Tatyannahhh Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Izgovori..samo izgovori... sta? Quote
Orbituated Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Ako bi otpustili tekstopisce otpustili bi i vokale covece!! pa dobro .. vokali mogu da ostanu ali samo u svojstvu hora.. koji viche ...naaaaaaaaaaaaaaa naaaaaaaaaaaaaa ahaaaaaaaaaaa naaaaaaaaaaaaa... i to bi bio pravi instrumentalni spektakl .. ja bi sekao vene na taj trip ...ponekad mi dodje da popizdim sto ne mogu da izbacim onu liriku i uzivam u mjuzi .. likovi mnogo dobro sviraju .. Quote
Nightwing Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Ja bi izbacio jedan vokal...muski ili zenski - svejedno... Quote
Vladan Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Ja bi izbacio jedan vokal...muski ili zenski - svejedno... Mozda za live snimke, jer je to jako tesko ozvuciti! Ali meni se svidjaju ovakvi kakvi su! Poz Quote
Vic Rattlehead Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Nije im loš ovaj album uopšte. Quote
rustik Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Ma tekstovi nisu losi nimalo, bas im je ceo album pizdarija Quote
Vladan Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Uz to za sve fanove iz RS i BiH album je od januara 2005 nabavljiv preko Walk Records Distribucije!!! Sve informacije na: [email protected] 065-842-214 Pozdrav Quote
Astral Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 cuo sam par vasih pesama, moze da prodje idejno, ali muski vokal je ocajan. nadam se da cete biti bolji u buduce, i smanjite primesu zenskih vokala, to je isto jedan od minusa!!! Quote
Orbituated Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 ja vam reko ... postanite instrumental bend... sa primesama mushko/zenskog hora... vashe ime je nekako epic fazon ... i ceo trip ... bash je za o fortunu dushu dalo ... Quote
Vladan Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 cuo sam par vasih pesama, moze da prodje idejno, ali muski vokal je ocajan. Ocajan? Stvarno smjesno, covjek stvarno ima odlican glas, slusao sam ga na jednoj svirci Interfectora, u Banjaluci na kojoj je on svirao sa njima, i pjevao je Dark Sagu-bar mislim, i ima stvarno odlican glas! A i na albumu je super otpjevao! Quote
Nightwing Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 , moze da prodje idejno, ali muski vokal je ocajan. , i smanjite primesu zenskih vokala, to je isto jedan od minusa!!! Lale ima super glas...decko odlicno peva... E sad pitanje je da li potrebno Abonosu da ima 3 vokala... Quote
Rain delay Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Muski vokal je fest dobar! Odlican, takoreci... Quote
Vladan Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Lale ima super glas...decko odlicno peva... E sad pitanje je da li potrebno Abonosu da ima 3 vokala... E to je stvarno dobro pitanje, mozda dva vokala, ali ono cemu onu teze je sigurno 3 vokala, a ako u buducnosti nadju bolji studio, i uslove, mozda i uspiju napraviti dobar materijal! Vidjecemo sta buducnost donosi! Quote
Tatyannahhh Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 pa ako oni misle da je tako najbolje meni je ok...i ne bi trebalo da se izbacuje muski vokal! Quote
Шöне Мики Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 (edited) Abonosov album je shit,nekako mi je bas bezveze,sve nesto nabacano bez smisla. Mozda u buducnosti urade nesto bolje........... Edited January 17, 2005 by SlavoniC Quote
Kveld Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 pa ako oni misle da je tako najbolje meni je ok...i ne bi trebalo da se izbacuje muski vokal! i ja se slazem s tim , ne treba izbaciti Lalicev vokal , ponekad se bash lepo uklopi ali mislim da bi trebalo malo redukovati pojavljivanje sva 3 vokala , nekad zvuchi bash haotichno, posebno zbog promena ritma.... Quote
rustik Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Pa ovo je tek prvi album, valjda ce poslusati sve kritike i na sledecem ispraviti greske Quote
Kveld Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Chitah Rogosicevu recenziju albuma ...a shta drugo ochekivati od choveka koji misli da su Moondive i Amorphis gothic Quote
rustik Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Recenzija u BV-u je dobra a u REX-u Quote
Vladan Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Recenzija u BV-u je dobra a u REX-u Pa zna se ko je pisao u BV, a koja budala u ReX-u! Quote
Aruena Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Spot je poceo da se vrti na metal play listi na Metropolisu od petka. Jel neko gledao? Kako vam se cini? Quote
Vladan Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Ja ga jos nisam vidio, Vrle mi rece poslati pa da ga dam nekim stanicama u BL, ali nije josh poslao, malo ga podsjeti! Quote
Sinstrel Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Spot je poceo da se vrti na metal play listi na Metropolisu od petka. Jel neko gledao? Kako vam se cini? Videlo nas dosta jos na promociju u SKC-u... sledeci put cimajte mene da vam radim reziju ili da budem saradnik pri reziji ako vi to uopste praktikujete u vasim spotovima. Imam bas lepe ideje za "Tamu", "Izlaz", "Misli"... steta da propadnu, Quote
Tatyannahhh Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 ali mislim da bi trebalo malo redukovati pojavljivanje sva 3 vokala , nekad zvuchi bash haotichno, posebno zbog promena ritma.... da ali posto i Marta i Marija dobro pevaju red je da se to malo istakne pa zato dolazi do konfuzije... nesto mi se cini da se njihovi glasovi (M & M) ne slazu pa kad pevaju zajedno malo mi ubija atmosferu..ne znam... Quote
Kakashi Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Abonosov album je shit,nekako mi je bas bezveze,sve nesto nabacano bez smisla. Mozda u buducnosti urade nesto bolje........... Neko je izgleda čitao recenziju u REXu . Najcrnje je što se bolja recenzija pojavila u onom TV dodatku uz Politiku danas, čak i kad izuzmemo stvari kao što su "рокери" и "готик метал" (uz neizostavnu definiciju kako je to metal sa operskim vokalima). Quote
Recommended Posts