Angelystor Posted March 11, 2023 Report Posted March 11, 2023 S obzirom koliko su često na putu, za njihova godišta, čudi me da i pre nisu donosili ovakve odluke. Predviđam da će tu Biff najduže da tera od svih, vidiš mu uživo u očima da bi spavao na stejdžu da može. 1 Quote
Crusader87 Posted January 16 Report Posted January 16 Tema koju vole. Ipak je ocekivano da nema novih momenata ovde, ali... legla mi je pesma 🙂 1 1 Quote
Totamealand Posted January 16 Report Posted January 16 Još par dana. U poslednjih petnaest godina mi je svaki drugi album bio super. Labyrinth super, Arms meh. Sacrifice super, Ram meh. Thunderbolt super, Carpe diem meh. Sad je red na podogak. 😄 1 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted January 19 Report Posted January 19 Izasao novi album Saxona!! Zvuci maestralno. 1 Quote
azal Posted January 19 Report Posted January 19 kakao je moguce da imaju 30 albuma ali tek sad pesmu koja se zove Fire and Steel 1 2 Quote
HUMAN Posted January 19 Report Posted January 19 27 minutes ago, azal said: kakao je moguce da imaju 30 albuma ali tek sad pesmu koja se zove Fire and Steel Quote
Crusader87 Posted January 21 Report Posted January 21 Posle par slusanja, izdvojio bih: Madame Guillotine, There's Something in Roswell, 1066, Kubla Khan... Nema ovde novih momenata, lako se moze predvideti u kom ce smeru ici odredjene pesme, posebno refreni. Npr. Super Charger ref. je kao Super Nova - ima vise tih primera, pa da ih ne iznosim sve i uporedjujem. Kao i uvek kod saksona, zanimljive teme su obradjene i kul su tekstovi. Ima ovaj album sta da ponudi, samo mu treba dati sansu. S obzirom na to da bas obozavam njihove pocetne radove (od 1.albuma, pa do Crusader-a), kao i noviju eru (od Unleash the Beast do Battering Ram-a), voleo bih da ih "zakacim" na ovoj turneji, objektivno nece oni jos dugo, a jos se stoicki drze! Jos da dodam da me je odusevila pesma Saxons and Vikings od Amon Amarth-a i Saksonaca nasih. 1 Quote
Totamealand Posted January 26 Report Posted January 26 Fino je ovo ispalo. Madame Guillotine je verovatno najbolja Saxon pesma u poslednjih deset godina. Naslovna je takođe moćna, Roswell je klasik. Možda maaalčice gubim pažnju od Kubla Khan pa nadalje, poslednje dve pesme su mi najslabije, ali u celini je jako izdanje. Ne znam kako im uspeva, evo ih u petoj deceniji u kojoj svake dve, tri godine izbacuju album u svom standardnom maniru, i malo malo pa razbiju. 3 Quote
Mikes Posted March 1 Report Posted March 1 Dobar album, u stvari prosječno dobar za njih. Nema baš pjesme koja ostaje dugo u ušima kao što su znali ranije napraviti, ali eto. Izdvojio bih kao bolje: Hell, Fire And Damnation, Madame Guillotine, There's Something In Roswell, 1066. 1 Quote
Angelystor Posted March 21 Report Posted March 21 Verovato se ponavljam, ali meni manje-više nijedan album posle "The Inner Sanctum" nije zagolicao na više od par slušanja. Pa tako i ovaj. Ništa loše, mašina radi i dalje, ali ništa ne iskače. Ono, za cca 24. album u karijeri, može i daleko gore Quote
Crusader87 Posted April 3 Report Posted April 3 Sto vise slusam album, sve mi se vise svidja i naslovna numera, prava sustina heavy metala - kako muzicki, tako i tekstualno. Konacno, (posle duzeg posta, jos od Gitarijade 2018.godine) mighty Saxon je overen uzivo i sa njima tu nema greske, nisu razocarali. Mada, s obzirom na to da su "zagrevanje" za Priste, ipak je minutaza tanka za saksonske sladokusce, tako da ih treba zakaciti na njihovom regularnom koncertu, ako prilike to dozvole. Quote
Recommended Posts