Grobodan Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Francuski black death extremisti,2 albuma Sabbathical Flesh Possession i Sublimation XXIXA. Nego pazite ovo Abigail ce se obradovati,cenim ja Quote
Sachnoth Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 (edited) Ko ne dodje 20. septembra, kurva mu je keva :rockdevil: Edited May 8, 2007 by Sachnoth Quote
+Abigail+ Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 (edited) ooo 'boze' ja ne mogu sebi da dodjem....pa vi niste normalniO_O pa Ivane...ivane, ovo je ozbiljno! CONDAMNED TO HELL Upravu si grave, o itekako upravu..belgrade here I come (po koji put vise...) (koji nesuvisli komenti jbt...al oprostit cete mi) edit: "If you do not reach your local bunker in due time, proceed to self destruction!" Edited May 8, 2007 by ~Abigail~ Quote
Grobodan Posted May 8, 2007 Author Report Posted May 8, 2007 Ma nista,tako i ja uvek kenjam kad se najavi neki koncert Mogu samo misliti sta cu napisati ako ponovo Kinga potvrde :) Ovo je 2 dana posle marduka,by the way...Nadam se da nece biti skupo,planiram da kupim ROM 5:12 na svirci.Od sva 3 benda,najvise me Vorkreist i zanima,Horna onako,a Blacklodge mi je govno. 1 Quote
morbid god Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 bice zarazno, u pravom smislu te rijeci Quote
+Abigail+ Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Moze samo pitanje...ko organizuje konc? Quote
Goxy Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 slusah danas prvi put ovaj bend,album sublimation.zanimljiv crossover blacka i deatha,posebno mi se svideo vokal tj.nacin na koji kombinuje vokale.mozda malo slabiji rad na gitarama ali prelazi su sjajni.znaci nabavljam i prvi album. ako dodje do koncerta,mozda i budem tamo Quote
Little Butcher Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Sad sam bacio na download sublimation, a drago mi je sto cu opet videti Hornu, davno bese taj cert Quote
+Abigail+ Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Ja se samo nadam da ovo nece najebati zbog Marduka...u vidu otkazivanja. Mada bih najvise voljela da dodjem 17. i vratim se 21. u Sa haha. Quote
Goxy Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 slusam sublimation ovih dana dosta i bas mi je lepo zasao u uvce,mnogo dobra stvar.prvi nikako da nabavim,al cuh da je slabiji nego ovaj.mislim da ce se,i pored agent s. i marduka,ici na koncert.ako ga bude.torturekult Quote
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Shot with <Digimax S700 / Kenox S700 / Digimax Cyber 730> at 2007-08-16 Quote
Despot! Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 slusam sublimation ovih dana dosta i bas mi je lepo zasao u uvce,mnogo dobra stvar.prvi nikako da nabavim,al cuh da je slabiji nego ovaj.mislim da ce se,i pored agent s. i marduka,ici na koncert.ako ga bude.torturekult Dobar ti podpis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Goxy Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Shot with <Digimax S700 / Kenox S700 / Digimax Cyber 730> at 2007-08-16 idem samo zbog vorkreist-a.. Dobar ti podpis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nije ross bay,ali je zato radosevac Quote
+Abigail+ Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Jos manje od mjesec dana O: Bit ce karata na ulazu? Da se ne ispalim zbog toga nakon 8h putovanja:/ Quote
+Abigail+ Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 vorkreist ce svirati 40ak minuta (manje-vise) i na setlistu ce biti ukljucene jos jedno dvije nove stvari. ((: Quote
Zen Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Zanimljivo. Valjalo bi pogledati... Quote
Grobodan Posted January 25, 2010 Author Report Posted January 25, 2010 Dosadan mi do jaja novi album ni slike Morbida kako se dodiruje koje su se odmotavale pred mojim mind's eye-om mi nisu pomogle da se više uzbudim. Quote
morbid god Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 A u kurac,onda mora da nista ne valja. Veceras sam nijezan, vidjecemo na sto ce meni da lici album. Quote
morbid god Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Izgleda da satana nije bio u njihovim vizijama kad su radili Sickness Sovereign. Mozda neki nizi demon, u najbolju ruku. Ovako na prvu loptu, osrednje. Ima dobrih momenata, al onda prosto izgubim paznju. Vidjecemo jos 2-3x da ga obrnemo, pa da steknemo neku bolju sliku. Ipak je to Vorkreist 2 Quote
Sandra Laureano Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Bila sam im prije par dana na koncertu. Sviraju vrhunski, pogotovo bubnjar, pici kec kao ritam masina. Ali pjevac im je totalni shit, ne znam gdje su nasli tog lika... Hodajuca katastrofa Quote
morbid god Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Ovo je moglo i moralo bolje. 3-, a i to je velikodusno. Quote
Talvi Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 French black/death metallers VORKREIST, who feature in their ranks current and former members of HELL MILITIA, SECRETS OF THE MOON, BLACKLODGE, DIAPSIQUIR, GLORIOR BELLI, MERRIMACK and ANTAEUS, will release their fouth album, "Sigil Whore Christ", on April 24 in Europe and May 22 in North America via Agonia Records. The CD was recorded at Drudenhaus (ALCEST, LES DISCRETS) and is described by the band as "catchy as hell, brutal as fuck, and still with this overwhelming feeling of sickness." Quote
oʞɾoƃ Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 ja jedva čekam, Sickness Sovereign je bio boleština Quote
Recommended Posts