Shix Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 SAXON frontman Biff Byford's wife will undergo a "serious operation" in September. As a result, the band's previously announced shows for September have been postponed until December. The group's schedule is now as follows: Jul. 31 - GER Elmshorn / Horst Elbmarschenhalle Aug. 02 - GER Wacken Wacken Open Air Aug. 11 - GER Balve Rock am Schloß Oct. 18 - RUS Moscow Apelsin Club Oct. 21 - JPN Tokyo Loudpark Festival Oct. 22 - JPN Osaka Loudpark Festival Nov. 09 - UK Minehead Hard Rock Hell Festival Dec. 09 - AUT Hohenems Eventcenter Dec. 10 - AUT Salzburg Rockhouse Dec. 12 - SWI Pratteln Z7 Dec. 14 - F Strasbourg La Laiterie Dec. 15 - GER Düsseldorf Phillipshalle Dec. 16 - GER Nürnberg Löwensaal Dec. 17 - CZ Prag Retro Music Hall dakle nista od Saxona za ovu godinu...jeeeeeeebga U kurac. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Ovo je otkazano, pare/zamena karata ce se izvrsiti od 21.sept pa na dalje ... jbg (. Mi smo ucinili sve da dovedemo bend, ali izgleda nema ni kurca , nije da im krivim management, ali nesto se mutno desava. Posto provaljujem da izgleda "neko" nije hteo uopste da dolazi na ove prostore ... to sam provalio iz price sa ostalim promoterima, izgleda promoter iz makedonije nije ni bio kriv za otkazivanje cele turneje itd. ali to vas ne zanima pretpostavljam... Quote
StarbreakeR Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Interesantna prica, i nimalo zacudjujuca... Quote
Dead Man Drinking Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Izgleda da je Kreator prvi i poslednji strani bend koji sam video godine 2007. Otkazivanje koncerata 'till death Quote
dr.lecter Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Ovo je otkazano, pare/zamena karata ce se izvrsiti od 21.sept pa na dalje ... jbg (. Mi smo ucinili sve da dovedemo bend, ali izgleda nema ni kurca , nije da im krivim management, ali nesto se mutno desava. Posto provaljujem da izgleda "neko" nije hteo uopste da dolazi na ove prostore ... to sam provalio iz price sa ostalim promoterima, izgleda promoter iz makedonije nije ni bio kriv za otkazivanje cele turneje itd. ali to vas ne zanima pretpostavljam... E strasno Sta je sa Agent Steel/Vicious Rumors turnejom? Rekao si da je ovo vec potvrdjeno... poz Quote
RNA Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 ali to vas ne zanima pretpostavljam... Ко те то слагао? Мени су ти детаљи најзанимљивији. Quote
RNA Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 И женским алапачама, нећемо сад да правимо полну сегрегацију. Quote
The Trooper Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 kakav je to promoter iz makedonije koji vama mrsi rachune? saxon ima samo svoj menadzment Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Ma nije krivac promoter iz Makedonije, vec saxonov management... al duga prica Quote
R'N'R GIRL Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 И женским алапачама, нећемо сад да правимо полну сегрегацију. Ja sam zenska alapaca i mene zanima Quote
RNA Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Наравно да јесте! Ја сам истовремено добио од ортакиње две оригинал касете: "Solid Ball Of Rock" и "Rock The Nations"; било је то давне 1996. када сам тек почињао да конзумирам метал. Први је за 3 дужине бољи. Quote
Shix Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Solid Ball of Rock je iz njihovog najneuspesnijeg perioda sto ne znaci da je album los. Quote
RNA Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Далеко од тога, баш напротив. То је још један од албума који сам преслушао по препоруци Бобе Шкрбића. Баш их је био нахвалио за њега, са разлогом наравно. Quote
lemmy sixx Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Taj album je odlican,meni se najvise svidja,pogotovo naslovna pesma. Quote
Shix Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Далеко од тога, баш напротив. То је још један од албума који сам преслушао по препоруци Бобе Шкрбића. Баш их је био нахвалио за њега, са разлогом наравно. Najgori Saxonov period je od 1990-1995 ali ne znaci da su albumi losi. Quote
Jelles Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Solid Ball of Rock je iz njihovog najneuspesnijeg perioda sto ne znaci da je album los.Mislim da saxon nema loših albuma, al kada bih morao da izaberem njihov najslabiji album to bi bio ''Solid Ball of Rock''Najgori Saxonov period je od 1990-1995 ali ne znaci da su albumi losi.ne znam, možda, al ja obožavam Forever Free ('92), odličan album... Quote
Rox Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Najgori Saxonov period je od 1990-1995 ali ne znaci da su albumi losi. Kao i skoro svih srodnih bendova. Quote
Shix Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 To vreme je bilo cudno za sve hevi metalce, jebem li ga Quote
Recommended Posts