crusader84 Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 (edited) da se ne izgubi link http://sickmetal.com/module-htmlpages-disp...andid-250.phtml A možda bi za ovo mogla da se otvori i posebna tema? Edited May 13, 2006 by crusader84 Quote
Uros Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 super ideja!!! ajde modovi!! otvarajte temu!!! Quote
Shamandalie Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 http://sickmetal.com/module-htmlpages-disp...andid-250.phtml A možda bi za ovo mogla da se otvori i posebna tema? Nema potrebe, svi ljudi koji vole Abonos posecuju ovu temu. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 A sta fali da glasaju i oni koji ne vole Abonos (kao ja npr.)?!? Quote
Sinstrel Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 (edited) A za koga da glasete? Za bend koji ce po svoj prilici (nazalost) da se raspadne ako vec i nije? Drugo, vec su odredjeni polu finalisti tako da cemu glasanje kad su ispali iz price? Edited May 14, 2006 by Sinstrel Quote
Atheist Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 nisu, odredjeni - svakog meseca se dodaju Quote
PlanetHell Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 da tako je nisu odredjeni svi polufinalisti, ono su bendovi koji su prosli dalje jos od proslih meseci, i bend se nije raspao niti ce kako kazu Quote
Mephistophilus Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Ne volim Abonos... Muzika je dobra i moze da prodje, al vokali su preforsirani i previshe kreste... Npr: kad sam prvi put cuo "u krosnjama abonosa" u glavi mi bilo samo "wtf is this" Ima par pesama gde su uspeli da se usklade, al' nigde to nije to. Ipak, glasao sam za Abonos par puta sto znaci da postujem njihov trud i podrzavam ih Quote
Mephistophilus Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Sad sam preslusavao ovu pesmu "Duh Predaka". Toliko o originalnosti - celih pola minuta pesme ukradeno je... Quote
boysha Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 e' date='14. 5. 2006, 09:59'] A sta fali da glasaju i oni koji ne vole Abonos (kao ja npr.)?!? Upravo.. To shto bend smatram smeshnim me nije sprechilo da prodjem kroz onu listu proksija i doturim desetak-petnaest glasova. Vidite sa ovim God-ovima da ture link na neko vidljivije mesto. Podrshka.. : ) Quote
PlanetHell Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Sad sam preslusavao ovu pesmu "Duh Predaka". Toliko o originalnosti - celih pola minuta pesme ukradeno je... koji deo tacno i od koga je ''ukradeno'' Quote
White Man Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 e i ja sam glasao 4-5 puta tako da...rece mi sinoc Marta da se bend NIJE raspao vec da ce Jaksa,Marija i Mikac nastaviti s radom samo.....KAKO ? e da i ja znam da su "pozajmili" jedan deo od Nevermora i jedan deo od Moonspella samo sto ne mogu tacno da se setim u kojim pesmama ali to je sigurno tacna informacija....cak su mi i oni samo rekli da su tako nekako hteli da bude... i tako..... Quote
crusader84 Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Nema potrebe, svi ljudi koji vole Abonos posecuju ovu temu. Ja ih, ono, gotivim, ali nisu mi baš medju omiljenim bendovima, tek ponekad posetim temu... Sasvim slučajno sam video link za ovo glasanje na sajtu Rocktagona! Quote
Mephistophilus Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 koji deo tacno i od koga je ''ukradeno'' Kad prestane da peva, pa ide ono sporo. Ne znam kako da objasni m . Taj deo znam od negde 100%.. Il' je Burzum il' Nightwish.. bas sam pokusavao da nadjem koja je to pesma... Quote
RADEGAST Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Kada nadjes obavezno nas obavesti! Znatizeljni autork pesme. P.S. Kompozicija, text i aranzman su zasticeni u SKOJ-u sto znaci da je proslo njihovo sito i reseto. Quote
PlanetHell Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Kad prestane da peva, pa ide ono sporo. Ne znam kako da objasni m . Taj deo znam od negde 100%.. Il' je Burzum il' Nightwish.. bas sam pokusavao da nadjem koja je to pesma... ti to sanjash na javi? nightwish? burzum? sta je sledece? ceca raznatovicj? aj stvarno, kad nadjesh javi nam Quote
RADEGAST Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Da, da u SKOJU-u Videh taj i onaj prethodni lapsus calami u istom postu, ali ne ispravih ga. Ovako je iskrenije Dakle, htedoh reci SOKOJ-u Quote
Uros Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 ko se ne snalazi za onim proxy-ima i cudima moze jednostavno da se diskonektuje, konektuje se jos jednom i glasa ponovo... ja upravo probao... ajd neka neko iscima modove da ovo bude zasebna tema...!? Quote
RADEGAST Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Trenutno stanje je: Sacrum (2695 Votes) Unmaker (2221 Votes) Abonos (1963 Votes) Unfeigned (809 Votes) Seven Year Existence (157 Votes) Azure (SWE) (68 Votes) Naumachia (19 Votes) Wrong Brothers (18 Votes) sickeversince (13 Votes) Growing Old Disgracefully (9 Votes) EXIT 11 (7 Votes) LoveBone (6 Votes) Leprosy (5 Votes) nevolution (5 Votes) Warborn (4 Votes) DEVASTATION (4 Votes) Traumabox (4 Votes) SONIC DOOM (3 Votes) Ima jos 15 dana za megdana! Hvala vam svima na podrsci! Quote
Гласник смрти Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 http://sickmetal.com/module-htmlpages-disp...andid-250.phtml Ајде људи гласајте, Абонос полако сустиже прва два бенда. Sacrum (2711 Votes) Unmaker (2228 Votes) Abonos (1975 Votes) Quote
crusader84 Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ja sam juče otvorio teme na 3 velika foruma: Burek, Krstarica, i B92. I do ovog trenutka, samo je tema na Krstarici preživela, na Bureku su je bacili na djubrište a na B92 je nestala bez traga! Quote
Mephistophilus Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Kada nadjes obavezno nas obavesti! Znatizeljni autork pesme. P.S. Kompozicija, text i aranzman su zasticeni u SKOJ-u sto znaci da je proslo njihovo sito i reseto. ti to sanjash na javi? icon_smile.gif nightwish? burzum? sta je sledece? ceca raznatovicj? icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_uhoh.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_razz.gif icon_razz.gif aj stvarno, kad nadjesh javi nam icon_razz.gif Aman...mozda sam ja sanjao tu muziku..al kad je isao taj deo znao sam ga stopostotno... al' ajd' Quote
Novaliis Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ja sam juče otvorio teme na 3 velika foruma: Burek, Krstarica, i B92. I do ovog trenutka, samo je tema na Krstarici preživela, na Bureku su je bacili na djubrište a na B92 je nestala bez traga! koji retardi.. Quote
Recommended Posts