vlad Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Čovječe, pa ima nas svuda!!!! Šteta što nisi bio u BL ekipi kad smo išli nakoncert u Zagreb!!!! Garantujem ti da bi to pamtio čitav život!!!!!! Quote
Painkiller_JP Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Jebi ga ceo zivot sam ja van te cele metalske price ,a na yu metalu blejim od skoro, i necu se smiriti dok ne postanem Lord Of Metal....Sta jos slusas od heavija mozda nam se za jos nesto poklope ukusi... Quote
vlad Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Pa omiljeni bend mi je Mercyful Fate, a tu su još i Maiden, 'Tallica, Megadeth, Sabbath+svi Heavy bendovi (sad sam k'o curica)!!! Jebiga, heavy uvijek u srcu!!! Nego, ako te još nešto zanima, pređi na private, da ne gnjavimo ljude ovdje!!!! Quote
Shix Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 El mogu negde da se nabave slike ili neki vido materijal grupe Saxon sa koncerta u Beogradu 83` ? Quote
vlad Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 E vidiš, to sam i ja imao namjeru pitati! Zaista bi bilo lijepo to posjedovati! Quote
Painkiller_JP Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 E Vlad izvini sto ti ne odgovaram nesto mi se baguje komp nece da salje pm,ne znam sto ( jebem ti net ) ,da ne bude da sam te iskulirao!P.S.Dobar ti Avatar Quote
vlad Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Thanx! I ja imam problema sa slanjem privatnih poruka!!! Pokušaj mi poslati mail! Quote
crusader84 Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 (edited) E pa fanovi Saxon-a, idemo, opet mobilizacija!!! S obzirom da su legende iz Legacy Promotion ugovorile koncert Blind Guardian u BG-u u oktobru , glasanje je ponovo resetovano... Dakle: http://www.legacy-promotion.net I glasajte za Saxon!!! Kao što vidite, to glasanje nije bezveze, jer upravo je Blind Guardian bio prvi u prethodnom ciklusu glasanja... Edited February 7, 2006 by crusader84 Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Ako budu imali dovoljno glasova mart 2007-e ne gine! Poz. Quote
dudi Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Ako budu imali dovoljno glasova mart 2007-e ne gine! Poz. Frubi ti si strava lik predviđaš koncerte godinama unapred i to u Srbiji Quote
crusader84 Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Nemo' da kenjate mnogo nego glasajte tamo! Quote
vlad Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Glasao sam! Nažalost, opet se gomila fura na Ćamelot! Quote
Painkiller_JP Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Saxon ce pobediti ima da glasam na 200 razlicitih kompjutera ako treba!!!Jos nisam prezalio Helloween...Necu da dodju na exit ocu sada,odmah sada odmah!!!! Quote
Doug Bradley Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 E pa fanovi Saxon-a, idemo, opet mobilizacija!!! S obzirom da su legende iz Legacy Promotion ugovorile koncert Blind Guardian u BG-u u oktobru , glasanje je ponovo resetovano... Dakle: http://www.legacy-promotion.net I glasajte za Saxon!!! Kao što vidite, to glasanje nije bezveze, jer upravo je Blind Guardian bio prvi u prethodnom ciklusu glasanja... U pichku materinu shto su legende...ugovaraju koncert za jebeni SKC Bolje neka pobedi neko drugi u glasanju ja cu Saxon ipak da idem da gledam negde van Srbije u nekoj normalnoj dvorani a ne u nekom budzhaku gde ce vishe ljudi ostati napolju.... Quote
vlad Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 To je tvoj izbor! Ne moraš da pljuješ i po ovo malo sirotinje što imamo! Da samo znaš gdje sam ja gledao Saxon, pa nisam prigovorio ni najmanju sitnicu! Tebi je izgleda više stalo do nekih drugih stvari, a ne do koncerta! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Frubi ti si strava lik predviđaš koncerte godinama unapred i to u Srbiji Pa nisam ja kriv, tada idu na turneju pa oce i kod nas da sviraju. Videcemo vec... Ima vremena polako , dosta je za ovu godinu :)hehehe. Quote
Shix Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Koje po vama pesme imaju najbolji text od saxona ? Quote
Doug Bradley Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Koje po vama pesme imaju najbolji text od saxona ? Hmm Crusader,Solid Ball Of Rock,20,000 Ft i Conquistador...samo neki od textova... Quote
Doug Bradley Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Broken heroes Znao sam da sam neshto zaboravio... Quote
vlad Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Conquistador, Unleash The Best i naravno Denim And Leather! Quote
Shix Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 circle of light i overture in B-minor refuge Quote
Invictus Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Jutros sam dosao na posao sa strashnim mamurlukom. Sjetio sam se da sam juce downloadovao prvi Saxon, pa rek'o da ga poslusam. Odlicno je sjeo na mamurluk. Skoro ko ovo pivo sto ga sad pijem. Quote
Recommended Posts