Vladan Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Umrite nule koje nemate sta pametnije raditi! Quote
ReAmroth Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Nmoj da se "uzbudjivas" Mrga je ocigledno neka ortodoksna gey seljacina koja nema veze ni sa metalom a kamoli sa muzikom!!! Sa druge strane ima pravo izraziti svoje misljenje, pa makar ono bilo blago receno retardirano!!! Stvarno gdje ode ovaj svijet. Nebitno...samo...nema veze Quote
Cyber Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Mrga,jedva cekam da se vidimo,pa da zajedno poslusamo Abonos i da mi objasnis gdje to djevojke toliko falsiraju... Nemam pojma,meni je Abonos sasvim Ok,gledao sam ih par puta uzivo,odlicno zvuce! Poz Abonos-u-"BOMBARDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER" Quote
MRGA Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Mrga,jedva cekam da se vidimo,pa da zajedno poslusamo Abonos i da mi objasnis gdje to djevojke toliko falsiraju... Nemam pojma,meni je Abonos sasvim Ok,gledao sam ih par puta uzivo,odlicno zvuce! Poz Abonos-u-"BOMBARDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER" Nemas frke jaruga. sokici. Poz! Quote
must be between Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Ono sto mislim o ovom albumu je lepo napisani u ovomesecnom(i prvom)METAL HAMMER-u. Quote
Elderane Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Ajde sto ima brdo mentola koji idu od teme do teme i samo pljuju bendove koje ne vole, ali jos gore je to sto ima pet puta vise mentola koji umesto da to iskuliraju, javljaju se sa tri puta prostijim komentarima. Apsolutno tacno.Neko cuje ,neko ne cuje.Ko razumije ,shvatio je. Quote
ReAmroth Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Apsolutno tacno.Neko cuje ,neko ne cuje.Ko razumije ,shvatio je. Sve sto vidim , sve sto cujem!!! Kako god , ogavno je!!! Quote
Valtiel Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 ABONOS JE NAS NAJKVALITETNIJI BEND ALI JEDINE ZAMERKE KOJE JA IMAM SU NA RACUN ODSUSTVA DUPLIH BAS PEDALA I TO JE SVE. OSTALO JE FENOMENALNO. Quote
BLAGOJE Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 ma dje im je 2 bas,a? nema ljeba brez toga... Quote
BLAGOJE Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 ma dje im je 2 bas,a? nema ljeba brez toga... Quote
Apeiron Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Ajde svega ti, smanjuj tu dzinovsku gitaru u potpisu. Jeste jaka, ali jasno je sta si hteo da kazes, cak i da je smanjis za jedno 5 puta Poz! Quote
Valtiel Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 ma dje im je 2 bas,a? nema ljeba brez toga... Nema brate, nema ...... Quote
aca_nomad Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Nema brate, nema ...... SICO PUKO SI! ABONOS JE DOBAR OVAKO MUZICKI ALI VOKALI IH MNOGO KVARE!!!!! Quote
Shamandalie Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 SICO PUKO SI! ABONOS JE DOBAR OVAKO MUZICKI ALI VOKALI IH MNOGO KVARE!!!!! Ovo sto sam procitala je toliko glupo! Ne razumem sta fali vokalima i kome smetaju vokali???? Stvarno ne razumem! Dva zenska i jedan muski vokal savrseno se uklapaju i dopunjuju, moje pohvale za to! Quote
Valtiel Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 SICO PUKO SI! ABONOS JE DOBAR OVAKO MUZICKI ALI VOKALI IH MNOGO KVARE!!!!! E nomade smradino, Vlada Lalic bi pojeo Dickinsona za 5 MIN. Sta ces, dekica ne ume da peva. Quote
Apeiron Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 E nomade smradino, Vlada Lalic bi pojeo Dickinsona za 5 MIN. Sta ces, dekica ne ume da peva. Quote
Vladan Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Sta se cudis, vidis da su ga potplatili da ovako prica.... Pa nemos coche na dedu da dizes glas (mislio sam na Dickinsona, a ne na Lakija) Quote
Apeiron Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Ma mislim, volim i ja domace bendove, ali Lalic da oduva Dickinsona, Diluvium Lacunu Coil... ipak treba biti realan. Poz! Quote
aca_nomad Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 E nomade smradino, Vlada Lalic bi pojeo Dickinsona za 5 MIN. Sta ces, dekica ne ume da peva. Dickinson je najbolji vokal svih metala!!!! A to sto si ti puko je tvoj problem, ako ti zafali koja flauta obrati mi se pa cu da ti pozajmim jednu!!!! Quote
Prinzessin Tinea Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 bili ste fenomenalni sinoc! svaka cast! Quote
Recommended Posts