rustik Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Nabavih i "original". Nema sta, stvarno odlicno uradjeno. Pjesme imaju totalno dublju dimenziju kad se slusaju sa textovima. Odavno me nije neki album toliko uvukao u sebe... Ovo je po mom misljenju jedan od najboljih domacih albuma Quote
Vladan Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Odavno me nije neki album toliko uvukao u sebe... Ovo je po mom misljenju jedan od najboljih domacih albuma Najoriginalniji, bar za mene!!! A sto se tice toga koliko je doba, samo da je bubanj bolji, bio bi jedan od najboljih!!! poz Quote
imaginos Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 sta vam je sa tim bubnjem, ljudi? meni se dopada kako zvuci, cujem da ziv covek svira. jedino sto nema duple bas pedale, ali produkcijiski mi se svidja. za takvu muziku i ne treba triger ili neki "tight" bubanj. bar ja tako mislim... pozdrav Quote
rustik Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Meni uopste ne smeta bubanj! Pored onolikih melodija bubanj mi nije toliki problem Quote
rustik Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Jel cuo neko onaj trip na kraju desete pesme kad valjda Marta nesto peva a zvuci kao da je u vozu ili sinobusu! Pre toga ide oko minut pauze i zadnjih 10-15 sekundi ide taj deo Quote
Apeiron Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 sta vam je sa tim bubnjem, ljudi? meni se dopada kako zvuci, cujem da ziv covek svira. jedino sto nema duple bas pedale, ali produkcijiski mi se svidja. za takvu muziku i ne treba triger ili neki "tight" bubanj. bar ja tako mislim... pozdrav Ah, meni je preglasan u odnosu na zvuk gitara. U stvari, gitare su pretihe u odnosu na bubanj i klavijatura. Neko moje misljenje... Album super izgleda, buklet i sve je zaista savrseno odradjeno. Svaka cast za bend koji se odlucio na ovakav potez (self-release) i za sad se super nosi sa tim. Nadam se da ce rasprodati bar 5-ostruki tiraz za pocetak. Poz! Quote
Sinstrel Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Jeste glasan, mogao je biti tishi ali nije to toliki problem koliko je problem to sto ima dosta cudnih ritmova koji samo kvare dinamiku pesme i samu pesmu uopste. Mislim da bi pesme mnogo bolje zvucale sa nekim ravnijim ritmovima. Quote
Vladan Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Jeste glasan, mogao je biti tishi ali nije to toliki problem koliko je problem to sto ima dosta cudnih ritmova koji samo kvare dinamiku pesme i samu pesmu uopste. Mislim da bi pesme mnogo bolje zvucale sa nekim ravnijim ritmovima. U pravu je covjek! Poz Quote
rustik Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Ne znam, nisam strucnjak za bubnjeve, znam samo da zalim sto nikada nisam odgledao bend uzivo ali se nadam da ce biti prilike! Quote
Vladan Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Cuo sam da nisu toliko jaki uzivo, mislim jesu vizuelno, ali tesko je sve to ozvuciti, a kod nas nema dovoljno dobre opreme i tonaca, pa.... Cim budem imao priliku pogledacu ih!!! Poz Quote
rustik Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Veciti problem nasih bendova, i umesto da oni dobijaju proliku da sviraju na dobrom ozvucenju kao npr. pred Metallicu svira VG djavolji Valjda ce se i taj problem sa ozvucenjem resiti uskoro Quote
Chlan 787 Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 ako su gitare u drugom planu, a u pitanju je metal bend , onda mi se nesto i ne nabavlja album... Quote
Vladan Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Veciti problem nasih bendova, i umesto da oni dobijaju proliku da sviraju na dobrom ozvucenju kao npr. pred Metallicu svira VG djavolji Valjda ce se i taj problem sa ozvucenjem resiti uskoro Nadajmo se, ipak, vrijeme je!!! Poz Quote
rustik Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Pa pored onakvih vokala i Hendrix bi bio u drugom planu! Quote
Chlan 787 Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 ako u bendu vec postoje 2 gitare, trebalo bi da se cuju, jel'... sto se vokala tice, nisam neki obozavalac tih "operskih", tako da mislim da mi se album nece svideti... anyway, ignorisite me. Quote
Apeiron Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 ako u bendu vec postoje 2 gitare, trebalo bi da se cuju, jel'... sto se vokala tice, nisam neki obozavalac tih "operskih", tako da mislim da mi se album nece svideti... anyway, ignorisite me. A da uzmes ti to i preslusas, a? Poz! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 nista nece propustiti da ne chuje jebeni abonos.... mogli bi da se povuku na par godina, il' da se ubiju....something's gonna work..... Quote
Sentenced Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Haha! Mozda bi psihijatar pomogao a Quote
Apeiron Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 nista nece propustiti da ne chuje jebeni abonos.... mogli bi da se povuku na par godina, il' da se ubiju....something's gonna work..... A ti znas da li ce se NJOJ svideti, ili nece, pa govoris u njeno ime? I nesto pricas o tome ko je ozbiljan covek ovde. Ovo tvoje receno je smesno. Vidim da ti imas neki super-sonican bend, pa svi koji rade ovuda su nule naspram tog tvog. Quote
Tatyannahhh Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 da nema potrebe... elem...cim dobijem pare za Novu (nadam se da ce se moji setiti) kupujem cd! dodjavola mnogo sam kratka sa lovom ovih dana... Quote
Chlan 787 Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 nista nece propustiti da ne chuje jebeni abonos.... mogli bi da se povuku na par godina, il' da se ubiju....something's gonna work..... kljucne rechi su bile "ignorisite me"... preslusacu album, pa cu (mozda) iskomentarisati. pozdrav! Quote
Orbituated Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 (edited) oh boze.... imate energije ..volje,...talenta... ljude...zamisao ... jos samo MALO bolje da sve to prezentujete - formulishete..bilo bi ql tj da otpustite onog ko vam pishe tekstove .. definitivno ko god on bio ... bili bi to do jaja ambijentalni tripovi ...samo horovski i bez nekih velikih rechi zika vam je kao sto gore rekoh ....bes Edited January 12, 2005 by Orbituated Quote
rustik Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Ako bi otpustili tekstopisce otpustili bi i vokale covece!! Quote
Recommended Posts