Jump to content

Recommended Posts

Posted

Samo zaboravljas da su te igre imale da ponude daleko vise toga igracu 'mesto tih danasnjih 3D azdaja sa bezbroj puta prozvakanim idejama,te sminkom i pumpanjem tehnikalija u nedogled,a sve to da bi se prikrila u sustini vrlo skromna sadrzina u vecini slucajeva(cast izuzecima)

Moorhuhn npr je zivi dokaz da za zaraznu i relativno orginalnu igru ne treba zverina od kompjutera,masna 3D grafika i dual-layer DVD

No tesko ce to new-age lik poput tebe,koji se sa svojom konfiguracijom u potpisu razmece po forumu,razumeti :P

Anyway sto se tice Prince Of Persia-to je jedna od legendi...

Cini mi se da je to jedna od prvih igara koja je donela "prirodnu" animaciju kretanja likova(ako ne racunamo mali sprajtic iz legendarnog Loderunner-a za C64)

Drugi deo(Prince Of Persia 2-Shadow Of The Flame) je doneo dosta bolju grafiku,vise graficki razlicitih lokacija i sjajnu muziku u istocnjackom fazonu koja je za pamcenje....

Imao sam priliku da igram i novije nastavke,konkretno Prince Of Persia:Sands Of Time

Ekstra igra takodje-prilicno uspeo pokusaj da se legendarni Prince prebaci u 3D okruzenje sa malo ala-Matrix efekata :)

Ono sto je najbitnije je da je atmosfera starih delova skoro u potpunosti ocuvana :da:

Posted

@naguz

zvucish keve mi ko jedan lik kome smo ja i ortak satima i satim objasnjavali koja je draz starog POP-a...jednostavno ta igra je 20x veci cult nego sto ce novi pop-ovi biti

Posted

Prema Princu bi mogli i film da snime,cak bi to bio hit godine ako bi ga valjano odradili.

Igra ima odlicnu pricu,a zajedno sa Warcraft 3-Reign of chaos jednu od najboljih prica svih vremena sto se tice kompjuterskih igara.

Sve ostalo su vec prezvakane ideje i uzimanje para maloumanom narodu.

P.S. Obrnuh The sands of time-OK odradjeno,ali se u nekim trenucima pitam sto se ko lud lomim po hodnicima i koljem sa azdajama.Mogli su da ubace malo CGI sekenci da razbiju blagu monotoniju.

Posted (edited)

Prema Princu bi mogli i film da snime,cak bi to bio hit godine ako bi ga valjano odradili.

Igra ima odlicnu pricu,a zajedno sa Warcraft 3-Reign of chaos jednu od najboljih prica svih vremena sto se tice kompjuterskih igara.

Sve ostalo su vec prezvakane ideje i uzimanje para maloumanom narodu.

P.S. Obrnuh The sands of time-OK odradjeno,ali se u nekim trenucima pitam sto se ko lud lomim po hodnicima i koljem sa azdajama.Mogli su da ubace malo CGI sekenci da razbiju blagu monotoniju.

@Nazgul

Komp ti ima usko grlo na nekoliko mesta cisto da znas.

I drugo ne vredjaj nesto samo zato sto ne razumes ili se tebi ne svidja!

Edited by R_a_S_a
Posted

Sto se tiche pricha, jedna od najboljih igara je Undying. Mozda zato sto je radjena prema kjizi cuvenog Clive Barkera. :mhihi: Tu igru sam namerno igrao samo nocu, sa ugasenim svetlima i slushalicama. Heheh, ali nije zdravo za srce. Mnogo je brate napeto. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...