Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moze da se nadje mp3 na nekom stranom forumu. Ljudi svet nije mali zato svi u potragu :)

svojevremeno je neki lik za doticnu plocu, na berzi ploca u londonu, trazio 2000 funti al je prodao za svega 1200?!?svega?A? i zbog toga ploca drzi record, ne verujem da je cena ista manja danas:)

Veruj mi taj lik koji je dao te pare je legenda.

Posted
Na tom albumu su dve prelepe balade - I Can't Wait Anymore i Song for Emma, a i pesma S.O.S, tako da album uopšte nije loš.
da, tu su jos i Ride Like The Wind (dobar spot :meshuggah: ), For Whom The Bell Tolls, We are strong (mada, ne svidjaju mi se nesto one klavijature u pesmi)...
Posted

ОК, али да ли неком то може бити најбољи албум поред свих толико бољих које су урадили?

Posted
Да ли то иком нормалном може бити омиљени албум?

E skoro prvi put chuh taj album..osim For whom the bell tolls ono je blagi uzas...

Posted
da, tu su jos i Ride Like The Wind (dobar spot :meshuggah: ), For Whom The Bell Tolls, We are strong (mada, ne svidjaju mi se nesto one klavijature u pesmi)...

Meni se taj album,stvarno,jako dopada..."Ride like the wind" je odlična pesma,a i spot je dobar(ona plava riba je identična mojoj profesorci filozofije!:):):):) ).

Jedva čekam koncert............................

Posted

Ja sam apsolutno normalan covek i imam muzicki veoma siroke vidike. Zasto je Destiny po meni njihov najbolji album? zato sto na njemu ima najvise muzike, ali nekima je ovde bitnije da gitara reze i bubanj odvaljuje uz tekstove o motociklistima i tockovima od celika. a mi sto volimo da cujemo dobru melodiju , tekst sa smislom u kome prosecan covek moze da se pronadje, kvalitetnu produkciju...mi ocigledno nismo normalni. e pa red bi bio da saxon odsviraju nesto i za te ludake i nenormalne.

Po meni je Destiny bio poslednji vrhunski album Saxona (kao i svi predhodni), sve sto je islo kasnije je tesko izrabljavanje sablona.

Posted
Po meni je Destiny bio poslednji vrhunski album Saxona (kao i svi predhodni), sve sto je islo kasnije je tesko izrabljavanje sablona.

С$рам те било за ову изјаву. А "Solid Ball Of Rock"? Стравичан албум!