solicitor Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Uf ... tesko mi je zamisliti Abonos bez Marte, Marije, Vlade ili Jakshe Bilo ko od njih da napusti bend, to ce tesko da se zakrpi. Gore je North Wind rekao sta je Abonos za nasu scenu i samo mogu reci da mi je stvarno iskreno krivo sto se takve stvari desavaju. Pridruzujem se ljudima koji veruju da se neke stvari mogu izgladiti i dovesti u red. Ako to nije moguce, sta da se radi .... svako svojim putem .... Quote
Demonic_Alliance Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 ma mene ipak zanima ko je tu ispao idiot na kraju Quote
Sentenced Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Samo 1 komentar. Nema smisla komentarisati stvari o kojima se nema pojma. Quote
PlanetHell Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 ma i forum su zatvorili bilo bi lepo da nam jave sta se dogadja u kratkim crtama jesu l' zivi ili ne? Quote
Laser Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Abonos forum privremeno ne radi, neki tehnicki problemi kod Verat servera. Uskoro ce biti sredjeno. Quote
RADEGAST Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Neka ovaj forum bude privremena zamena Quote
Rob Swire Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 ma i forum su zatvorili bilo bi lepo da nam jave sta se dogadja u kratkim crtama jesu l' zivi ili ne? Sto volim ovakve izjave. Ne, NISU zivi. Marija went frenzy i pobila ih je sve tupom kasikom... A sad ozbiljno: nadam se da ste se bar rastali u miru... Quote
imaginos Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 znojava pisma nedojebane tinejdzerke zar bas niko od silne metal populacije nije mogao da se podmetne za opste dobro? Quote
Shamandalie Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Nadam se da su svi problemi samo trenutne prirode i da ce nas ovaj bend obradovati novim pesmama, novim koncertima poput onog u SKC-u i novim probojima na svetsko trziste...Ja im od sveg srca to zelim, jer ipak su obelezili jedan period na nasoj sceni i zadali zadatak mnogima drugima koji pokusavaju da se dokazu u slicnim zanrovima. Quote
Teufel Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Skroz se slazem sa prethodnom izjavom i samo bih dodao da ako vec ne moze u ovoj postavi neka nastave oni koji to zele i da sledeci album bude jos bolji. Quote
Ninoslav Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Abonos forum privremeno ne radi, neki tehnicki problemi kod Verat servera. Uskoro ce biti sredjeno. hm... "server error .//..."... a pise "[ Script Execution time: 0.1136 ] [ 6 queries used ] [ GZIP Enabled ]" sto znaci da je sve ok sa SQL bazom Koliko vidim, forum je ispravan... e sad, moja pretpostavka je da je zatvoren da bi: 1 - bio obrisan spam 2 - clanovi benda mogli da pricaju u miru Ali nebitno zaista... samo mi je glupo da pricate kako ne radi zbog tehnickih stvari kad svi znamo da je (temporary?) zatvoren vasom odlukom... Na temu o razlazu nemam sta da komentarisem. Quote
Laser Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 ABONOS je jedan od retkih bendova koji je dobio priliku da ucestvuje na velikom takmicenju u Americi za najbolji novi metal bend, u organizaciji sajta www.sickmetal.com i magazina Revolver. Nagrada je ogromna: snimanje albuma, ugovor za izdanje, snimanje spota, nastup u Mineapolisu (SAD), promocija u svetskim medijima...takoreci svetski uspeh i proboj srpskog benda u svet, a samim tim i i prilika da bend promovise svoju zemlju u svetu i da siri uticaj svog kulturoloskog nasledja kroz svoju muziku. Svakih mesec dana su nekoliko novih bendova u igri i onaj sa najvecim brojem glasova prolazi u finale. Mi smo trenutno, u maju, kao jedan od bendova za koji moze da se glasa. Moze se glasati jednom dnevno. Nasa stranica na sajtu konkursa se nalazi ovde: http://sickmetal.com/module-htmlpages-disp...andid-250.phtml Hvala unapred svima koji ce nas podrzati! Jaksa & Abonos Quote
Nebesko Plavetnilo Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Glasao !!! Trenutno stanje na listi je : Sacrum (111 Votes) Seven Year Existence (96 Votes) Unfeigned (61 Votes) Unmaker (29 Votes) Abonos (14 Votes) Azure (SWE) (13 Votes) Naumachia (3 Votes) Warborn (2 Votes) Leprosy (2 Votes) EXIT 11 (2 Votes) SONIC DOOM (1 Votes) Wrong Brothers (1 Votes) nevolution (1 Votes) DEVASTATION (1 Votes) LoveBone (1 Votes) Traumabox (1 Votes) Growing Old Disgracefully (0 Votes) sickeversince (0 Votes) Ajmo ljudi da pomognemo kvalitetnom bendu iz Srbije !!! To je tri sekunde posla !!! Jedan klik i gotovo !!! Quote
Генеральный Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 http://sickmetal.com/module-htmlpages-disp...andid-250.phtml Гласао сам у нади, а са циљем да одете у Америку. Quote
Dowla Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 ABONOS je jedan od retkih bendova koji je dobio priliku da ucestvuje na velikom takmicenju u Americi za najbolji novi metal bend, u organizaciji sajta www.sickmetal.com i magazina Revolver. Nagrada je ogromna: snimanje albuma, ugovor za izdanje, snimanje spota, nastup u Mineapolisu (SAD), promocija u svetskim medijima...takoreci svetski uspeh i proboj srpskog benda u svet, a samim tim i i prilika da bend promovise svoju zemlju u svetu i da siri uticaj svog kulturoloskog nasledja kroz svoju muziku. Svakih mesec dana su nekoliko novih bendova u igri i onaj sa najvecim brojem glasova prolazi u finale. Mi smo trenutno, u maju, kao jedan od bendova za koji moze da se glasa. Moze se glasati jednom dnevno. Nasa stranica na sajtu konkursa se nalazi ovde: http://sickmetal.com/module-htmlpages-disp...andid-250.phtml Hvala unapred svima koji ce nas podrzati! Jaksa & Abonos ovo bi trebalo okaciti na serbian metal Quote
Laser Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 ako moze, cje da glasamo svaki dan icon_wink.gif Moze se glasati svaki dan, jednom dnevno. Hvala! Quote
PlanetHell Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 videh tj glasah napredujete nema shta od jucherashnjih 5 do danashnjih 34... fino fino Quote
fiction Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Glasao! Glasacu svaki dan, kao za nba all star petorke Quote
Uros Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 i ja sam glasao!! e, ajde ovi sto su glasali neka kazu i svoji drugarima/drugaricama da glasaju...! da nas bude sto vise!! Quote
PlanetHell Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 ja sam poslao jedan maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasss mail nekim ljudima cije sam mailove imao:) otprilike jedno 50ak mejlova... Quote
Recommended Posts