Valtiel Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Kao prvo zeleo bih da se izvinim svima zbog vredjanja Cike Dikija, ja ga inace obozavam ali doticni aca_stocar me je iznervirao pa eto..... Abonos je super bend i ja uvazavam svacije misljenje o njima osim pomenutog "ACKA" jer on nema veze sa zivotom. A sto se tice Diluviuma, samo sam davao support i to je sve. Ja sam lokal patriota (kad se radi o metal bendu) i zivim blizu Nisa pa mi je ovaj bend prirastao za srce jos odavno. POZ !!! Quote
Гера Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 pozdrav za ceo bend, a pogotovo za devojke! Gera, "UNDERDEATH" 1 Quote
Apeiron Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Sta ti radis, svega ti? Nabijas postove? Quote
rustik Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 bili ste fenomenalni sinoc! svaka cast! Zavidim ti sto si bila na njihovoj svirci!! Quote
Гера Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 (edited) nije bila, slusala je na radiu... ali sam zato ja bio, i svirao na istoj svirci sa njima, i cak se slikao sa devojkama, a? jer sad meni zavidis? a evo ga i dokaz: a? zavidis? uzgred ja sam onaj skroz levo na slici sa vampirskim ocima Edited May 24, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin 1 Quote
Valtiel Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Ima li neko podatke o njihovom novom koncertu u Krusevcu???? HITNO !!!!! Quote
Valtiel Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 kad ce novi spot???? Ja nemam ni stari..... Quote
Prinzessin Tinea Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 jao ta slika je strava... devojke su bas swatke (nemojte da mislite da sam nastrana )... ali ovi pored i tacno je da sam slusala na radiju Quote
Platina Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Ja nemam ni stari..... Imam ja spot, oces da ti narezem na CD koji trebam da ti posaljem? Quote
ReAmroth Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Spot je sranje, ali zato Marta nije.... Quote
negative creep Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 (edited) Objektivno, Abonos je sinoc bio najjaci od svih bendova koji su svirali. Nevidjeno su ukomponovani, odlicno sviraju, a o pevanju i da ne govorim. Zao mi je sto se prekinula ona obrada, ali sve u svemu - bilo je ! Svaka cast! Edited May 30, 2005 by nirvana girl Quote
Rain delay Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Bilo je odlicno sinoc... Malo je reci. poz Quote
Valtiel Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Imam ja spot, oces da ti narezem na CD koji trebam da ti posaljem? Moze princezice moja. Quote
BLAGOJE Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Ajde svega ti, smanjuj tu dzinovsku gitaru u potpisu. Jeste jaka, ali jasno je sta si hteo da kazes, cak i da je smanjis za jedno 5 puta Poz! Brate, sve za tebe, samo nijesam vidio da si mi to napisao inace bih to odma uradio. Stavio sam tu sliku zato sto one fenserke od blekerka stavljaju po 15 ogromnih slika u potpis pa ti sjebu oci s kurcima i govnima. eto. Quote
PlanetHell Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 @Abonos: Vidimo se i slushamo na HITu u Lazarevcu... Jedva cekam... Quote
Apeiron Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Brate, sve za tebe, samo nijesam vidio da si mi to napisao inace bih to odma uradio. Stavio sam tu sliku zato sto one fenserke od blekerka stavljaju po 15 ogromnih slika u potpis pa ti sjebu oci s kurcima i govnima. eto. Quote
Valtiel Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Brate, sve za tebe, samo nijesam vidio da si mi to napisao inace bih to odma uradio. Stavio sam tu sliku zato sto one fenserke od blekerka stavljaju po 15 ogromnih slika u potpis pa ti sjebu oci s kurcima i govnima. eto. Trebalo bi ozbiljno poraditi i upozoriti likove da ne stavljaju ogromne slike i textove u potpis. Quote
Dersu Uzala Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Tako mi rece Kole... Kad rece Kole, jel' ga vidja neko? I tu neku stariju garnituru koja jos pamti Broza, najveceg metalca (sa zlatnim strugom). Quote
darkod Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Brate, sve za tebe, samo nijesam vidio da si mi to napisao inace bih to odma uradio. Stavio sam tu sliku zato sto one fenserke od blekerka stavljaju po 15 ogromnih slika u potpis pa ti sjebu oci s kurcima i govnima. eto. Fenseru. Quote
Rain delay Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Sa moje playliste ovih dana Bog Mraka i Misli ne silaze... Quote
Puma Lasica Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Sa moje playliste ovih dana Bog Mraka i Misli ne silaze... U svakoj chorbi mirodjija ...i daj vise promeni potpis... Najjaca pesma-U krosnjama Abonosa... Quote
Recommended Posts