Nebesko Plavetnilo Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 'Ajmo sad sprint, jos pet dana i kraj : Sacrum (4527 Votes) Abonos (3756 Votes) Unmaker (2827 Votes) JUUUUUURRRRRIIIIIIIIIIIIIIISSSSS !!! UUUUUUURRRRRRAAAAAAA !!! Quote
Nebesko Plavetnilo Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 IDEMO !!! Jos malo (dva dana) i kraj ! Standings Sacrum (4853 Votes) Abonos (3999 Votes) Unmaker (2890 Votes) Unfeigned (950 Votes) Seven Year Existence (181 Votes) Azure (SWE) (111 Votes) sickeversince (71 Votes) Wrong Brothers (34 Votes) Naumachia (26 Votes) Growing Old Disgracefully (12 Votes) EXIT 11 (11 Votes) Leprosy (10 Votes) Traumabox (10 Votes) nevolution (8 Votes) LoveBone (8 Votes) Warborn (7 Votes) DEVASTATION (7 Votes) SONIC DOOM (6 Votes) http://sickmetal.com/module-htmlpages-disp...andid-250.phtml Quote
Zen Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Ok, preformulisacu... Koje osobe, imenom i prezimenom, te svojim postojanjem i delovanjem sada cine bend ABONOS????? Quote
crusader84 Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Da jbt, stalno glasamo ovamo, a ne znamo ni ko je u bendu! Sacrum (4880 Votes) Abonos (4050 Votes) Unmaker (2908 Votes) http://sickmetal.com/module-htmlpages-disp...andid-250.phtml Quote
must be between Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Stvarno nisam u toku.Koliko sam skontao bend Abonos se raspao,imaju novu postavu,ne pevaju Marta i Marija..................Hoce li neko da mi objasni sta se ovde desava.Sinoc sam bas sreo Jaksu na Slaviji ali posto nisam znao sat se desava nisam ga ni pitao,izmedju ostalog mi je rekao samo da zajedno sviramo na Exit-u istog dana.Molim vas da mi neko objasni sta se ovde desava!?Da li je to neka buva ili je ovo sve istina. Hvala Quote
Novaliis Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Zar nemaju oni svoj forum? tu bi trebalo da bude informacija..ukoliko nije i forum ugasen. Quote
crusader84 Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Glasanje je završeno! 3 benda su prošla dalje, a Abonos je bio drugi... Quote
Haggard Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Stvarno nisam u toku.Koliko sam skontao bend Abonos se raspao,imaju novu postavu,ne pevaju Marta i Marija..................Hoce li neko da mi objasni sta se ovde desava.Sinoc sam bas sreo Jaksu na Slaviji ali posto nisam znao sat se desava nisam ga ni pitao,izmedju ostalog mi je rekao samo da zajedno sviramo na Exit-u istog dana.Molim vas da mi neko objasni sta se ovde desava!?Da li je to neka buva ili je ovo sve istina. Hvala Ukratko: Marta, Nikola i Vlada vise nisu u bendu. Quote
RADEGAST Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 LJUDI, PUNO VAM HVALA NA SVEMU! Evo, tek sada mi se otvorila stranica SickMetala i videh i to cudo! Mnogo dobar trip Quote
PlanetHell Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 ma sad je opusteno Lemi je nas covek sve je sredjeno Quote
RADEGAST Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 (edited) http://sickmetal.com/index.php?module=SSRS...ction§ion=1 I jos jednom, HVALA SVIMA VAMA KOJI STE GLASALI! Edited June 7, 2006 by RADEGAST Quote
Uros Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 bas super! mi smo dali sve od sebe sada samo jos sreca da ih malo posluzi! SRECNO!!! Quote
Haggard Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Zanimljivo. A ko jeste? Priča se da su u bendu ostali Jakša, Milan i Marija Dokmanović. Sad treba videti, a videćemo na Exit-u ko će im biti novi vokal, jer ne verujem da će Jakša ili Marija preuzeti tu ulogu. Quote
Haggard Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Fundamentalna To ćemo da vidimo. Ja Mariju i Jakšu podržavam maksimalno, ali da li će bend opstati u ovoj postavi ili će se postave redovno menjati i da li je fundament sadašnja postava to sam bend mora sad da dokaže. Srećno u nameri! Quote
Haggard Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 http://sickmetal.com/index.php?module=SSRS...ction§ion=1 I jos jednom, HVALA SVIMA VAMA KOJI STE GLASALI! Nema na čemu. Jednu noć sam proveo samo za kompom i čukao glasove non stop. A ujutru je bilo Živeli! Quote
Recommended Posts