Blackmore Posted May 31, 2002 Report Posted May 31, 2002 (edited) Cudi me da niko nije otvorio post za ove legende Heavy metala.Sta mislite o njima? Edited June 17, 2016 by Divlji Tigar Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 31, 2002 Report Posted May 31, 2002 Bila je jedna tema, ali je nema! Naravno, nema ogranicenja za legende Heavy zvuka! Zadnje od njih sto sam nabavio jeste "Metalhead" i zna na pojedinim mjestima da vuce na thrash! Sto se tice Byforda - jedan od najvecih vokala heavy zvuka! Quote
Feanor Posted May 31, 2002 Report Posted May 31, 2002 Saxon strvarno jesu legende i njima kapa dole, ali meni nikada nisu bili prirasli srcu. Quote
Blackmore Posted May 31, 2002 Author Report Posted May 31, 2002 E willy.ja sam slusao samo ove novije(Metalhead,i cini mi se Unleash the Beast),metalhead je fenomenalan album(Pogotovo Are we travellers in time i Sea of Life).Sta jos vredi nabaviti od starijih albuma? Quote
Nomad Posted June 1, 2002 Report Posted June 1, 2002 Strong arm of law i Wheels of steel, kod skca postoji duplo izdanje sa ova dva albuma. Ja gotivim dosta Saxon, jesu matori ali bre prze!!! Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 1, 2002 Report Posted June 1, 2002 Ovi albumi - "Wheels Of Steel", "Strong Arm Of The Law", "Denim And Leather", "The Eagle Has Landed", "Power And The Glory" - se smatraju za klasicna heavy remek-djela! Nazalost, ja ih imam u mp3 forumatu i to ne sve pjesme! Vrlo je tesko nabavit njihove albume, a jos da puknes kad vidis koliko su dobri! Tuga tuzna! Posle je doslo do razlaza zbog samog zvuka. Dawson i Oliver (originalni clanovi) su zeljeli da se Saxon vrati true sound-u, ali Byford i Quinn su zeljeli nesto novo! Doslo je do razlaza i Dawson i Oliver uzimaju prvo ime Saxona - Son Of A Bitch - i vracaju se starm zvuku, ali poslije toga i oni uzimaju ime Saxon. Onda je doslo do sudjena! Uostalom, svaki album Saxona je dobar! Meni se sa Metalheada najvise svidja "Conquistador"! Sav se najezim kad cujem akusticni uvod! Sjajna stvar! Quote
Guest 7thSONofA7thSON Posted June 6, 2002 Report Posted June 6, 2002 legende, uticale na metallicu sta tu vishe da se kaze?! Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 9, 2002 Report Posted June 9, 2002 Pa na ovaj album "Metalhead" ima i thrash elemenata. Odlicni su! Polako od njih moram da nabavljam sve albume jer sam lud za njima, a tesko mozes sta da nadjes! Byford je jedan od najjacih metal vokala!!! Cuo sam da su bili na proslogodisnjem Wacken-u. Je l' bio neko od vas? Kazu d asu zarili i palili! Quote
lemmy sixx Posted June 9, 2002 Report Posted June 9, 2002 Odlicni su...obozavam njihove pesme : "Heavy metal thunder","Crusader","Machine gun","Midas touch"... Quote
Lordring Posted June 14, 2002 Report Posted June 14, 2002 Bloodletter mi je mnogo gotivna pesma, jednostavno o njima nema sta da se prica jer su dokazane legende Quote
RNA Posted June 28, 2002 Report Posted June 28, 2002 Pa na ovaj album "Metalhead" ima i thrash elemenata. Odlicni su! Polako od njih moram da nabavljam sve albume jer sam lud za njima, a tesko mozes sta da nadjes! Byford je jedan od najjacih metal vokala!!! Cuo sam da su bili na proslogodisnjem Wacken-u. Je l' bio neko od vas? Kazu d asu zarili i palili! Meni je bilo malo te Quote
Will-O-The-Wisp Posted July 16, 2002 Report Posted July 16, 2002 Sad malo da se hvalim! Uspio sam da nabavim njihov prvi album i mislim d aje dosta dobar. Naravno tu jos ima rock elemenata (npr. znaju da me podsjete na AC/DC, i bas se nekad Biff raskrevelji kao Bon Scott). Album je solidan... Evo jedna mala zanimljivost. Album sam kupio u IPS-u u PG-u i to u odjeljku alternativna muzika! Brrrrr... Fuckin' creepy! Pored odjeljka hard 'n' heavy ono je alternativi! Quote
Lorienne Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 SAXON's new double CD "Heavy Metal Thunder" is ready for release on September 23rd. The first disc will contain 13 new recorded classics from the past while the second disc will contain 5 live tracks recorded in San Antonio, Texas USA 2002, as well as a video track from the Wacken Open Air 2001. Quote
Shaman Posted March 17, 2003 Report Posted March 17, 2003 Saxon je legendarni bend, ali me nervira tamo odakle sam za ovaj bend se malo zna iako su u nekim periodima bili slavniji od Maiden-a. Hail, Saxon Quote
Ludi Burekdzija Posted March 19, 2003 Report Posted March 19, 2003 To ti mislis shamane ! Svi vilimo saxon iz iced eartha i burekdzinice Quote
The Alchemist Posted March 25, 2003 Report Posted March 25, 2003 Album ''Unleash the Beast'' je remek delo...gothic atmosfera je ono sto mu daje smek. Starije albume i ne volim nesto preterano kao ni ''Metalhead'' ali zato ovaj obozavam. Quote
RNA Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Hoće li ići ko odavde na koncert? Ne vidim nešto da pokazujete preveliki entuzijazam za ovaj legendarni bend. Quote
S Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Odlican heavy bend Legende metala svakako!!! Pjesme kao sto su crusader ili recimo Princess of the night su samo takve legende! Quote
Mr. Smarty Posted September 10, 2003 Report Posted September 10, 2003 Odlicni su...jedva cekam da im izadje ovaj novi DVD! A bogami i jedva cekam da ih vidim uzivo ovde u Beogradu Quote
RNA Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Dobro je, ako dođu biće troje ljudi u publici. Već sam se bio uplašio da će auditorijum biti prazan. Quote
S Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Evo ja cu biti medju tom trojicom u to budi siguran!!! Dolazim iz CG da ih vidim - to se ne propusta definitivno Quote
Saxon Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 ajd pogodite sta mislim o njima :? Quote
Recommended Posts