Blacksunray Verb Delikvent Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 anlish je losh album shta ti se svidelo zivota ti.... Quote
dudi Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Uskoro dobijam originalnu plocu "denim and leather" 1981. Kada mi je rekao lik da hoce da mi da samo sto nisam svrsio od srece E sada mi kazite da li je normalno to moje ponasanje ili sam stvarno opterecen nekim stvarima Stvarno osecam nesto prema toj ploci... video sam je zadnji put pre 4-5 godine Sigurno je domaće izdanje , Ono što su izdali kod nas ja imam na ploči Denim and leather, Innocence is no excuse, Rock the nations,Destiny Mozda su i izdali još koji ne znam , Čudno ako su počeli izdavati albume i nisu izdavali redom već preskakali . Quote
Ivan_Creed Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Ej, nisam slusao Saxon pre, pa dajte preporuke (hooks)... ne znam kako li sam preskocio ovaj bend!!! Postaje mi malo dosadan moderan mJetal, pa zelim da se malo vratim korIJenima.. Quote
crusader84 Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 (edited) I shall say this only once! Idite na sajt http://www.legacy-promotion.net i glasajte za SAXON!!! Here we go again... Jedno vreme ih nije bilo na glasanju, sad su opet! Inače, ako me sećanje ne vara, Frubi reče da postoji šansa da dovedu Saxon, doduše 2007. Pa hajde da pokažemo da ima ljudi koji bi došli na taj koncert! ROCK IS OUR LIFE!!! Edited January 24, 2006 by crusader84 Quote
Ivan_Creed Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Ej, nisam slusao Saxon pre, pa dajte preporuke (hooks)... ne znam kako li sam preskocio ovaj bend!!! Postaje mi malo dosadan moderan mJetal, pa zelim da se malo vratim korIJenima.. Alo!!! I came here to rock!!! Quote
Mr. Smarty Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Vidi da nabavis Killing Ground...a prvom CD-u je odlican album a na drugom su ponovo odsvirani stari hitovi...extra je... Quote
Doug Bradley Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 (edited) Vidi da nabavis Killing Ground...a prvom CD-u je odlican album a na drugom su ponovo odsvirani stari hitovi...extra je... Ili vidi da nadjesh negde album Destiny Jebi ga nema nishta (za sada ) od koncerta u nashoj blizini.... BTW chija je to velika "umotvorina" koja ti stoji u potpisu? Nagadjam ali nisam siguran.... Edited January 25, 2006 by Doug Bradley Quote
crusader84 Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Idite na sajt http://www.legacy-promotion.net i glasajte za SAXON!!! Šta je bre ovo? Samo 8 glasova! Hajde priznajte, glasali ste za Gardijane! Quote
Doug Bradley Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Šta je bre ovo? Samo 8 glasova! Hajde priznajte, glasali ste za Gardijane! Jebi ga ja nisam ni video link... evo sada ima devet glasova...sad cu da otvorim sajt preko pet proxyja i da nabijem 15 glasova... Quote
Mr. Smarty Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Jessica Simpson je 10 puta bolja od Britney Quote
Vangelis Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Al u svakom slucaju poslusaj album Solid Ball of Rock Jessica je jebozovnija 300x Quote
crusader84 Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Jebi ga ja nisam ni video link... evo sada ima devet glasova...sad cu da otvorim sajt preko pet proxyja i da nabijem 15 glasova... A što ja volem da brišem cookies iz browsera! Quote
Ivan_Creed Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Naravno da je Dzesika jebozovnija (da izvinete na losem izrazavanju), ali ne bih bacio ni Britni, jer brdzanin sam ja, sve bih ja to postrojio i neka radjaju deci.. Selo moje.. lepse od Pariza... Quote
Mr. Smarty Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 (edited) Na kuci se odzak pushi, na tavanu meso sushi ja sam seljak u srcu i dushi!! Rade Jorovic rulez! Edited February 1, 2006 by Marty F Quote
crusader84 Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Mmmmmm, suvo meso... Odoh ja na tavan... ...da slušam Saxon! Quote
vlad Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ovaj bend je besmrtan!!!!!! Čak i na tavanu!!!! Quote
Painkiller_JP Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Poslusaj pesme Rock the nations,Solid Ball Of Rock,Broken Heroes,Strangers In The Night(747),Ride like the wind,And the bands played on... Quote
Painkiller_JP Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ne tebi neko coveku koji je pitao sta da preslusa od Saxona.... Quote
vlad Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 A-HA!!!!! OK starac!!! Prepadoh se da me smatraju djetetom!!! Lijep avatar!!!!! Ne znam da li mu (joj) iko reče za HM Thunder!!!! Quote
Painkiller_JP Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ta obavezno!!!I Crusader! Drago mi je da ima jos postovalaca Saxona ovde. Quote
Recommended Posts