aca_nomad Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 THERION CE ZA KOJU GODINU DOBITI PANDANA U SRBIJI. ABONOS RULES Abonos je prva liga!!! Quote
MRGA Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Nek su svi oni zivi i zdravi ali Abonos je los. Quote
Winter Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 A sta mislis, zar ne bi svima bilo bolje kad bi ljudi naucili umesto "ovo je lose", da kazu "meni se ne svidja". A svi vi sto pricate o "ruznoci" devojaka iz Abonos-a, jel vas neko tera da ih ozenite? Kad napisete nesto tako nisko i iznad svega glupo (a krijete se iza nekog nadimka na netu), sta moze covek za vas da kaze? Ja necu, lepo sam vaspitan! 'Ajde da probamo svi, kad nam se neki bend ne svidja, da se ne pojavljujemo na njihovoj temi, ili samo da kazemo da nam se ne svidja! Bila bi fora, zar ne? To jos niko u svetu nije uradio! Zamislite: Srbi, najparlamentarniji narod! K'o u bajci. Dobro odsviran i otpevan album, solidno snimljen (sve se razume! I to je napredak na ovim prostorima), uradjena knjizica... Mnogo vise nego sto je bilo ko kod nas uradio pre toga. Da, vise nego Alogia! Da li se nekom svidja ili ne, njegova stvar! I Britney Spears prodaje desetine miliona albuma, pa je niko od nas ovde ne voli. Nista se ne svidja svakome. Bez ljutnje, ali malo vise obzira prema ljudima koji se trude da nesto urade, nije na odmet. Pozdrav Quote
ignjastrasni Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Nmoj da se "uzbudjivas" Mrga je ocigledno neka ortodoksna gey seljacina koja nema veze ni sa metalom a kamoli sa muzikom!!! Sa druge strane ima pravo izraziti svoje misljenje, pa makar ono bilo blago receno retardirano!!! Veliki pozdrav za sve fanove Abonosa, i za sami Abonos naravno! Quote
Vladan Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Nek su svi oni zivi i zdravi ali Abonos je los. Djete mrsh sa foruma, ako nemas sta pametno napisati, ne radi to ovdje! Poz za Ignju i ostatak..... Quote
Mikkah_Pickkah Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Nemojte da ste prosti i da unistavate temu GO, ABONOS, GOOOO!!! Quote
Frankenchrist Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Ajde sto ima brdo mentola koji idu od teme do teme i samo pljuju bendove koje ne vole, ali jos gore je to sto ima pet puta vise mentola koji umesto da to iskuliraju, javljaju se sa tri puta prostijim komentarima. Quote
Manga Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Djete mrsh sa foruma, ako nemas sta pametno napisati, ne radi to ovdje! Poz za Ignju i ostatak..... Jest ti branis bend! Jel to zbog prodaje diskova ili>Zato sto ti se iskreno svidja. MA da mislim da ga nisi preslusao 5 puta? Quote
Winter Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Opet pocinje svadja, nije to bila poenta... Quote
ignjastrasni Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Opet pocinje svadja, nije to bila poenta... Slazem se Da li je neko primjetio havariju od 2 s na kraju sole u pjesmi "U Krosnjama Abonosa"??? Quote
Platina Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Baš sam odgledala spot...Nije loše,nije loše.Pesme su vam zarazne(što je jako dobro) i momentalono ulaze u glavu... Quote
PlanetHell Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ali kako se ja izgubim kada ovaj lik peva jedno, a zenski vokali nesto sasvim drugo i to u isto vreme... Sve mi se pomuti..... Mozda je zato... Anyway sutra mi stize album!!!! Cant wait!!!! Quote
Vladan Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Jest ti branis bend! Jel to zbog prodaje diskova ili>Zato sto ti se iskreno svidja. MA da mislim da ga nisi preslusao 5 puta? Preslusao sam ga minimalno 50 puta za tvoju informaciju, album mi je jedan od najboljih i najoriginalnijih domacih albuma. P.S. Ma kad dodjem kuci umoran izbije me gomila debila sa jos gorim postovima. Quote
ignjastrasni Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Preslusao sam ga minimalno 50 puta za tvoju informaciju, album mi je jedan od najboljih i najoriginalnijih domacih albuma. P.S. Ma kad dodjem kuci umoran izbije me gomila debila sa jos gorim postovima. Bolje i to nego novi Agonize!!! Quote
audion Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 ABONOS, banite na moju solo svircicu u voodoo cafe sad u cetvrtak pozdrav (bndza) Quote
Valtiel Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 ABONOS JE NAJBOLJI DOMACI GOTHIC METAL BEND I NJIHOVA PRAVA SNAGA NIJE SAMO U VOKALIMA VEC I U MUZICI, HARMONIJAMA...... WATCH OUT THERION, ABONOS IS COMMING !!!! Quote
ignjastrasni Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 ABONOS JE NAJBOLJI DOMACI GOTHIC METAL BEND I NJIHOVA PRAVA SNAGA NIJE SAMO U VOKALIMA VEC I U MUZICI, HARMONIJAMA...... WATCH OUT THERION, ABONOS IS COMMING !!!! Vec kad smo kod muzike, cini mi se da ima vise thrash (gitare ) nego gothic metala. Quote
Kveld Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 mogla bi uskoro da padne neka svirka a?: Quote
*Wednesday Adams* Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 fora su dobila promo od frenda , najbolja je kapija nava. gdje ima njihovi lyricsa za skinut? Quote
Vladan Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Kupis original i imas tekstove, podrzi bend! Quote
ignjastrasni Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Kupis original i imas tekstove, podrzi bend! TROTER Quote
Vlaja Buraz Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 TROTER Još da zagrli Telkontara i bio bi pravi. Quote
Recommended Posts