RADEGAST Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Bice ih uskoro. Smislili smo sta i kako. Sve u svemu - loodo!!!! Quote
Apeiron Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 E jebesh ga... Ruma. Petak, a? Tad cu u Belgrade, ali do Rume bih stigao samo na kakvoj letecoj metli Quote
RADEGAST Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Chuj, to bar nije tesko! U ponudi imash: crne, plave, smedje, ridje, ravne, talasaste, kovrdzave... Quote
Tatyannahhh Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Bice ih uskoro. Smislili smo sta i kako. Sve u svemu - loodo!!!! ajde ajde Quote
pan satyros Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 ....moram ovo ponovo reci:duh predaka je zakon...nikako da prestanem da slusam tu pjesmu!!!! ljudi,svaka cast!!! Quote
Vladan Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Mali je prelud, ali priznaj da nisi josh nikako preslusao album do kraja! Koliko sam ti govorio za uspavanku, a ti, nisam dotle poslusao! Poz Quote
Aruena Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 U cetvrtak 13. oktobra u basti KST-a u okviru Headbangers night-a odrzace se koncert grupe ABONOS predgrupa RAIN DELAY Prodavace se Abonos diskovi i majice po snizenim cenama Vidimo se tamo Quote
Kakashi Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 (edited) U cetvrtak 13. oktobra u basti KST-a u okviru Headbangers night-a odrzace se koncert grupe ABONOS predgrupa RAIN DELAY Prodavace se Abonos diskovi i majice po snizenim cenama Vidimo se tamo Napokon!!! :naprž: Edited September 13, 2005 by Hérétique Quote
Novaliis Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Zao mi je sto ih nisam gledao u Zrenjaninu letos..ali ih zato nisam propustio na Exitu..kompletan utisak je jak..od same pojave,pre svega zbog dve boginje i njihovog glasa i stasa pa do same muzike koja me je ocarala. 1 1 Quote
Kakashi Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Napokon!!! :naprž: 'Nako šlogiran nisam ni video da je u pitanju sledeći mesec . Quote
PlanetHell Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 U cetvrtak 13. oktobra u basti KST-a u okviru Headbangers night-a odrzace se koncert grupe ABONOS predgrupa RAIN DELAY Prodavace se Abonos diskovi i majice po snizenim cenama Vidimo se tamo gde nadjoste chetvrtak aj da je petak.. ali chetvrtak tako mi se dolazi ali ne mogu zbog shkole.. Quote
VOMITED FETUS REMAINS Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 U cetvrtak 13. oktobra u basti KST-a u okviru Headbangers night-a odrzace se koncert grupe ABONOS predgrupa RAIN DELAY Prodavace se Abonos diskovi i majice po snizenim cenama Vidimo se tamo Mozda i dodjem...cisto da proverim kakve devojcice dolaze na ovakve koncerte Quote
Laser Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 ABONOS je predložen da nastupi na najvećoj gothic manifestaciji u Evropi - WAVE GOTHIC TREFFEN festivalu (www.wave-gotik-treffen.de) 2006. godine u Lajpcigu u Nemačkoj! Sistem selekcije bendova koji će nastupiti je putem glasanja na forumu festivala. Glasanje traje do 18.oktobra tekuće godine. Da biste glasali, morate se prvo registrovati. Ako zelite da nas podrzite i pomognete da se Abonos cuje i vidi u svetu, glasajte, jer samo zahvaljujuci vama, fanovima iz ex-YU, mozemo biti odabrani i predstavljati nasu zemlju na svetskom festivalu. Evo linka: http://www.wave-gotik-treffen.de/forumwgt/...opic.php?t=2861 Hvala unapred! Quote
Valtiel Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 glasao sam josh odavno Bravo bratac. TAKO TREBA !!!! ABONOS RULES !!!! Quote
darkod Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 glasao bih samo nesto ovaj link ne radi. Ne kontam sta je problem. Ako uspijem glasacu sa vise mjesta i sa vise naloga pa da prodjete. sve najbolje. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Ja cu malo kasnije glasati jedno 80 puta........ Ziveo proxy switcher program Quote
FakDSistem Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 abonos zvuci i mocno i jezivo u isto vreme. zaista originalan bend. to se ceni. p.s.spotovi su bezzzvezzze Quote
Valtiel Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 ja sam video samo jedan Taj jedan i imaju...... Quote
Valtiel Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 glasao bih samo nesto ovaj link ne radi. Ne kontam sta je problem. Ako uspijem glasacu sa vise mjesta i sa vise naloga pa da prodjete. sve najbolje. Odi na main page sajta pa se registruj i mozes da glasas. Mislim da bi to resilo stvar. Quote
Frankenchrist Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 CGIWrap Error: Execution of this script not permitted -------------------------------------------------------------------------------- Execution of (home/wavegdb9/www.wave-gotik-treffen.de/forumwgt) is not permitted for the following reason: Script is not a regular file Server Data: Server Administrator/Contact: [no address given] Server Name: www.wave-gotik-treffen.de Server Port: 80 Server Protocol: HTTP/1.1 Request Data: User Agent/Browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) Request Method: GET Remote Address: 83.157.32.43 Remote Port: 4007 Query String: t=2861 Extra Path Info: /forumwgt/...opic.php Referring Page: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=3296&st=740 Quote
Mary Joe Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Pa dobro, što se tiče spota, ne možeš još uvek od njih očekivati neki mega-profesionalan-visokobudžetan spot. Meni je drago što su uopšte snimili jedan, i download-ovala sam ga jer cenim Abonos. Krivo mi je što neću moći večeras da dođem na svirku jer sam trenutno bolešljiva, ali, have a nice time! Quote
PlanetHell Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa svirka je bila fe-nom-e-nal-na sve je zvuchalo super..!!! pogotovo pochetak boga mraka.. nisam znao da cete svirati i onaj uvodni deo.. to me je odushevilo.... ali zna se koji je vrhunac koncerta bio za mene,,., FEEL FOR YOU Quote
Recommended Posts