Vladan Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Ima li ista od Abonosa, jesu li aktivni? Meni su inace najbolje Uspavanka i Duh Predaka! Quote
Rain delay Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 i daj vise promeni potpis... Promenicu ti licni (p)o(t)pis... Ma, promenicu ga kad se nesto promeni na tom planu... ... znaci nikad... Elem, U Krosnjama Abonosa je takodje dobra! Quote
PlanetHell Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 za Abonosce: Vidimo se i gledamo na HITu u Lazarevcu... 2 more days left!!! Quote
Kakashi Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Ima li ista od Abonosa, jesu li aktivni? U Beogradu nisu... A baš bi mogli da održe neku svirku, nisu odavno... Quote
Zen Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 E jos samo da su bolje organzovani, gde bi im bio kraj. Quote
Nestvarna Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 (edited) E jos samo da su bolje organzovani, gde bi im bio kraj. Hehe, sa ovim se slazem. Ima vise od godinu dana kako ih nisam slusala uzivo...Sto je najgore...ni bend nije bio ceo. Duh predaka?!?Nisam cula tu pesmu ali znam da postoji grupa. Je l' to neka balada ili moze malko da se mrda? Edited June 7, 2005 by Nestvarna Quote
PlanetHell Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Aktivni su bRe! Bili su sa 202jkom u Lazarevcu ove nedelje i shta da kazem, zbog njih sam doshao i nisam se razocharao! Samo sam mnogo tuzan jer su svirali samo 4 pesme... however iskakaao sam se za celo veche tokom njihovog nastupa!!! Sve najbolje i nadam se da cemo se gledati i slushati ukoro!!! Quote
Apeiron Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Ma, kad smo kod prokletog Duha Predaka, da li taj bend ima u planu da ikad mrdne iz Nisa???? Imam strasnu zelju da to vidim/cujem, ali nikako... Da ne bude offtopic, respect za Abonos Quote
Kveld Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 U Beogradu nisu... A baЕЎ bi mogli da odrЕѕe neku svirku, nisu odavno... tako je ...dodje mi da odem na Exit zbog njih ..... Quote
Ninoslav Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Ma, kad smo kod prokletog Duha Predaka, da li taj bend ima u planu da ikad mrdne iz Nisa???? Imam strasnu zelju da to vidim/cujem, ali nikako... Iz Nisa? jel mislis na Abonos ili Diluvium? Quote
Apeiron Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Iz Nisa? jel mislis na Abonos ili Diluvium? Ne, ne, mislim na BEND koji se zove Duh Predaka, a iz Nisha je Quote
*Pera* Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 ABONOS JE VEOMA DOBAR BEND!!!!!SLUSAO SAM IH U ZRENJANINU ZAPRAvo BOLJE RECENO SVIRAO SAM SA NJIMA!!!! JOS KAD BI IMALI DOBROG TONCA!!!! pozz od ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~UNDERDEATH-a!~~~~~~~~~~~ Quote
Valtiel Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Duh predaka?!?Nisam cula tu pesmu ali znam da postoji grupa. Je l' to neka balada ili moze malko da se mrda? Totalno bombasticna pesma ima i baladnih i brzih delova. ZLO !!! Quote
Chlan 787 Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Ma, kad smo kod prokletog Duha Predaka, da li taj bend ima u planu da ikad mrdne iz Nisa???? Imam strasnu zelju da to vidim/cujem, ali nikako... nemoj ni da se trudis da cujes tu glupost. bend je dno dna. sta uopste radi Abonos? ima li novih pesama? Quote
PlanetHell Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 svirali su jednu meni nepoznatu pesmu kada su bili u LA... mislim da rade nove pesme... weeeeeeeeeeee e, da... bio je intervju sa likovima iz Abonosa na lokalnoj TV... onaj voditelj je tako glup... a likovi iz Abonosa su se tako zbunili da su mi bili veri smeshni Quote
Valtiel Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 svirali su jednu meni nepoznatu pesmu kada su bili u LA... mislim da rade nove pesme... weeeeeeeeeeee Obradjivali su i Riblju Corbu.... Quote
pan satyros Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 ...ja ne slusam takvu vrstu muzike...mislim zenski vokali i to...ali imao sam priliku d poslusm album i odlican je!!! meni licno su najpolje pjesme IZLAZ i dUH PREDAKA-kako je dobra atmosfera u toj pjesmi!!!zakon Quote
PlanetHell Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 da meni se svidjaju i Bog mraka i Misli Quote
RADEGAST Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 „Abonos“ ce nastupati ovog cetvrtka tj. 25.08.2005. na „Rdzdzdz“ festivalu u Rumi. Pozdrav! Quote
azal Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 best festival name, ever. ali ozbiljno. Quote
RADEGAST Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Znam, mene je totalno odusheeevio! FACE Quote
Tatyannahhh Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 stravica ima li spotova novih...?mrzi me da citam ranije strane.... Quote
Recommended Posts