la strega Lucia Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Ma, ne znam, ne svidja mi se nesto! Smara! Ma nisu oni tako losi muzicari, a i za vokale svaka cast, ali ubi od dosade!!! I kad bi covek promenio malo svoj stajling! Uh, ko saban najgori! OK, znam ja sta je on hteo da postigne, ali nije uspeo! Taj barok inace ume da bude kichast, pa jos kad covek ne zna da nadje meru, JOOOJ! Quote
Veles Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Cuo sam nove pjesme. Svaka cast! Pozdrav od Deucaliona! Quote
Aris Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Pre nekoliko dana vas videh na TV Panonija, dosta dobro izgleda smao su malo vokali mogli biti bolji, i dobro je sto su pustili citavu emisiju o vama tako da se moglo videti i cuti bas dosta! Samo napred! Poz Quote
Aruena Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 ABONOS CD mozete kupiti u prodavnicama: - Felix (Trzni centar Sremska) - Knjizara SKC-a - Knjizara "Beopolis" u Domu omladine -"Round records" CD shop Doma omladine (Ulaz iz Makedonske) Pozdrav!!! Quote
Aruena Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 CD mozete kupiti i u prodavnici Mordor (Cumicevo sokace) Pozdrav! Quote
AmyLee Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Moracu da skoknem ovih dana do Beograda po CD... Quote
skulhead Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Konacno i to da se pojavi u prodaji.Valjda ce se ovoliko cekanje isplatiti. Quote
Buddha Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 ako nema velike laliceve slike u bookletu necu da kupim cd. Quote
Apeiron Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 (edited) ako nema velike laliceve slike u bookletu necu da kupim cd. Kako drugacije? Respect, i vreme je bilo da se disk pojavi. Poz! Edited December 3, 2004 by Apeiron Quote
Bloodbath Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 (edited) yeah Edited December 5, 2004 by Bloodbath Quote
Guest He Who Sought The Fire Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Album je veoma dobar, samo mi malo smeta produkcija basa i bubnja, a ostalo je sve svetski urađeno. poz Quote
Buddha Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 jel ima velika laliceva slika u bukletu? Quote
Vladan Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 Ajde Abonos pozuri!!! Da te pocnem distribuirati i u RS!!! www.walkrec.tk Quote
solicitor Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 Kupio sam disk danas i pesme su naravno super. Manje-vise ih znamo sa svirki ovih godina. Ipak, moram reci isto sto je rekao covek gore. Produkcija je tanka jer zvuk nema dubinu, trebalo je malo vise da se izbasira po mom misljenju. Sve ostalo o Abonosu naj naj. Izaslo je dosta albuma u svetu sa zenskim vokalima, ali ne moze se naci bas mnogo onih koji stilski podesacaju na Abonos, tako da originalnosti ne fali. Ja nisam neki ljubitelj poezije pa na tekstove ne obracam paznju ali svidja mi se sto je vecina pesama na srpskom jeziku sto dodatno doprinosi autenticnosti i egzoticnosti. Nadam se da ce album dobro da se prodaje i da ce uspeti da se progura napolju. Bend svojim kvalitetom to zasluzuje i nadam se da sledece izdanje necemo cekati nekoliko godina kao ovo i da ce produkcija ipak biti nesto mocnija. Quote
solicitor Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 jel ima velika laliceva slika u bukletu? Imas nekoliko slika Lalica, nemoj da brines, i to u raznim pozama, pogled u kameru, pogled u nebo i sl UZmi disk slobodno, neces se razocarati Quote
Jester 666 Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 Cestitke i sve sto ide uz to... Quote
Aruena Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 ABONOS uzivo: HIT NEDELJE 12. decembar SABAC - DOM KULTURE Quote
alf Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 Ja ne znam kako vas nije sramota da svirate umesto MAGME.Ima vas pun kurac a zvucite mnogo siromasnije od MAGME kojih ima troje. Dosta vise sa pistanjem od vokala!!!! Quote
Sentenced Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 (edited) Veliki pozdrav svim fanovima Magme Edited December 8, 2004 by Sentenced Quote
solicitor Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 Ja ne znam kako vas nije sramota da svirate umesto MAGME.Ima vas pun kurac a zvucite mnogo siromasnije od MAGME kojih ima troje. Dosta vise sa pistanjem od vokala!!!! Mislis da su ljudi iz Abonosa zvali organizatore i zapretili smrcu ako ne budu svirali umesto Magme? OK ako ti se Abonos ne svidja, nije frka, samo nemoj njih kriviti sto ne svira Magma Quote
Aruena Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 Samo se pitam kakve veze ima Abonos s tim sto Magma ne svira Usput, veliki pozdrav grupi Magma! A i fanovima Sentenced-a Quote
Nightwing Posted December 9, 2004 Report Posted December 9, 2004 Slike (nas) vasih najvecih fanova... fanovi fanatic poz za Jaksu i Mariju........ Quote
Telcontar Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 Pa ,dobro, mogao si i neku moju da stavis.... Quote
Recommended Posts