilo ko ovo čuo??? o_O Quote
*Nienna* Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Stefan Hertrich (vokal, sada ima svoj projekat nazvan 'Shiva in Exile') Je li i SpiRitual njegov projekat ? Posjedujem i SpiRitual i Shiva In Exile,sjajne stvari,tako sam i dosla do benda Darkseed,interesantan bend,iako ja nisam fan gothica... Quote
ukyo Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) Fenomenalan bend u svakom sluchaju iako ne gotivim gothic. Stvarno mi je chudno bilo kad sam vidio da se prestavljaju kao goth.. Jel ima neko linkove za download diskografije, veoma ih je teshko naci.. Edited October 3, 2007 by Ukyo Quote
botorius Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 ok je bend,zanimljivi su ti raniji radovi,i ovaj zadnji je onako ima nesto u njemu.Inace pevac je imao jos jedan side projekat koji svima toplo preporucujem Betray My Secrets sa isto imenim albumom,to je na neki nacin bio i pocetak Shiva-e,meni se on mnogo vise svidja od Darkseeda! Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 totalno interesantan bend, preporucio mi ih je neki lik s lastfma. doduse odslusao sam samo astral adventures koji je za svaku pohvalu. Quote
devil's plaything Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 zaboravljeni bend... preporuchujem album ultimate darkness. chisto savrshenstvo Quote
Zazidar Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 lol previshe experimentishu. Ultimate Darkness ima dobrih pesama... nisu zaboravljeni, nego nikada nisu ni bili poznati Quote
devil's plaything Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 mislim...zaboravljeni na ovom forumu Quote
kurackurackurac Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Meni je najjaci Diving into darkness... When the cold winds visit me my wishes freeze, illusions flee Hopelessness, it fills my soul Hopeless ways I'm walking down Quote
ZheX Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 odlican bend, na svim albumima imaju pesme koje se izdvajaju, ali Ultimate Darkness mi je favorit, taj album kida! Quote
Grobodan Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Ju vidi, ima teme. Izašao novi album. Darkseed intervju Metal Sound Quote
Despot! Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Ju vidi, ima teme. Izašao novi album. Darkseed intervju Metal Sound Uuuuu, kult!!! Na[i policajci ih ođžeparili! Quote
soul wandering Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Preslusah ja ovaj album u momentima dokolice , interesantan, ali mi drugaciji dosta od predhodnih, valjda zbog novog vokala... A text rafrena na Incinerate skoro isti kao deo pesme koju sam napisala kad mi je bilo 15 godina, moram videti i ja da to nekom uvalim Quote
Despot! Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Ako nekom sluajno treba novi album na disku imam ga na prodaji za 800 Din. Potpuno novi CD. Quote
Recommended Posts