Jump to content

Recommended Posts

Posted

Teska posla. Kad bi nabavio "the eagle has landed 82" bilo bi extra! Ili "eagle has landed 2" iz 1996-te je isto sila!

Posted

Samo da se pohvalim da sam jos jedan srecnik koji je bio na koncertu Saxona! Prosle godine u Zagrebu, tacno na moj rodjendan! Sigurno jedan od najboljih koncerata ikad za mene! icon_rockdevil.gif

Posted

Lucky bastard! icon_smile.gif

Nego...

***** BREAKING NEWS *****

NIGEL GLOCKLER will be rejoining SAXON on the DRUMS after the Budapest

show on 14th August.

• 2 weeks later...
Posted

Oni su imali mozda i najbolju svirku na szigetu ove godine.Uzivao sam tih sat i po, mada nisu odsvirali all guns blasing ali........odsvirali su neke stvari koje su me podsetile na OLD DAYS.

Posted

Ivane ne lupaj, tuci cu te.

a to sto saxon ne dolaze u Srbiju - nije samo stvar fanova. ako bi se uradila adekvatna promocija i AKO BI IH NEKO POZVAO, dosli bi, sto da ne.. icon_da.gif

Posted
Ivane ne lupaj, tuci cu te.

a to sto saxon ne dolaze u Srbiju - nije samo stvar fanova. ako bi se uradila adekvatna promocija i AKO BI IH NEKO POZVAO, dosli bi, sto da ne.. icon_da.gif

Ima zena pravo! Sigurno bi dosli! icon_rockdevil.gif

Posted

Uskoro dobijam originalnu plocu "denim and leather" 1981.

Kada mi je rekao lik da hoce da mi da samo sto nisam svrsio od srece icon_smile.gif E sada mi kazite da li je normalno to moje ponasanje ili sam stvarno opterecen nekim stvarima icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Stvarno osecam nesto prema toj ploci... video sam je zadnji put pre 4-5 godine

Posted
Ima zena pravo! Sigurno bi dosli! icon_rockdevil.gif

cuj, pa dos`o bi i elvis da ga plate! (kralj nije umro)

a tu price neke, ne bi dosli ovo ono.. oni su muzicari, profesionalci, zive od toga.. sto ne bi dosli? icon_smile.gif

• 1 month later...
Posted

Vidim da se ovde odavno nista ne pise, hehe, nije me bilo neko vreme icon_smile.gif pa nije imao ko, ma samo da ubacim da sam skoro uzeo original LIONKING disk i album je prefektan Saxon nikad bolji icon_rockdevil.gif

Cini mi se da je mozda Metalhead bio nesto tu oko ali ovaj put su preterali wallbash.gif

Posted
Koliko kosta originalan cd i gde si kupio?

E razocaracu te, kupio sam ga letos u Soluno a kod nas sam trazio ma ne moze da se iskopa, ali cena je 18evra, moze i da se naruci preko sajta, ajde da pogledam pa cu ti reci

Posted

Sto ne pricas covece da sam odvalio icon_redface.gificon_redface.gificon_redface.gif

pa da treba da se pokrijem, htedoh reci LIONHEART wallbash.gif strasno

album je izdao, steamhammer pa ako nadjes sajt mozda moze da se naruci, mislim da moze, dobra je stvar al to nisam u Solunu nasao i dupli dvd The saxon chronicles koji kosta oko 50 evra ali treba se to naci jbg

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Mislim da ovde nista nisam smarao.(yet)

anyway, ne znam zasto, al albume ovog benda dosta mucno nabavljam..prvi sam nabavio "Unleash The beast"(ja mislim josh iste godine kada je izasha), i relativno mi se svideo. A tek skora josh apr albuma. "Dogs Of War" ima dobru title track pesmu, ostalo je nyah. "Killing Ground" je nesto bolji, a "Lionheart" je IMHO u-bi-ca!

"Denim And Leather" je iznad proseka dobar NWOBHM album, ima stvarno dobre pesme tipa Princess, Rough And Rady, Play It Loud.. ali mi je zato "Wheels Of Steel" jebeno odlichan, i sto ga vise slusham sve mi se vishe svidja..jedan od onih albuma na koje jednostavno volim da se vracam icon_rockdevil.gif

Posted

denim and leather je po meni "najmeksi" album.

Dosta me podsecaju na stari kiss sa onom distorzijom ali pesmu su vrhunske.