K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Hocu da cuje ZENSKI rod sta misli, jer je njima i namenjena. jos jedan vid diskriminacije na ovoj temi!!! sramota!!! i to mi je evropa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arja Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Ode tema u tri lepe... Neki cudam forum, na temi o devojkama mi pisemo, a ovde se muskarci aktivirali... He, he... Zanimljiva ova danasnja omladina (omladina uslovno receno) Bolje neka devojke pisu kakvog muskarca traze, nek' smuvaju nesto, pa da se zatvori tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 @K1nG5L0rdDemonSatanHeavy: S obzirom ko je sve u izboru, cast je Crnogorcima sto ih tu nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arja Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Jadan Filip sad su ga iznervirali Ne daj se isprovocirati. Oni su na ovom forumu samo da bi nervirali ljude Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Svaka mi muka bila ka' ova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arja Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 He he slazem se... A priznaj da te je pogodilo sto nema crnogoraca na listi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Ne, zbilja sam se salio Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 @K1nG5L0rdDemonSatanHeavy: S obzirom ko je sve u izboru, cast je Crnogorcima sto ih tu nema hahahaha. sestro slatka, bice crnogoraca ali u drugom krugu. kad istu temu odtvore muskarci, tj kojeg bi momka maznuo. evo ja da sam peder 100% bi teo crnogorca za decka. stvarno me mrzi da ti objasnavam zasto. na ovoj temi im nije mesto, a kad budemo ukljucili crnogorce u bilokakav izbor, moramo i kosovare i albance i bosance i na kraju sta se dobije?!?!?!. da se mi zadrzimo na ciganima a? pozdrav oprosti mi sto sam ti se obracao u zenskom rodu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Opusteno, samo opusteno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Bolje neka devojke pisu kakvog muskarca traze, nek' smuvaju nesto, pa da se zatvori tema Pa to, bolje nego da tu shirite latice bezveze, kao crnci, arapi i princevi. Mislim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Stariji markantni mushkarci su zo zexy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arja Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Koliko stariji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Tako , izmedju 40-55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arja Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Uh!!! Ma ok i ja volim starije tipove, ali to samo zato sto su ozbiljniji, odgovorniji. Sto i nije uvek slucaj. Upoznala sam dosta tipova mladjih od mene koji su mnogo bolje osobe od tih starijih koje obicno velicam... Ma godine u sustini nisu bitne, kakav si takav si, celog zivota, nema popravki... A vecina su idioti, celog zivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Tako , izmedju 40-55 Sad vidim da se priblizavam zlatnom dobu. Kao sto rece Rambo Amadeus, starom konju uvek prija mlada detelina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 ja sam glasala za nordijce peeetriiiiii :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Tako , izmedju 40-55 Nemas pojma, klinci forever 16-20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 (edited) Pa i nije toliko bitno kako izgleda i koje je rase, važno je da posedujecrne limuzine i da mu je u kući instaliran đakuzi. E da, ukoliko je oženjen - to mu je veliki bonus kod mene ( opšte je poznato da mi devojke volimo tuđe, zauzete muškarce). Ehh, to su pravi muškarci, ma muškarčine, mužjaci! Edited May 5, 2007 by MaNiAc_sub_Iove Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Sve sto je meni bitno kod lika je da mi je zanimljiv. Ne klasifikujem "zanimljive", jednostavno me jedan privuce zbog jednog, drugi zbog drugog. Ionako svi na kraju ispadnu kreteni Salim se... Ali mi je nebitno kako neko izgleda, pa cak i da je nizi od mene (s tim da sam ja 180 ), potpuno mi je svejedno, sve dok se sa njim moze voditi normalan razgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Sve sto je meni bitno kod lika je da mi je zanimljiv. Pih! Ali yeb'o te sestro slatka, kako ne kapiraš da ovi likovi sa crnim limuzinama , da su oni velim - GAZDE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arja Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 (edited) I rest my case! Edited May 5, 2007 by Arja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Ne znam zashto al mene ne zanimaju mushkarci... Ma daj da chujem ko je to glasao za Kineze molim vas! haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Ima u BG-u puno Kineza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Arab! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Ima u BG-u puno Kineza hehe, a gde ih nema? Mada znam da ih ima u Bg-u, bio jedan skoro na dnevniku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts