Jump to content

Recommended Posts

Posted

јел то истина, а мрзи ме да читам целу тему, да је онај басиста и певач отишао из бенда, и са њим и она преслатка певачица?

Posted
ABONOS je jedan od retkih bendova koji je dobio priliku da ucestvuje na velikom takmicenju u Americi za najbolji novi metal bend, u organizaciji sajta www.sickmetal.com i magazina Revolver. Nagrada je ogromna: snimanje albuma, ugovor za izdanje, snimanje spota, nastup u Mineapolisu (SAD), promocija u svetskim medijima...takoreci svetski uspeh i proboj srpskog benda u svet, a samim tim i i prilika da bend promovise svoju zemlju u svetu i da siri uticaj svog kulturoloskog nasledja kroz svoju muziku. Svakih mesec dana su nekoliko novih bendova u igri i onaj sa najvecim brojem glasova prolazi u finale. Mi smo trenutno, u maju, kao jedan od bendova za koji moze da se glasa. Moze se glasati jednom dnevno.

Nasa stranica na sajtu konkursa se nalazi ovde:

http://sickmetal.com/module-htmlpages-disp...andid-250.phtml

Hvala unapred svima koji ce nas podrzati!

Jaksa & Abonos

da se ne izgubi link icon_biggrin.gif

Posted
јел то истина, а мрзи ме да читам целу тему, да је онај басиста и певач отишао из бенда, и са њим и она преслатка певачица?

Nije Gero... samo je ona preslatka pevacica otisla, ali mojne da brines, onaj basista i pevac je i dalje tu icon_da.gifpivopije.gif

Posted

Malo rekomponovanje icon_smile.gif Bice to sve OK. Koliko ja znam, planovi za buducnost postoje bez obzira na trenutne probleme. Mladi su , zdravi su, izvucice se iz ovoga icon_da.gifpivopije.gif