Apeiron Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 (edited) Tu je RADEGAST, salji mu slobodno sva pitanja na PP. Htela si da kazes: salji JOJ sva pitanja na pp? Pozdrav za Abonos starce, valjda sve izadje na dobro sa ovim izmenama postave (ako bude cool kao sto je ova slika, bice super) Edited June 29, 2006 by Apeiron Quote
Telcontar Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ali ja nemogu da zamislim srkija i abonos u istoj recenici Ali u svakom slucaju rispekt i suport Quote
Shamandalie Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Htela si da kazes: salji JOJ sva pitanja na pp? Pozdrav za Abonos starce, valjda sve izadje na dobro sa ovim izmenama postave (ako bude cool kao sto je ova slika, bice super) Ne bih sada da demistifikujem, u svakom slucaju bilo zensko ili musko, mislim da je to kompetentna osoba za sva pitanja. Ali, dragi prijatelju, ako bude ono cemu se nadam, tj. da mi pederi sa EXITa uskrate akreditacije jer nisam clan DS-a, bojim se da ce Abonos ostati bez moje podrske. Znas i sam kako je.... Quote
Gwydion Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ne bih sada da demistifikujem, u svakom slucaju bilo zensko ili musko, mislim da je to kompetentna osoba za sva pitanja. Ali, dragi prijatelju, ako bude ono cemu se nadam, tj. da mi pederi sa EXITa uskrate akreditacije jer nisam clan DS-a, bojim se da ce Abonos ostati bez moje podrske. Znas i sam kako je.... DS? Zar EXIT nije bio Ligino igraliste ... kaj ne? A liga i DS se vole kao zadruzni konji ... Quote
Shamandalie Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 DS? Zar EXIT nije bio Ligino igraliste ... kaj ne? A liga i DS se vole kao zadruzni konji ... Mene povezuju sa NS. Valjda zato. Quote
Haggard Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Pa nije ona manekenka, nego pevacica? Kakve veze ima izgled? Pa bas tako. Razumemo se. Meni Abonos nekako sve vise izgleda nafrakano. A za to momci nisu zasluzni. Quote
dragon_of_haven Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Pa sad, moze Marija da nadje nekog ko se razume u pro sminku a voljan je da to radi za DZ pa da je sminka za slikanja i nastupe ili mozete jednostavno da se pomirite sa cinjenicom da je lepa i ovako... No, ma koliko vizuelny dozivljaj bio bitan, zvuk je bitniji a tu tek treba da se pokazu sa novom postavom.... Quote
Shamandalie Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Pametan komentar. Vizuelni identitet je jako bitan, svakako. I u pravu si, Mariji nije sminka upste potrebna. Quote
Apeiron Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 (edited) Ali, dragi prijatelju, ako bude ono cemu se nadam, tj. da mi pederi sa EXITa uskrate akreditacije jer nisam clan DS-a, bojim se da ce Abonos ostati bez moje podrske. Znas i sam kako je.... Eh da, jebiga. Tako je to na ovim prostorima, nikad profesionalizam, uvek veze+poznantsva+politicka opredeljenja... A sto se Marije tice, ne razumem cemu ova prica o njoj... Ona slika sasvim cool izgleda, oni su jedan od retkih bendova ovuda koji vodi racuna o vizuelnom izgledu (fotografije, logo, dizajn covera i sl. - kad se vec pojedinci iz benda bave tim poslom, tako i treba da bude), a sa druge strane, i mene vise zanima kako ce Srdjan pevati u Abonosu, tj. ko ce vec pevati Laliceve delove... Edited June 30, 2006 by Apeiron Quote
Sinstrel Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Videh novu promo sliku benda. Tomash umesto Lalica. Novi gitarista/pevach mi nije poznat. Quote
Shamandalie Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 i mene vise zanima kako ce Srdjan pevati u Abonosu, tj. ko ce vec pevati Laliceve delove... Pa Srdjan je stvarno profesionalac, verujem da ce biti sve dobro. Mislim da se lepo uklapa u novu postavku. Quote
PlanetHell Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 pa mislim da covek zna znanje.. mislim da je glupo ocekivati da otpeva kao Lalic ili da ne daj boze pocne da ga skida... neka peva covek u svom stilu, samo da ne kopira.. to bi bilo dumb Quote
dragon_of_haven Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Mislim da ce ovo zvucati totalno novo i sveze posto je Srdjan totalno drugi tip vokala, mada mislim posjednako dobar samo drugaciji. Da su hteli jos jednog Vladu zvali bi Daniela iz PoSa Marija je jaaako lepa (me drooling) i meni se njena sminka dopada a vizualni identitet benda je jak i meni se sa strucne strane (studiram nesto sto bi kod vas bilo grafika knjige) jako dopada... Quote
Haggard Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Alo pa ljudi. Ja nisam kritikovao. Ja samo kažem da je baš trebala manje da se šminka pa bi izgledala još lepše. Abonos se uvek dokazivao kao bend sa dobrim vokalima, znači da su muzički na vrhu i tu im nafrakani ljudi koji imaju izgled ni ne trebaju. A Marija je i lepa i ima super glas i fenomenalno svira klavijaturu i i i i. Šta će nam više? Svi me shvatili pogrešno, jadan ja. Quote
Shamandalie Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Malo je neukusno da jedan gospodin daje damama takve savete. Quote
Shamandalie Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Mozes da narucis preko zvanicnog sajta benda. . Quote
Archibald Reiss Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 osto de tuta bugarin reprezentativi vol Sofija? V stadionu Lokomotiva di Whitesnake ce bidne Abonosa... Quote
Shamandalie Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Zasto vi je sajt na amerikanskom ? Pa da bi razumeli ovi ljudi sto gledaju iz inostranstva, da bi mogli da kontaktiraju bend i da zakazuju svirke. Pa nije ni cudo sto Abonosu pisu iz Amerike, Meksika, cele Evrope. osto de tuta bugarin reprezentativi vol Sofija? V stadionu Lokomotiva di Whitesnake ce bidne Abonosa... Nece na stadin od Lokomotiva, to ti je kao Vozdovac, nego na stadion od Levski! Quote
Recommended Posts