RNA Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Искрено бих више волео када би више имали оних чвршћих песама, а мало мање рокерских, али и овом односу је сасвим добро. Quote
Angelystor Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Jahsta. Bash jutros slushah malko novi i lionhearta uporedo...chrvshci je lionheart i neshto vishe mi se svidja.. Quote
RNA Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Чвршћи? Ух, а ја тај албум прескочих. Ништа, приликом следеће наруџбине са ибеја видећу да убележим и то. Доци сам већ наручио нови на плочи. Quote
Angelystor Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 "Witchfinder General" je IMHO najtvrdja pesma koju je Saxon ikad napravio Predobra. Quote
The Trooper Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 jel bi mogao da bacis link, ne mogu da nadjem ni na mp3 Quote
Bata Trokrilni Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Skinuh novi album,i nije uopste los.Najjaca stvar mi je "Let Me Feel Your Power".Odlicna stvar.Jako je dobra i "I've Got To Rock (To Stay Alive)".Bas dobra rokerska stvar.Malo me podseca na "Solid Ball Of Rock".Dobre su i "State Of Grace" i "Going Nowhere Fast".Iako nista revolucionarno i posebno,sasvim dobar album. Neke od pesama koje si nabrojao su najslabije na albumu, a propustio si da nabrojiš dve najbolje - Red Star Falling i Atila the Hun. Quote
lemmy sixx Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Te pesme koje sam nabrojao su MENI najupecatljivije,a ove dve koje su tebi najjace su MENI najsmorenije.Ok? Quote
Angelystor Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 (edited) jel bi mogao da bacis link, ne mogu da nadjem ni na mp3 bacio bi vam da ga nadjo' al nema po ovi blogovi 'de se ja smucam...il probaj dc++, il torrenti, ili google pa srecno, though ova treca opcija je namucnija... edit: http://www.megaupload.com/?d=K3I65CED ... Edited June 26, 2007 by Angelystor Quote
The Trooper Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 tek sam sad sitgo da pochnem da preslushavam novi saxon bash onako sa paznjom, mnogo mi se svidja bubanj..., na prvoj pesmi biff je malo manje ja ne znam odakle im jebena inspiracija za ove silne albume... saxon jebe kevu Quote
RNA Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Ћути и уживај док имају инспирације. Кад буде понестало кукаћеш. Quote
The Trooper Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 ajoj sto vise slusham novi album sve mi bolje zvuchi ... Quote
Shix Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 ajoj sto vise slusham novi album sve mi bolje zvuchi ... Normalno Quote
ZmYchE Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Izgleda da će otkazati koncert, te će Legacy vratiti kintu ljudima koji su kupili karte. Ovo je priča koja se vodi i na legacy forumu. Ih nikad grdji mi osećaj... Quote
The Trooper Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 a jebaga, kako to da samo u srbiji otkazuju? zar je moguce da je broj otkazivanja koncerata obrnuto proporcionala ozbiljnosti organizatora Quote
Shix Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Izgleda da će otkazati koncert, te će Legacy vratiti kintu ljudima koji su kupili karte. Ovo je priča koja se vodi i na legacy forumu. Ih nikad grdji mi osećaj... E u picku materinu... Quote
Bata Trokrilni Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 a jebaga, kako to da samo u srbiji otkazuju? zar je moguce da je broj otkazivanja koncerata obrnuto proporcionala ozbiljnosti organizatora Pre bih rekao ozbiljnosti publike. Ako jedan Saxon za nekoliko meseci, koliko traje prodaja karata, ne može da napuni SKC, nešto nije u redu sa našom publikom. Quote
RNA Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 zar je moguce da je broj otkazivanja koncerata obrnuto proporcionala ozbiljnosti organizatora Наравно да јесте. Што су организатори неозбиљнији, то је број отказаних концерата већи. То ти је обрнута пропорционалност. Quote
ZmYchE Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Ma fak det sve! Jos se nista ne zna, ali sve smrdi na "nece biti certa"... Quote
The Trooper Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Наравно да јесте. Што су организатори неозбиљнији, то је број отказаних концерата већи. То ти је обрнута пропорционалност. pa ne samo ogleda stanje sprsih organizatora Quote
ZmYchE Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Hm ne sudite pre nego sto se ne budu tacno znale neke informacije... Bas imate grozne navike :no: Quote
The Trooper Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 kako da ne sudimo? koliko certova je do sada bilo otkazano? mislim ne kazem da ce saxon da otkaze, ali samo sudeci po dosadasnjem uspehu necu ni da kazem da je uspeh los, ali kad vidim da se ovde nikad nije desilo da mi koncert bude otkazan (desilo se da bude odlozen na odredjeno) onda je ipak uspeh nedovoljan Quote
Eternal Warrior Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 ja znam jedino da je saxon pomeren a ne i otkazan.danas opet idem na bilet servis da uzmem karte za blind guardian pa cu da vidim ali ne verujem da ce otkazati,znam da su pomerili,ali nista vise Quote
ZmYchE Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 hmmm... FORUM LEGACY-ja ... nisam rekla da je otkazan, nego da je moguće da će se to desiti. A zašto, vremenom ćemo saznati sve. JA SE PRVA NADAM da neće... taman sam skupila keš i za ovaj cert... Quote
Angelystor Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 SAXON frontman Biff Byford's wife will undergo a "serious operation" in September. As a result, the band's previously announced shows for September have been postponed until December. The group's schedule is now as follows: Jul. 31 - GER Elmshorn / Horst Elbmarschenhalle Aug. 02 - GER Wacken Wacken Open Air Aug. 11 - GER Balve Rock am Schloß Oct. 18 - RUS Moscow Apelsin Club Oct. 21 - JPN Tokyo Loudpark Festival Oct. 22 - JPN Osaka Loudpark Festival Nov. 09 - UK Minehead Hard Rock Hell Festival Dec. 09 - AUT Hohenems Eventcenter Dec. 10 - AUT Salzburg Rockhouse Dec. 12 - SWI Pratteln Z7 Dec. 14 - F Strasbourg La Laiterie Dec. 15 - GER Düsseldorf Phillipshalle Dec. 16 - GER Nürnberg Löwensaal Dec. 17 - CZ Prag Retro Music Hall dakle nista od Saxona za ovu godinu...jeeeeeeebga Quote
Recommended Posts