Painkiller_JP Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Ova tema bila nekada davno sada podseti Laza-GNR na ovu bludnu tematiku i meni se baš palamudi o tome... Ja mislim da je samo razmisljanje o tome nije vredno gubljenaj vreme jer...Kada bi muško i žensko rešili u isto vreme da se jebu sa kim stignu muškarac bi jebao dosta manje zato što:Treba mu odobrenje ženske osobe da bi se kresnuli, treba da se cima oko riba i da ih muva, posle para jebačina treba vremena da se sperma regeneriše...Žensko treba samo da raširi noge... Vaša razmišljanja... P.S.Nisam šovinista samo poklonik istine...
LazaGNR Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Posto je Sve i svasta zamisljeno kao deo foruma gde covek moze malo vise da se zeza,evo teme. Ako neko od moderatora misli da ovo prevazilazi okvire zajebancije ili ako izbije svadja neka se zatvori...
gavrosaurus Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Па, не бих ништа специјално - само бих је задавио, одсекао главу и бацио лавовима али пошто лавова нема, у обзир долазе и Кинези ...
LazaGNR Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Па, не бих ништа специјално - само бих је задавио, одсекао главу и бацио лавовима "Samo",a? :)
Bata Trokrilni Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Nije ništa čudno da devojka ima više seksualnog iskustva od mene. Fazon je da nađem neku koja ga ima manje.
Geozee Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Brate, saznao bi koliko je iskustva imala, pa bi krisom jebao kurve i prestigao je...
LazaGNR Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Brate, saznao bi koliko je iskustva imala, pa bi krisom jebao kurve i prestigao je... Hahahaaha :)
Zen Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 GENIJALNA TEMA!!!!! Obzirom da sam ljubitelj piletine, ovako nesto mi se cesto desava.. sta preduzimaju po tom pitanju... Nista Druze se vise sa mnom u nadi da ce preci na njih :):)
Tomislav Sawyer Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Pa to je sjajna stvar. Getting a free lesson + candy
LazaGNR Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Hehe,ni ja se nisam nadao da ce ovako zaziveti tema Anyway,sta bi radio?Pa nista...iskoriscavao bih (je) sto vise mogu
3vil Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 OI!Pa mene je tako sa'vatala jedna... Nije da sam se bunio Humiliating rules!!!!!
Zen Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 (edited) See... Ljubi vas teta Edited May 8, 2007 by Smorock
Wise Owl Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Kako Bi Reagovali Kada Bi Saznali Da Vasa Devojka Ima Vise Sexualnog Iskustva Od Vas I Sta Bi Ste Preduzeli Povodom Toga? Kako bi reagovali - mora Kako biste kada bi saznali - kada biste bi ste - biste Ko otvara i ko odobrava...ccc
Zen Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 (edited) Joj Sovo ne zesti se, to je stara tema stara fora sa yumetala :) A nepismenost ceka Akseanosilasa da izpravi Edited May 8, 2007 by Smorock
gavrosaurus Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 A nepismenost ceka Akseanosilasa da izpravi Солвне гршке цвлт!
Divlji Tigar Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 (edited) Vrlo vazno da li ima vise sexualnog iskustva od mene, bas me briga. A posto ja volim starije to je neizbezno. Edited May 8, 2007 by Wild_Tigar
Geozee Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 :) Ja volim mladje pa je to nemoguce... Salim se!
Recommended Posts