Nisko_Se_Mazim Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Samo zaboravljas da su te igre imale da ponude daleko vise toga igracu 'mesto tih danasnjih 3D azdaja sa bezbroj puta prozvakanim idejama,te sminkom i pumpanjem tehnikalija u nedogled,a sve to da bi se prikrila u sustini vrlo skromna sadrzina u vecini slucajeva(cast izuzecima) Moorhuhn npr je zivi dokaz da za zaraznu i relativno orginalnu igru ne treba zverina od kompjutera,masna 3D grafika i dual-layer DVD No tesko ce to new-age lik poput tebe,koji se sa svojom konfiguracijom u potpisu razmece po forumu,razumeti Anyway sto se tice Prince Of Persia-to je jedna od legendi... Cini mi se da je to jedna od prvih igara koja je donela "prirodnu" animaciju kretanja likova(ako ne racunamo mali sprajtic iz legendarnog Loderunner-a za C64) Drugi deo(Prince Of Persia 2-Shadow Of The Flame) je doneo dosta bolju grafiku,vise graficki razlicitih lokacija i sjajnu muziku u istocnjackom fazonu koja je za pamcenje.... Imao sam priliku da igram i novije nastavke,konkretno Prince Of Persia:Sands Of Time Ekstra igra takodje-prilicno uspeo pokusaj da se legendarni Prince prebaci u 3D okruzenje sa malo ala-Matrix efekata Ono sto je najbitnije je da je atmosfera starih delova skoro u potpunosti ocuvana
darthmoog Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 @naguz zvucish keve mi ko jedan lik kome smo ja i ortak satima i satim objasnjavali koja je draz starog POP-a...jednostavno ta igra je 20x veci cult nego sto ce novi pop-ovi biti
R_a_S_a Posted June 7, 2007 Author Report Posted June 7, 2007 Prema Princu bi mogli i film da snime,cak bi to bio hit godine ako bi ga valjano odradili. Igra ima odlicnu pricu,a zajedno sa Warcraft 3-Reign of chaos jednu od najboljih prica svih vremena sto se tice kompjuterskih igara. Sve ostalo su vec prezvakane ideje i uzimanje para maloumanom narodu. P.S. Obrnuh The sands of time-OK odradjeno,ali se u nekim trenucima pitam sto se ko lud lomim po hodnicima i koljem sa azdajama.Mogli su da ubace malo CGI sekenci da razbiju blagu monotoniju.
R_a_S_a Posted June 7, 2007 Author Report Posted June 7, 2007 (edited) Prema Princu bi mogli i film da snime,cak bi to bio hit godine ako bi ga valjano odradili. Igra ima odlicnu pricu,a zajedno sa Warcraft 3-Reign of chaos jednu od najboljih prica svih vremena sto se tice kompjuterskih igara. Sve ostalo su vec prezvakane ideje i uzimanje para maloumanom narodu. P.S. Obrnuh The sands of time-OK odradjeno,ali se u nekim trenucima pitam sto se ko lud lomim po hodnicima i koljem sa azdajama.Mogli su da ubace malo CGI sekenci da razbiju blagu monotoniju. @Nazgul Komp ti ima usko grlo na nekoliko mesta cisto da znas. I drugo ne vredjaj nesto samo zato sto ne razumes ili se tebi ne svidja! Edited June 7, 2007 by R_a_S_a
Brace Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Sto se tiche pricha, jedna od najboljih igara je Undying. Mozda zato sto je radjena prema kjizi cuvenog Clive Barkera. Tu igru sam namerno igrao samo nocu, sa ugasenim svetlima i slushalicama. Heheh, ali nije zdravo za srce. Mnogo je brate napeto.
Recommended Posts