Shamandalie Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Konacno jedan dobar italijanski bend koji dolazi iz Bergama, nastao 1999. godine. Za sada su izdali jedan demo Ray of Time 2004. i album Horns of Silence 2007. Dobili su dobre kritike, a kako sve to zvuci, mozete cuti na ovoj stranici. Ili ako vise volite pogledajte i poslusajte to isto ovde. Quote
ErliK Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Konacno jedan dobar italijanski bend koji dolazi iz Bergama, nastao 1999. godine. Za sada su izdali jedan demo Ray of Time 2004. i album Horns of Silence 2007. Dobili su dobre kritike, a kako sve to zvuci, mozete cuti na ovoj stranici. Ili ako vise volite pogledajte i poslusajte to isto ovde. Hm, ove likove sam video na nekim blogovima ali mi je omot nije bio preterano interesantan i opis: italian power metal!!! Mora da se neko tu zeznuo... no, dacemo im sansu Poz! Quote
APOHAKC Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Downlodovao sam, preslusao mozda par puta.. Super mi je, mada je malo previse... sta ja znam.. Italijanski? Quote
WoI Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 ja sam sad dobio promo i moram da kazem da sam se odusevio :rockdevil: :rockdevil: ovih dana mora da padne neki intervju sa ovim momcima :rockdevil: Quote
Shamandalie Posted July 2, 2007 Author Report Posted July 2, 2007 ja sam sad dobio promo i moram da kazem da sam se odusevio :rockdevil: :rockdevil: ovih dana mora da padne neki intervju sa ovim momcima :rockdevil: Ako su ti potrebni bilo kakvi kontakti, javi se. Posebno ako ti je potreban prevod, jer oni nerado pricaju druge jezike osim italijanskog. Quote
WoI Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 jebem ti italijane hvala ti javicu ti ako ne bude imao srece Quote
APOHAKC Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Ma ovaj bend, ne vidim nista od folka ili necega slicnog u njemu, jebote, Power Quote
WoI Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 ne mislim bend ima folk elemenata u sebi ali je glupo sto se nalazi u ovom podforumu. Ovo ti je ala Elvenking power folk a ne nesto tipa Fintroll pa da bleji ovde Quote
ErliK Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Na kraju sam ih poslusao i nije tako lose. Interesantni su ti folk elementi ali je ovo definitivno za power. Ne znam sto nece da pricaju druge jezike sem italjanskog kad vec pevaju na engleskom... Quote
WoI Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 nja ne znam. oni su mi vec peti sesti bend iz italije sa kojim radim intervju i nikad nisam imao problema sa jezikom. cak sta vise ovi momci iz spllbalsta odlicno znaju engleski. lepo se ispricasmo Quote
StarbreakeR Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Samo mi kazite : jel previse lice na Elvenking (stari naravno)? Quote
FëanorSonOfFinwë Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Hehe pricaju momci i Srpski jezik xD a bend je strava - odusevio sam se njima, odlicna kombinacija power/folk-a ... jedva cekam nesto novo od njih, ajde javite ako saznate dal ce gostovati ovde i kad planiraju novi album ... Hvala Hehe pricaju momci i Srpski jezik xD a bend je strava - odusevio sam se njima, odlicna kombinacija power/folk-a ... jedva cekam nesto novo od njih, ajde javite ako saznate dal ce gostovati ovde i kad planiraju novi album ... Hvala Quote
FëanorSonOfFinwë Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 E, samo da javim da izlazi novi album! Jedva cekam... ovo sam nasao na njihovom site-u: 04/14/2009 New Album Before the end of the year SpellBlast will record their second full lenght album, please wait just a little more and we'll raise together our horns up to the sky! Konacno , nemogu da docekam!!! btw ajde plz premestite temu na Power forum , ipak je ova grupa power, a mozete i elvenkinga isto... hvala Quote
Recommended Posts