Shix Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 Teska posla. Kad bi nabavio "the eagle has landed 82" bilo bi extra! Ili "eagle has landed 2" iz 1996-te je isto sila! Quote
vlad Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Samo da se pohvalim da sam jos jedan srecnik koji je bio na koncertu Saxona! Prosle godine u Zagrebu, tacno na moj rodjendan! Sigurno jedan od najboljih koncerata ikad za mene! Quote
crusader84 Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Lucky bastard! Nego... ***** BREAKING NEWS ***** NIGEL GLOCKLER will be rejoining SAXON on the DRUMS after the Budapest show on 14th August. Quote
vlad Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Yeah, baby, yeah! Idemo nazad ka korijenima! Lud'lo! Nemoj mi zavidjeti na koncertu! Povescu i tebe na iduci! Quote
RoOtz Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Oni su imali mozda i najbolju svirku na szigetu ove godine.Uzivao sam tih sat i po, mada nisu odsvirali all guns blasing ali........odsvirali su neke stvari koje su me podsetile na OLD DAYS. Quote
LazaGNR Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Mada su vise bili u fazonu price sa publikom,nego sa sviranjem Al' bilo je dobro Quote
Belaj Lama Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 To The Power And The Glory Raise Your Glasses High... Hail To SAXON! Quote
Shix Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Byff uvek komunicira sa publikom na koncertu i jedan je od prvih i najboljih "show man-a" u heavy metalu. Quote
Ivan_Creed Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Saxon je najbolji, jer su oni dosli da rock! Satyricon RULA! Quote
blondie Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Ivane ne lupaj, tuci cu te. a to sto saxon ne dolaze u Srbiju - nije samo stvar fanova. ako bi se uradila adekvatna promocija i AKO BI IH NEKO POZVAO, dosli bi, sto da ne.. Quote
Shix Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Da dodju pa da se reprizira sou iz 83` Quote
vlad Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Ivane ne lupaj, tuci cu te. a to sto saxon ne dolaze u Srbiju - nije samo stvar fanova. ako bi se uradila adekvatna promocija i AKO BI IH NEKO POZVAO, dosli bi, sto da ne.. Ima zena pravo! Sigurno bi dosli! Quote
Shix Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Uskoro dobijam originalnu plocu "denim and leather" 1981. Kada mi je rekao lik da hoce da mi da samo sto nisam svrsio od srece E sada mi kazite da li je normalno to moje ponasanje ili sam stvarno opterecen nekim stvarima Stvarno osecam nesto prema toj ploci... video sam je zadnji put pre 4-5 godine Quote
blondie Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Ima zena pravo! Sigurno bi dosli! cuj, pa dos`o bi i elvis da ga plate! (kralj nije umro) a tu price neke, ne bi dosli ovo ono.. oni su muzicari, profesionalci, zive od toga.. sto ne bi dosli? Quote
vlad Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Ali osim love, Saxon su ipak legende! Hm denim and leather! Kako li sam se samo sutao uz to! Quote
Demonizer Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Vidim da se ovde odavno nista ne pise, hehe, nije me bilo neko vreme pa nije imao ko, ma samo da ubacim da sam skoro uzeo original LIONKING disk i album je prefektan Saxon nikad bolji Cini mi se da je mozda Metalhead bio nesto tu oko ali ovaj put su preterali Quote
Shix Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Koliko kosta originalan cd i gde si kupio? Quote
Demonizer Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Koliko kosta originalan cd i gde si kupio? E razocaracu te, kupio sam ga letos u Soluno a kod nas sam trazio ma ne moze da se iskopa, ali cena je 18evra, moze i da se naruci preko sajta, ajde da pogledam pa cu ti reci Quote
Demonizer Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Sto ne pricas covece da sam odvalio pa da treba da se pokrijem, htedoh reci LIONHEART strasno album je izdao, steamhammer pa ako nadjes sajt mozda moze da se naruci, mislim da moze, dobra je stvar al to nisam u Solunu nasao i dupli dvd The saxon chronicles koji kosta oko 50 evra ali treba se to naci jbg Quote
crusader84 Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 I shall say this only once! Idite na sajt http://www.legacy-promotion.net i glasajte za SAXON!!! Quote
vlad Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Glasah čova, ali previše je onih SX nafura! A htio bih ih baš još jednom vidjeti uživo! Quote
dr.lecter Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 (edited) Jos da se ova tema stavi kao VAZNA i imacemo sve velikane na jedom mjestu Edited January 8, 2006 by dr.lecter Quote
Angelystor Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Mislim da ovde nista nisam smarao.(yet) anyway, ne znam zasto, al albume ovog benda dosta mucno nabavljam..prvi sam nabavio "Unleash The beast"(ja mislim josh iste godine kada je izasha), i relativno mi se svideo. A tek skora josh apr albuma. "Dogs Of War" ima dobru title track pesmu, ostalo je nyah. "Killing Ground" je nesto bolji, a "Lionheart" je IMHO u-bi-ca! "Denim And Leather" je iznad proseka dobar NWOBHM album, ima stvarno dobre pesme tipa Princess, Rough And Rady, Play It Loud.. ali mi je zato "Wheels Of Steel" jebeno odlichan, i sto ga vise slusham sve mi se vishe svidja..jedan od onih albuma na koje jednostavno volim da se vracam Quote
Shix Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 denim and leather je po meni "najmeksi" album. Dosta me podsecaju na stari kiss sa onom distorzijom ali pesmu su vrhunske. Quote
Recommended Posts