Jump to content

Recommended Posts

Posted

Konacno jedan dobar italijanski bend koji dolazi iz Bergama, nastao 1999. godine. Za sada su izdali jedan demo Ray of Time 2004. i album Horns of Silence 2007. Dobili su dobre kritike, a kako sve to zvuci, mozete cuti na ovoj stranici.

Ili ako vise volite pogledajte i poslusajte to isto ovde.

• 2 weeks later...
Posted
Konacno jedan dobar italijanski bend koji dolazi iz Bergama, nastao 1999. godine. Za sada su izdali jedan demo Ray of Time 2004. i album Horns of Silence 2007. Dobili su dobre kritike, a kako sve to zvuci, mozete cuti na ovoj stranici.

Ili ako vise volite pogledajte i poslusajte to isto ovde.

Hm, ove likove sam video na nekim blogovima ali mi je omot nije bio preterano interesantan i opis: italian power metal!!! Mora da se neko tu zeznuo... no, dacemo im sansu :)

Poz!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

ja sam sad dobio promo i moram da kazem da sam se odusevio :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

ovih dana mora da padne neki intervju sa ovim momcima :rockdevil: :rockdevil:

Posted
ja sam sad dobio promo i moram da kazem da sam se odusevio :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

ovih dana mora da padne neki intervju sa ovim momcima :rockdevil: :rockdevil:

Ako su ti potrebni bilo kakvi kontakti, javi se. Posebno ako ti je potreban prevod, jer oni nerado pricaju druge jezike osim italijanskog.

Posted

ne mislim bend ima folk elemenata u sebi ali je glupo sto se nalazi u ovom podforumu. Ovo ti je ala Elvenking power folk a ne nesto tipa Fintroll pa da bleji ovde

• 1 month later...
Posted

Na kraju sam ih poslusao i nije tako lose. Interesantni su ti folk elementi ali je ovo definitivno za power. Ne znam sto nece da pricaju druge jezike sem italjanskog kad vec pevaju na engleskom...

Posted

nja ne znam. oni su mi vec peti sesti bend iz italije sa kojim radim intervju i nikad nisam imao problema sa jezikom. cak sta vise ovi momci iz spllbalsta odlicno znaju engleski. lepo se ispricasmo :pivopije:

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Hehe pricaju momci i Srpski jezik xD

a bend je strava - odusevio sam se njima, odlicna kombinacija power/folk-a ... jedva cekam nesto novo od njih, ajde javite ako saznate dal ce gostovati ovde i kad planiraju novi album ...

Hvala

Hehe pricaju momci i Srpski jezik xD

a bend je strava - odusevio sam se njima, odlicna kombinacija power/folk-a ... jedva cekam nesto novo od njih, ajde javite ako saznate dal ce gostovati ovde i kad planiraju novi album ...

Hvala

• 1 month later...
Posted

E, samo da javim da izlazi novi album! Jedva cekam...

ovo sam nasao na njihovom site-u:

04/14/2009

New Album

Before the end of the year SpellBlast will record their

second full lenght album, please wait just a little

more and we'll raise together our horns up to the sky!

Konacno , nemogu da docekam!!! btw ajde plz premestite temu na Power forum , ipak je ova grupa power, a mozete i elvenkinga isto... hvala