Shamandalie Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Ne znam sta si hteo da kazes? Pisi na srpskom jer te ovako slabo razumem. Quote
majorgashpar Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Ovoj ti je Srbski al neje knjizevnicki Quote
Archibald Reiss Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Ej tuta... http://pravopis.tripod.com/ pa se onda jaFi... Quote
Shamandalie Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Meni dijalekti bas i ne idu dobro. Mnogo smo u skoli ucili latinski, sta se moze. Bitno je da slusas Abonos. Quote
majorgashpar Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 ne slusam , evo sada sam bas skinuo ove tri stvari sa sajta i najvise mi se svidja tama , pa cu cini mi se da pomognem omladinu . Latinski a , klasicno obrazovanje , gimnazija sta li , nista sumadija nista jug .A Bon Jovi pored pisanih postoje i nepisana pravila e ta su ti jaca . Quote
Apeiron Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Fala snajka fala lepo Snajka... Pismenost na nivou ovde Quote
Shamandalie Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Latinski a , klasicno obrazovanje , gimnazija sta li , nista sumadija nista jug . A Bon Jovi pored pisanih postoje i nepisana pravila e ta su ti jaca . Nije klasicno, nego filolosko, sta se moze, moralo je u zivotu sve to da se uci, a za tvoju informaciju, u skoro celoj Sumadiji se prica veoma cist knjizevni jezik, pa na osnovu tvog dijalekta, lako je zakljuciti da nisi odatle. Hvala za pravopis, mislim da ce biti ta stranica korisna vecini clanova ovog foruma. "Snajka", da malopre videh, valjda se tako uctivo nazivaju zenske osobe, jer po to su neka nepisana pravila. Quote
majorgashpar Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Pa imam i ja neko obrazovanje Sele ali obrazovan covek cesto zna da bude neuk , e to je problem . U pravu je covek , srbski knjizevni jezik su sredinom 19-tog veka uzurpirali Hrvati , i to tako sto im je Djura Danicic rastumacio jezik i napisao pravopis .Ovo sr-b-ski je namerno , zato sto ne postoji pravilo po kome se ''b'' menja u ''p'' , mozda je to jos jedna ujdurma onog austrijskog spijuna hromog Vuka . Snajka je iz postovanja da . Quote
RADEGAST Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Jao, ljudi! Cekajte BRE od . Stani, stani Ibar vodo... amanzaman! Quote
majorgashpar Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Lelke boshke ete izmamih neke zaboravljene izraze Quote
Apeiron Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Stani, stani Ibar vodo... Samo poslusaj verziju te pesme u izvodjenju Gluteus Band-a (Rapid Force & Co.). Kvlt Quote
dragon_of_haven Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Ufff, meni je i ovako malo potesko da razumem i pisem srpski a sada vi pricate nekako potpuno cudno i ja sam potpuno zbunjen... a zar ovo nije tema za Abonos a ne za pravopis.... Postoji li na forumu tema za pravopis? Meni bi dobrodosla, da mogu pitati gomilu stvari a da mi se ne smeju... Quote
dragon_of_haven Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 U Srbiji kada postujes zensku onda je zoves snajka? Ja sam ubedjen da je to neko srodstvo... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 haha, charmd, 'snajka', nije iz sumadije knjizevni jezik, a ti opet uzmi pa brisi.... Quote
majorgashpar Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Dragon nebudi bukvalista , jeste snajka rod , a sa druge strane svi smo valjda neki rod , veoma dalek ali rod.Krv je jedina vecna i jedino se ona prenosi sa kolene na koleno. Quote
RADEGAST Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Snajka je za postovanje Tako, tako, a ne k'o neki! Quote
dragon_of_haven Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Bojim se da nisam bukvalista nego Irac Srpski mi malo teze ide ali se trudim najbolje sto mogu... Dosta vas dobro razumem,( kao kada ste vi na forumu koji je na engleskom) samo kada menjate neke reci i njihovo znacenje ne mogu bas da pratim... Znaci, snajka je i rod i znak postovanja prema zenskoj osobi... To sam ja shvatio... Quote
majorgashpar Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Samo ti zovi zenskinje Snajka i daleko ce da doguras Quote
majorgashpar Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Dragon , Milan ata orm , agus tusa ? Quote
Apeiron Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Bojim se da nisam bukvalista nego Irac Cekaj, mi smo se upoznali u Beogradu u onom kaficu posle King Diamond koncerta? Ja sam webmaster serbian-metal.org, pricali smo ako si to ti (ako ne sorry). Quote
Narsil Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 treba mi broj telefona nekog od clanova abonosa neka mi posalje neko na pm zbog organizacije za sirku u kovinu , samo sto pre svirka je 23! Quote
Haggard Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Znaci jedva nadjoh temu "Abonos" jer smo skoro spali na 3 stranu... Quote
Recommended Posts