crusader84 Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Pa dobro bre ljudi, jel slusao neko taj novi album? Ja ovih dana treba da ga ganjam kod Solija ili Eternal Flame-a... Quote
Fantomni Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Evo i track listing-a: L I O N H E A R T Tracklisting: 01. Witchfinder General 02. Man And Machine 03. The Return 04. Lionheart 05. Beyond the Grave 06. Justice 07. To live by the Sword 08. Jack Tars 09. English Man´o`war 10. Searching for Atlantis 11. Flying on the Edge Ja ga nisam josh nabavio ali uskoro cu. Ima na http://hardy.tv/ neshto da se chuje, samo podjite na "Livestream" Jedva cekam da nabavim to, jer je Peter Byford (biff) izjavio da je Lionheart najmocniji album koji su izdali ikada!!! Obavijesticu vas uskoro o kvalitetu albuma i ako Bog da da potvrdim Biff-ovu tvrdnju! Quote
crusader84 Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 (edited) Evo i track listing-a: L I O N H E A R T Tracklisting: 01. Witchfinder General 02. Man And Machine 03. The Return 04. Lionheart 05. Beyond the Grave 06. Justice 07. To live by the Sword 08. Jack Tars 09. English Man´o`war 10. Searching for Atlantis 11. Flying on the Edge U cemu se ovaj tracklisting razlikuje od onog sto sam ja objavio sada vec poodavno? Whatever, jos nemam album , ali zato sam NAJZAD nabavio koncert SAXON-a na DIVX-u: Live At Wacken Open Air 2001 (sa Chronicles DVD-a) Koncert RAZVALJUJE!!! Edited October 19, 2004 by crusader84 Quote
crusader84 Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 Zasto li sam znao da ti to imas? Jos mogu da se kladim da imas ceo Chronicles DVD Ako jeste tako hajde ako ti nije tesko reci sta sve ima tamo, jer ja imam samo koncert a negde sam video da ima i spotova i jos nekih cuda! Quote
Mr. Smarty Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 Ok nema frke Na prvom DVD-u imas Koncert, Inrervju sa Biff-om i spisak diskova iliti diskografiju...a na drugom imas neki kraci dokumentarac "Saxon" on tour, neke mnogo jadne ali gotivne spotove , onda opet neke intervjue i neke slike sa turneje...mislim da je to to... Quote
crusader84 Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 (edited) Thanks! To mu otprilike dodje to sto sam i mislio, ima i kao neka pojavljivanja benda na televizijama valjda... Ma nabavicu ja taj DVD jednog dana! Za pocetak bi bilo dobro da prvo nabavim DVD-ROM A reci mi, sam koncert se zavrsava sa Denim & Leather? Da nisu ovi koji su skidali u DIVX zaboravili slucajno neki bis kao na onoj Apocalyptici pa da bude Edited October 23, 2004 by crusader84 Quote
Mr. Smarty Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 Nisu nisu dobar ti je Divx, nista nisu izostavili Quote
Fake Healer Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Kakav je ovaj novi? Lionheart valjda Quote
Invictus Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Saxon k'o Saxon, odlican! Pogotovo preksinoc kad sam ga gledao uzivo. Preko 2 sata draufane. Preiskreno, a i oni su nikad jaca ekipa. Quote
Old School Metal Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Evo bas sam juce dobio novi SAXON,i posle 2 slusanja mogu reci da je odlican!!! Malo je agresivniji i to je dobro. Quote
Shix Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 El i dalje Byff ima onako dobar glas? Kakav je novi bubnjar? Quote
crusader84 Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 El i dalje Byff ima onako dobar glas? Kakav je novi bubnjar? Ma Biff ce do kraja zivota imati isti glas! A bubnjar je iz Stratovarius-a, trebalo bi da je dobar... Quote
Invictus Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Amateurs... Bubnjar je Jorg Michael koji je svirao osim sa bezveznim Stratosmoriusom i sa velikanima poput Running Wild i Grave Digger, te sa mnogim mnogim drugim. Lik raznosi bubanj, a Bif mi je rekao da je on bio prvi izbor za zamjenu. Onaj prethodni po Bifovim rijecima je bio tanak u studiju. Quote
RNA Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Је л'? Е, то се зове прави избор, а заборавио си да поменеш и да је свирао у Avenger, Rage и Headhunter. Шта је тај све наснимао и претурио преко палица, не зна се. Али ценим да ће се фино снаћи међу Сасима. Quote
Invictus Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Da, imao sam tu srecu da se upoznamo. Legenda lik. Totalno opusten i neufuran. Imali smo neke zanimljive istorijske polemike...a i po Metallici i ostalim laznjacima se dobro pljuvalo... Quote
crusader84 Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Imali smo neke zanimljive istorijske polemike...a i po Metallici i ostalim laznjacima se dobro pljuvalo... Znaci legenda! Quote
Shix Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Koje gitare i pojacala su koristili na snimanju albuma "crusader" i "innocence is no excuse"? Quote
crusader84 Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Evo bas sam juce dobio novi SAXON,i posle 2 slusanja mogu reci da je odlican!!! Malo je agresivniji i to je dobro. Najzad ga i ja nabavih! What to say? Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Mnogo mi se svidja novi album Bolji je chak i od "Unleash the Beast" Quote
Shix Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Unleash the beast i destiny po produkciji su najjaci albumi. Nisam slusao ovaj zadnji... gde moze da se nabavi? Quote
crusader84 Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Unleash the beast i destiny po produkciji su najjaci albumi. Nisam slusao ovaj zadnji... gde moze da se nabavi? Kod mene! Quote
Recommended Posts