Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nabavih i "original". Nema sta, stvarno odlicno uradjeno. Pjesme imaju totalno dublju dimenziju kad se slusaju sa textovima.

Odavno me nije neki album toliko uvukao u sebe... Ovo je po mom misljenju jedan od najboljih domacih albuma

Posted
Odavno me nije neki album toliko uvukao u sebe... Ovo je po mom misljenju jedan od najboljih domacih albuma

Najoriginalniji, bar za mene!!!

A sto se tice toga koliko je doba, samo da je bubanj bolji, bio bi jedan od najboljih!!!

poz

Posted

sta vam je sa tim bubnjem, ljudi? icon_smile.gificon_smile.gif meni se dopada kako zvuci, cujem da ziv covek svira. jedino sto nema duple bas pedale, ali produkcijiski mi se svidja. za takvu muziku i ne treba triger ili neki "tight" bubanj. bar ja tako mislim...

pozdrav

Posted

Jel cuo neko onaj trip na kraju desete pesme kad valjda Marta nesto peva a zvuci kao da je u vozu ili sinobusu! Pre toga ide oko minut pauze i zadnjih 10-15 sekundi ide taj deo

Posted
sta vam je sa tim bubnjem, ljudi? icon_smile.gificon_smile.gif meni se dopada kako zvuci, cujem da ziv covek svira. jedino sto nema duple bas pedale, ali produkcijiski mi se svidja. za takvu muziku i ne treba triger ili neki "tight" bubanj. bar ja tako mislim...

pozdrav

Ah, meni je preglasan u odnosu na zvuk gitara. U stvari, gitare su pretihe u odnosu na bubanj i klavijatura. Neko moje misljenje...

Album super izgleda, buklet i sve je zaista savrseno odradjeno. Svaka cast za bend koji se odlucio na ovakav potez (self-release) i za sad se super nosi sa tim. Nadam se da ce rasprodati bar 5-ostruki tiraz za pocetak.

Poz!

icon_rockdevil.gif

Posted

Jeste glasan, mogao je biti tishi ali nije to toliki problem koliko je problem to sto ima dosta cudnih ritmova koji samo kvare dinamiku pesme i samu pesmu uopste. Mislim da bi pesme mnogo bolje zvucale sa nekim ravnijim ritmovima.

Posted
Jeste glasan, mogao je biti tishi ali nije to toliki problem koliko je problem to sto ima dosta cudnih ritmova koji samo kvare dinamiku pesme i samu pesmu uopste. Mislim da bi pesme mnogo bolje zvucale sa nekim ravnijim ritmovima.

U pravu je covjek!

Poz

Posted

Cuo sam da nisu toliko jaki uzivo, mislim jesu vizuelno, ali tesko je sve to ozvuciti, a kod nas nema dovoljno dobre opreme i tonaca, pa....

Cim budem imao priliku pogledacu ih!!!

Poz

Posted

Veciti problem nasih bendova, i umesto da oni dobijaju proliku da sviraju na dobrom ozvucenju kao npr. pred Metallicu svira VG djavolji wallbash.gif

Valjda ce se i taj problem sa ozvucenjem resiti uskoro

pivopije.gif

Posted
Veciti problem nasih bendova, i umesto da oni dobijaju proliku da sviraju na dobrom ozvucenju kao npr. pred Metallicu svira VG djavolji wallbash.gif

Valjda ce se i taj problem sa ozvucenjem resiti uskoro

pivopije.gif

Nadajmo se, ipak, vrijeme je!!!

Poz

Posted
ako u bendu vec postoje 2 gitare, trebalo bi da se cuju, jel'... sto se vokala tice, nisam neki obozavalac tih "operskih", tako da mislim da mi se album nece svideti... biggrin.gif anyway, ignorisite me.

A da uzmes ti to i preslusas, a?

Poz!

icon_mrgreen.gif

Posted
nista nece propustiti da ne chuje jebeni abonos....

mogli bi da se povuku na par godina, il' da se ubiju....something's gonna work.....

A ti znas da li ce se NJOJ svideti, ili nece, pa govoris u njeno ime? I nesto pricas o tome ko je ozbiljan covek ovde. Ovo tvoje receno je smesno. Vidim da ti imas neki super-sonican bend, pa svi koji rade ovuda su nule naspram tog tvog.

Posted
nista nece propustiti da ne chuje jebeni abonos....

mogli bi da se povuku na par godina, il' da se ubiju....something's gonna work.....

kljucne rechi su bile "ignorisite me"... icon_smile.gif

preslusacu album, pa cu (mozda) iskomentarisati.

pozdrav!

Posted (edited)

oh boze....

imate energije ..volje,...talenta...

ljude...zamisao ...

jos samo MALO bolje da sve to prezentujete - formulishete..bilo bi ql icon_smile.gif

tj da otpustite onog ko vam pishe tekstove ..icon_smile.gif

definitivno

ko god on bio ...

bili bi to do jaja ambijentalni tripovi ...samo horovski i bez nekih velikih rechi

zika vam je kao sto gore rekoh ....bes icon_smile.gif

icon_smile.gif

Edited by Orbituated