gavrosaurus Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Не, врло мали део то искуси као клинац, углавном то иде са 18, 19, 20 (истина, не знам како је сада, клинци и клинке су ударају као луди, можда се та граница и спустила)... Их, брате, то 18-19-20 је за мене "клинац" јеби га! neke moje iskusnije drugarice rekle su mi da ih vise zanima "fi" nego "el". ;-) e sad, da li je to do njihovog iskustva ili licnog ukusa, to ne znam.. Што кажу: "Не смета да је дугачак а да је дебео, то се подразумева."
Axeanosilas Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Их, брате, то 18-19-20 је за мене "клинац" јеби га! Аааа то... Биће да је проблем у томе што смо, током раних тинејџерских година, у окружењу имали неколико блудница којих се ни Вавилон не би постидео...
kur-d-tizana Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Не, врло мали део то искуси као клинац, углавном то иде са 18, 19, 20 (истина, не знам како је сада, клинци и клинке су ударају као луди, можда се та граница и спустила)... u bre... ti ko da si iz srednjeg veka ne bi verovao koliko su... danasnji klinci cudni... ne mogu da nadjem bolju rec a da ne zvuci uvredljivo. gledam na nekom forumu, klinke 91 koje su u fazonu, ajd da ih izredjamo sto vise da ne pricam sto su u fazonu da se jebu u bulju da bi ostale nevine isl...
Painkiller_JP Posted May 8, 2007 Author Report Posted May 8, 2007 (edited) neke moje iskusnije drugarice rekle su mi da ih vise zanima "fi" nego "el". ;-) e sad, da li je to do njihovog iskustva ili licnog ukusa, to ne znam.. :) CARE!!!!!! Парафразираћу познаницу - "Клинци не знају шта раде, али то раде искрено, уз огроман труд и целу ноћ". icon_smile.gif :) :) Edited May 8, 2007 by !!!SERAFIM!!
Grobodan Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Ortak mi prica da je u busu cuo kako klinka kaze "Pa nije valjda on mislio da cu biti nevina sa 14 godina! " Master satan slowly prevails
^Rainbow_Monkey^ Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 da ne pricam sto su u fazonu da se jebu u bulju da bi ostale nevine isl... Ovo mi nije jasno xD Znaci sta im znaci to da su nevine? Kad su se vec jebale u bulju i ta sranja...
Grobodan Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Ovo mi nije jasno xD Znaci sta im znaci to da su nevine? Kad su se vec jebale u bulju i ta sranja... To me podseti na Solijevu cuvenu elegiju mala,mala,da li bi mi dala necu picke,ja hocu anala nemoj da si fina ostaces nevina anal mravojedov stari hit...
gavrosaurus Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Мислим да тема лагано достиже врхунац неукуса.
LazaGNR Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 (edited) Privremeno zakljucvano (dok se ne smire strasti). EDIT:tema je odsluzila svoje... EDIT 2:manje od 12 sati zivota,85 repliesa,skoro 1100 views...nije lose Gone to hell... Edited May 10, 2007 by LazaGNR
Recommended Posts