Uros Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 haha e to bi stvarno bilo dobro...! sto rece Apeiron, sve za pobedu!!! Quote
Гера Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 јел то истина, а мрзи ме да читам целу тему, да је онај басиста и певач отишао из бенда, и са њим и она преслатка певачица? Quote
Atheist Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 ABONOS je jedan od retkih bendova koji je dobio priliku da ucestvuje na velikom takmicenju u Americi za najbolji novi metal bend, u organizaciji sajta www.sickmetal.com i magazina Revolver. Nagrada je ogromna: snimanje albuma, ugovor za izdanje, snimanje spota, nastup u Mineapolisu (SAD), promocija u svetskim medijima...takoreci svetski uspeh i proboj srpskog benda u svet, a samim tim i i prilika da bend promovise svoju zemlju u svetu i da siri uticaj svog kulturoloskog nasledja kroz svoju muziku. Svakih mesec dana su nekoliko novih bendova u igri i onaj sa najvecim brojem glasova prolazi u finale. Mi smo trenutno, u maju, kao jedan od bendova za koji moze da se glasa. Moze se glasati jednom dnevno. Nasa stranica na sajtu konkursa se nalazi ovde: http://sickmetal.com/module-htmlpages-disp...andid-250.phtml Hvala unapred svima koji ce nas podrzati! Jaksa & Abonos da se ne izgubi link Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 јел то истина, а мрзи ме да читам целу тему, да је онај басиста и певач отишао из бенда, и са њим и она преслатка певачица? Nije Gero... samo je ona preslatka pevacica otisla, ali mojne da brines, onaj basista i pevac je i dalje tu Quote
solicitor Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 U bre, dobri smo mi .. nabudzili smo preko 900 glasova za Abonos, ali bre oni neki duplo vise imaju !! da nije Kineski bend dete im ebem ? Quote
Novaliis Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Ma garant i oni koriste te lazne adrese.. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Kad u bendu imas 15 muskaraca i 2 zenske, sta mislis koje dve osobe ce da se posvadjaju? Get the point? Quote
Novaliis Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 koja od njih dve?Ne znam ih po imenu..ona sto svira klavijature na spotu Duh Predaka ili ova napred sto peva, sa kracom kosom? Quote
PlanetHell Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 marta je otishla, ona sa kracom kosom inace ako ste slusali 202jku veceras onda verovatno znate da je pesma Duh predaka izasla i na ovoj kompilaciji: Quote
Haggard Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Otisli su Marta, Vlada i Nikola, a ne samo Marta. Quote
Sinstrel Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Mooolim?! Auu bre ljudi sta se desilo? Jel se bend "raspada"? Eto napokon skandala na metal sceni a vi cutite. Salim se... pa sta je bilo? Quote
solicitor Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Malo rekomponovanje Bice to sve OK. Koliko ja znam, planovi za buducnost postoje bez obzira na trenutne probleme. Mladi su , zdravi su, izvucice se iz ovoga Quote
Sinstrel Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Jebi ga te ABBA varijante su uvek kritichne... Quote
Shamandalie Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Sinstrel je definitivno neobavesten. Quote
Sinstrel Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Jesam a ti kao novinarka bi trebala da napishesh raport o situaciji unutar Abonosa. Quote
Shamandalie Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Ipak je najbolje da oni sami to kazu. Nije na meni da komentarisem njihove unutrasnje sukobe. Quote
Sinstrel Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Aha znaci krijes informacije za sebe... Quote
Shamandalie Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Aha znaci krijes informacije za sebe... Tako nekako. Na zalost ili srecu, nisam tabloidna niti nameravam da budem. Quote
Sinstrel Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Nikad neces doci do Pinka mali veseljache! A B O N O S ! Quote
Recommended Posts