Shix Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Moze da se nadje mp3 na nekom stranom forumu. Ljudi svet nije mali zato svi u potragu svojevremeno je neki lik za doticnu plocu, na berzi ploca u londonu, trazio 2000 funti al je prodao za svega 1200?!?svega?A? i zbog toga ploca drzi record, ne verujem da je cena ista manja danas:) Veruj mi taj lik koji je dao te pare je legenda. Quote
vlad Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ali bice prejebeno! Drugi put da ih vidim live, ali bice kao prvi! Quote
ABN AMRO Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 British steel uzivo... bice przenje przenje paprikarenje! Quote
VEPAR Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Nazalost , sa mog omoljenog albuma nece svirati nista. Quote
RNA Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Да ли то иком нормалном може бити омиљени албум? Quote
Bata Trokrilni Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Na tom albumu su dve prelepe balade - I Can't Wait Anymore i Song for Emma, a i pesma S.O.S, tako da album uopšte nije loš. Quote
StarbreakeR Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Jedna...ovaj, tri laste ne cine prolece... Quote
Jelles Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Na tom albumu su dve prelepe balade - I Can't Wait Anymore i Song for Emma, a i pesma S.O.S, tako da album uopšte nije loš.da, tu su jos i Ride Like The Wind (dobar spot ), For Whom The Bell Tolls, We are strong (mada, ne svidjaju mi se nesto one klavijature u pesmi)... Quote
RNA Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 ОК, али да ли неком то може бити најбољи албум поред свих толико бољих које су урадили? Quote
Angelystor Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Да ли то иком нормалном може бити омиљени албум? E skoro prvi put chuh taj album..osim For whom the bell tolls ono je blagi uzas... Quote
Crna_Dama Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 da, tu su jos i Ride Like The Wind (dobar spot ), For Whom The Bell Tolls, We are strong (mada, ne svidjaju mi se nesto one klavijature u pesmi)... Meni se taj album,stvarno,jako dopada..."Ride like the wind" je odlična pesma,a i spot je dobar(ona plava riba je identična mojoj profesorci filozofije! ). Jedva čekam koncert............................ Quote
Shix Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Ribe i nisu nesto u tom spotu. Odusevljava me jedna sa njihovog DVD-a (live in mexico) 1985. Quote
vlad Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 @RNA Ionako ce biti pogibija sta god budu svirali! A ako si ljudina, pridruzices se cuganju rakije ispred!!! Quote
VEPAR Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Ja sam apsolutno normalan covek i imam muzicki veoma siroke vidike. Zasto je Destiny po meni njihov najbolji album? zato sto na njemu ima najvise muzike, ali nekima je ovde bitnije da gitara reze i bubanj odvaljuje uz tekstove o motociklistima i tockovima od celika. a mi sto volimo da cujemo dobru melodiju , tekst sa smislom u kome prosecan covek moze da se pronadje, kvalitetnu produkciju...mi ocigledno nismo normalni. e pa red bi bio da saxon odsviraju nesto i za te ludake i nenormalne. Po meni je Destiny bio poslednji vrhunski album Saxona (kao i svi predhodni), sve sto je islo kasnije je tesko izrabljavanje sablona. Quote
Shix Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Destiny je jedno od najboljih produkcijskih albuma 80-ih svih vremena u rocku i metalu. Quote
RNA Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Po meni je Destiny bio poslednji vrhunski album Saxona (kao i svi predhodni), sve sto je islo kasnije je tesko izrabljavanje sablona. С$рам те било за ову изјаву. А "Solid Ball Of Rock"? Стравичан албум! Quote
Recommended Posts