Fantomni Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Najvjerovatnije nece doci u BG. A sto se tice benda, KRALJEVI !!! Quote
Phantom Of The Opera Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 svaka im čast,imam od njih osim studijskih albuma Live in Donnington 1980 kad su izdali wheels of steel jos nikog nisam vidio da ima taj live od njh a kupio sam ga u najobicnijem cd shopu,čudi me da oni tek nakon 20god. postaju sve zesci i zesci. i jos nesto saxoni gostuju u hrvatskoj(zagreb) u dvorani pauk 10.12. tj. 4 dana poslje Deep Purplea,cijena ulaznica ce se kretat oko 120kn-150kn. Quote
VEPAR Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Imam sve od njih i omiljeni album mi je ,,DESTINY,,. ta ploca je zakon makar po produkciji. Quote
Kamena glava Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 Odlicni su svaki album je dobar,metalhead mi je skroz dobar,ali meni se nesvidja strong arm of the law nije mi nesto mozda zato sto imam original plocu hi hi! Quote
VEPAR Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 ja imam power and the glory na original ploci ali sam oduvek zeleo strong arm of the law Quote
Kamena glava Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 Mogli smo se mijenjati,sta mislis,ili nesto drugo Quote
Lady in Black Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 Starije stvari vise volim od novijih (Dogs Of War...) a: Nisu mi bas omiljeni... Quote
dr.lecter Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 I ja volim starije stvari od njih Strong,Wheel.Denim,Innocence Koncertno su Saxon stvarno mocan i uigran bend u milimilimetar Intezitet njihovih koncerata je za porediti sa Iron Maiden... Maiden ima masu a Saxon klasu... Ako neko i kaze da su bolji od Maidena uzivo ja cu to podrzati p.s. bash me intresuje kako ce se tema razvijati Quote
Lady in Black Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Ako nastavis da pominjes Maidene mislim da ne stremimo ka dobrom Quote
RNA Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Nikako. Ako njih neko pomene na ovom forumu, ode sve u kurac. Quote
RNA Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Maiden ima masu a Saxon klasu... Vrlo lepo i isitinito rečeno. Sad mi je još žalije što ih nisu doveli u Beograd, a prošli bi sigurno bolje nego u Zagrebu i Budimpešti. Quote
Mr. Smarty Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Da to je istina Saxon stvarno jebe kevu uzivo a: ...ali Maiden je Maiden Quote
crusader84 Posted March 22, 2004 Report Posted March 22, 2004 Jedan od najboljih metal bendova svih vremena! Ne mogu da verujem da nigde u Beogradu ne moze da se nadje neki njihov duks ili majica, ma bilo kakav suvenir. Ako neko kojim slucajem zna da ipak moze neka javi. Takodje ne mogu da nadjem njihov poslednji [live] album 'Heavy Metal Thunder' i zvanicno(!) izdanje BBC Sessions. Ja imam neko totalno levo, veze nema sa onim pravim. Sve ostale albume imam pa ako nekom treba nek se javi. www.crusader84.tk Quote
Shaman Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 fantastican bend je bio dok se nije pretvorio u sopstvenu karikaturu ali sad se vraca na velika vrato Stay metal Quote
dr.lecter Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 ne mogu da nadjem njihov poslednji [live] album 'Heavy Metal Thunder' i zvanicno(!) izdanje BBC Sessions. Ja imam neko totalno levo, veze nema sa onim pravim. Album Heavy Metal Thunder nije koncertni vec su snimili(re-recording) nekih 14-15 starih stvari sa "novim" chlanovima Scarrett/Randow. Doduse cd format sadrzi bonus cd sa 7-8 live stvari koje su snimljene na usa turneji i stampan je u ogranichenom tirazu,nekih 20 hiljadarki. Vinil ima "samo" 11 pjesama ali je zato izdat kao picture disk sa prelijepom slikom Crusader-a na konju(The Jabuchilo) Da su jedni od najboljih... jesu brate.. Quote
crusader84 Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 Bre ne mogu da verujem da ne moze da se nadje ni neki njihov koncert na DIVXu. Izgleda da cu morati da cimam Zoxblaze-a ili Gothic Angel-a! Quote
Pavao Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Ove godine Saxon slave 25 god. postojanja.U sklopu te slavljeničke turneje 28.10. 2004.opet sviraju u Zagrebu,u klubu Pauk! Quote
Fantomni Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Bre ne mogu da verujem da ne moze da se nadje ni neki njihov koncert na DIVXu. Izgleda da cu morati da cimam Zoxblaze-a ili Gothic Angel-a! Ja imam 4 njihova spota, medju kojima je i Crusader Quote
crusader84 Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Dakle ne mogu da verujem! Pa zar smo tol'ki slepci oni najgori?! Sviraju u Zagrebu, Budimpesti, Sofiji, Bukurestu a kod nas nikako! Quote
RNA Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Ко зна, колико су матори, можда ни не стигну да свирају овде. Проблем лежи у нашим организаторима, јер нико неће да их доведе, а било би и људи и била би супер свирка. Quote
Mr. Smarty Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 ...Nema veze poseticu ih ja ako budu svirali negde u blizini Quote
S Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Ко зна, колико су матори, можда ни не стигну да свирају овде. Проблем лежи у нашим организаторима, јер нико неће да их доведе, а било би и људи и била би супер свирка. Hm... pa bila je ona prica za decembar prosli, pa je otpalo... @Marty F: ne brinem se vala za tebe, ti nista u regionu nisi propustio, lako mi je za tebe Quote
Recommended Posts