Vladan Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 И ја сам га само видео на промоцији. Pa jel valja icemu!!!??? Interesuje me pa da trazim od benda da mi posalje!!! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Programiran... hmmm vrlo moguce mada su meni rekli da je sniman ako nije onda su me dobro prevarili. Iako nije tema o ovome, Rapid Force nema programiran bubanj nego je snimljeno na elektroncu... Tako mi rece Kole... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Pa jel valja icemu!!!??? Interesuje me pa da trazim od benda da mi posalje!!! Poz У принципу ништа посебно, губе се у шуми, али мени се свиђа. Као што већ рекох, слабо сам видео домаћих метал спотова, па ми и овај онда дође некако супер. У сваком случају, ја бих волео да га имам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 BWAHAHAHAHA!!!! Cuo sam da ima spot Abonosa!!! MORAM to da imam! Hahahahaha!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Btw. Prica o produkciji (ili losem ozvucenju na svirkama) se poteze uglavnom kada se misli da je nesto sranje a ne biste da uvredite clanove benda (koji su vam mozda ortaci) ili ne biste da dolazite u konflikt sa nekim fanovima na muzickom nivou, pa se kao bunite na nivou koji ne zavisi od izvodjaca... Samo opazanje... Nastavite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Btw. Prica o produkciji (ili losem ozvucenju na svirkama) se poteze uglavnom kada se misli da je nesto sranje a ne biste da uvredite clanove benda (koji su vam mozda ortaci) ili ne biste da dolazite u konflikt sa nekim fanovima na muzickom nivou, pa se kao bunite na nivou koji ne zavisi od izvodjaca... Samo opazanje... Nastavite... Pa ima tu istine ,ali ponekad(u osam ) losa oprema moze da bude krivac za los zvuk. Mislim da je ipak nemoguce da u svim domacim metal(a i sire) bendovima sviraju apsolutno nesposobni ljudi jer je 90% domacih koncerata ,a i dosta snimaka veoma lose odradjeno bas zbog lose opreme ili ne znanja ljudi koji ih snimaju i gluke producente...Pogotovo to vazi za brdo mladih gitarista koji imaju sasvim solidne gitare (i procesore,pedale ...i koferce i koferce ) ali onda tu tako lepu gitaru dodju i ustekaju na koncertu u pojacalo koje ne da nije lepo nego samo sto se ne raspadne.... i toliko o dobrom zvuku... i tako to,odoh ja da vezbam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orbituated Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Btw. Prica o produkciji (ili losem ozvucenju na svirkama) se poteze uglavnom kada se misli da je nesto sranje a ne biste da uvredite clanove benda (koji su vam mozda ortaci) ili ne biste da dolazite u konflikt sa nekim fanovima na muzickom nivou, pa se kao bunite na nivou koji ne zavisi od izvodjaca... Samo opazanje... Nastavite... Ma pazi ....Znachi NE POSTOJI problem koji kvalitetna muzika ne moze da prevazidje .. ozvuchenje je na svirci Magme u 9 toj bilo ultra loshe ali su likovi iz te buke uspeli da pokazu da imaju duha ... loshe ozvuchenje nije izgovor ...kad je neko losh ..on je losh .. kad je neko dobar i iz najgore kutije ce se chuti esencija .... Rosaaaaaaaaaaaaaaaaa hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orbituated Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 BWAHAHAHAHA!!!! Cuo sam da ima spot Abonosa!!! MORAM to da imam! Hahahahaha!!! chim dobijes donesi da gledamo .. hahahahahhaaha hahahaha znachi od Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Komentar moje profesorke srpskog,koja je bila na promociji u SKC-u jer su,kako reče,Marija i Marta njene učenice (?),bio je "da je muzika fina" ali da ju je oduševilo "što su svi muškarci i žene imali dugu,a čistu kosu" Mada je spomenula još da "njih dve pevaju operski",ono nema veze sa dotičnim stilom pevanja.Čak šta više,na momente zvuči vrlo slabašno.No nebitno,važno je da ona ridja ima divnu kosu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orbituated Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 eh .....sto kazu stari .. nije bitna kosa vec ono ispod nje .. Rosaaaaaaaaaaaaaaaaa:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Iako nije tema o ovome, Rapid Force nema programiran bubanj nego je snimljeno na elektroncu... Tako mi rece Kole... Pa mozda je i to tacno, ali dosta bendova nece da kaze istinu, jer se navodno stidi!!! Z zvuk elektronca je losh za metal!!! Bar po meni! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 1. Roso, zemljo Dembelijo! 2. One pevaju na smenu - cas "operski", cas, jelte... hm... "clean". 3. Kada sam ih ja slusala, a one pevale a capella, pa jos i "operski", nije bilo slabasno, cak naprotiv. 4. Leave the hair alone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 BWAHAHAHAHA!!!! Cuo sam da ima spot Abonosa!!! MORAM to da imam! Hahahahaha!!! Mogu ja da ti nabavim posto je moj ortak rezirao.. Spotic je bas sladak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 (edited) Ja jos nisam videla... Edited January 3, 2005 by bestia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 E Fanto, ajd' cimacu te ovih dana kad ozdravim da mi srezes na ri-rajtbl... Imas rezac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Imam..samo prvo da ja izmolim ortaka da meni donese spot Poslacu ti pp kad nabavim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 i dajes meni spot naravno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 Ko si bre ti??? Kome si uopste potrebna??? Naravno da cu da ti dam spot.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 budi dobar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 Hm...ja bi ga trebao uskoro dobiti, posluzice mi za promociju benda u RS!!! Obecali su mi poslati na DVD-u!!! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 koliko je cd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 koliko je cd? 350 din.... A ti kao ne znas koliko kostaju CDovi??? U Felixu je 390... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 Nabavih i "original". Nema sta, stvarno odlicno uradjeno. Pjesme imaju totalno dublju dimenziju kad se slusaju sa textovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 Nabavih i "original". Nema sta, stvarno odlicno uradjeno. Pjesme imaju totalno dublju dimenziju kad se slusaju sa textovima. Ne nabavi vec ukrade od mene, a ja nisam jos ni vidio kako izgleda!!! Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 A ti kao ne znas koliko kostaju CDovi??? de znam koliko moze da bude..na promociji 350 a ovako moze da bude mnogo skuplje... cu kupim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts