Bata Trokrilni Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Pa sad, za Judas i Cavalera Conspiracy ima, a za Judas i Saxon nema... Quote
The Trooper Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 saxon je bio opasan uzivo, kao i uvek pronasao sam ih nekako i upoznao ih pre koncerta, hteo sam da napravim sliku, ali ovaj majmun kome sam dao mobilni nije umeo uspeo da slika JEBEM LI GA SMOTANOG, a posle nije imalo vise vremena za drugi pokusaj... SRANJE, teo sam za lakat da se ujedem ali bar sam im uzeo ovo: Quote
_powerslave_ Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Kakav je Bif? Pretpostavljam da je pozitivan lik totalno. Quote
The Trooper Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 svi su vrlo prijatni ljudi, vidi se da vole svoj posao i da im publika znachi, najavili su i novi singl u oktobru(ako se dobro secam), novi album u januaru... ali nisam siguran dal sam lepo razumeo.. Ja kazem: Mates, thank you for your music, I love it and it's very important to me. Nibbs: It's very important to us too, you can imagine... A Biffa sam nauchio da pokaze tri prsta, pa je to uradio i na sceni (ali verujem vise iz afekta, nego iz namere.) evo jos jedan deo konverzacije: Ja: I liked your song red star falling, i nearly cryed when you sung it last time in Karlsdorf. Biff: Thanks! Where are you from my friend? (pitao me verovatno jer nisam ni pokusao da skrijem akcenat) Ja: Serbia... Biff: Well in a way, you had a red star falling too... I understand that. inache im se vidi da vole svoj posao, i da im jaca droga od hiljada metalheadsa koji klicu stvarno ne treba i verovatno ne postoji... Quote
Invictus Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Da, da imao sam i ja priliku da upoznam Biffa i Douga i cak sam ih intervjuisao. Odlicna ekipa. Veoma prijatni likovi. Quote
Jabba the Hutt Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Aaaaaaaaa, evo pustih da preslusam Wheels Of Steel posle duzeg vremena, jebote kakav bend Valjda ce ih organizatori konacno dovuci ovamo! Quote
RNA Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Који организатори? Остао је само Фруби, а не верујем да ће их он доводити. Quote
Dersu Uzala Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 (edited) Aaaaaaaaa, evo pustih da preslusam Wheels Of Steel posle duzeg vremena, jebote kakav bend Valjda ce ih organizatori konacno dovuci ovamo! E ta im je dobra. Nisam davno cuo 20,000 feet. Ali kad hocu da se razgalim ja pustim "Power & The Glory'. Havarija. I'm a soldier of fortune I'm trained and I'm ready to kill Put me to battle I'll follow the sound of the gun Give me an order, command me I'll fire at will I've got no emotions I'm living with thunder and steel I don't hear your lies all I hear are your battle cries I'm a soldier of fortune I'm trained and I'm ready to die To the power and theglory Raise your glasses high To the power and the glory Be with me tonight A cold death awaits me tonight if I stumble or fall My friends lay around me their bodies all tattered and torn But mine is not to reason why, mine is just to do or die To the power and the glory Raise your glasses high To the power and the glory Be with me tonight I'm fighting for freedom, I'm safe, I've got God on my side What price in life can you justify your battle hymn The General says we'll will win the war, just sacrificed a thousand more To the power and the glory Raise your glasses high To the power and the glory Be with me tonight Tonight, tonight, tonight To the power and the glory Raise your glasses high To the power and the glory Be with me tonight Tonight, yaya Edited September 6, 2008 by Elam Harnish Quote
_powerslave_ Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 (edited) Valjda ce ih organizatori konacno dovuci ovamo! Jaoj ne podsecaj me na nesudjeni koncert Saxona...nazalost shanse su male da ih vidimo ovde, Frubi reche da nece vishe da se bakce sa njihovim menagerom...jebga... Edited September 7, 2008 by power slave Quote
Totamealand Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Zar nije Saxon svirao ovde pre koju godinu? Ili je trebalo... Quote
RNA Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Требало, али чик погоди шта се десило. Quote
_powerslave_ Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Desilo se to da je do koncerta prodato jedva nekih 100 karata... Quote
The Trooper Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 ajoj zar saxon samo 100 karata da proda.. bruka Quote
Jelles Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Koliko se sećam oni su otkazali zbog Bifove žene, ona je zaglavila u bolnicu imala je neku tešku operaciju ili tako nešto... to je bilo zvanično obrazloženje na njihovom sajtu, sad da li je to tačno ili "The Truth Is Out There" ( :) ) nemam pojma uglavnom ih nisam gledao u BG :( A čini mi se da nije samo beograd bio otkazan tad... bilo je još par datuma otkazano... Quote
Totamealand Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Biće da je bilo do Bifove žene, baš sam pogledao onu godinu dana matoru temu o tom koncertu. Jebiga, biće drugi put... Quote
Bata Trokrilni Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 To je bio razlog otkazivanja. Ne treba zaboraviti da je prethodno koncert odložen iz sumnjivih razloga. Quote
Dead Man Drinking Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 (edited) Valjda su imali problema sa koncertom u Makedoniji, pa su otkazali još neke koncerte u okolini. Bar se ja tako sećam Edited September 8, 2008 by Dead Man Drinking Quote
ZmYchE Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Jap... kruze tri verzije, ali sve su nebitne jer oni nece doci Quote
Bata Trokrilni Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Sada je bitan novi album. Čekamo ga s nestrpljenjem. Quote
ZmYchE Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Ono sto je meni posebno zanimljivo kako su bre non stop na turneji i nikako da svrnu kod nas ili bar blizu nas... http://www.saxon747.com/en/is/main-tourdates/tourdates/ Quote
Angelystor Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Prinche obuzdaj nestrpljenje, jedva godinu i po dana proshlo od albuma ti bi vec novi..pre kraja 2009e nema ni potrebe..josh ako odrade neku medjuvremenu, do jaja, taman da svrnu : ) Quote
Bata Trokrilni Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Početkom osamdesetih su znali po dva albuma godišnje da izdaju, štancuju oni to dok si rek'o sex. Quote
Glasnik Smrti Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 ovo mi je najbolji heavy metal bend posli maidena. i mislim da je jebeno podcijenjen bend! preogromni kraljevi, svo ovo vrime nisu izbacili loš album šta se pokazalo gotovo nemogučim na primjeru drugih starih bendova! jednostavno prejeben heavy metal! i može ih se bez greške ubacit u "important topics" grupu Quote
_powerslave_ Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Za "important topics" se slazem, al za to da nemaju losh album...pa jbg ne bash...imali su i oni slabijih momenata u karijeri... Quote
dr.lecter Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 To je bio razlog otkazivanja. Ne treba zaboraviti da je prethodno koncert odložen iz sumnjivih razloga. FRUBI pokr`o pare provjereno Quote
Recommended Posts