Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja je vise nemam! Otkako sam sredjivao komp instalirao sam neku sugavu verziju Windows-a koja uopste nema nikakva slova sem standardne latinice.

Posted

Ne znam sta da ti kazem, ja sam laik za kompjutere.

Ali ako si instalirao neku piratsku Vistu...zajebao si kompjuter samo tako, cujem da je teski trulez.

Posted

Ma, pogresno napisan zanr, sto se toliko brinete...

Abonos je thrash metal sastav sa gothic vokalima i pompeznim klavijaturama :cool: Znam da Jaksi nece smetati ovakav opis :meshuggah:

Bash sam ga juche video u kafanchetu Mornar i prijatno me iznenadio \m/

Posted

Ja je vise nemam! Otkako sam sredjivao komp instalirao sam neku sugavu verziju Windows-a koja uopste nema nikakva slova sem standardne latinice.

Шта је било, проблеми са ћирилицом? :cool:

Ех, та Vista није финална верзија, и не треба је још инсталирати...

• 2 months later...
Posted
Da, u subotu u maloj sali u SKC-u. Lepo se provedite, nisam sigurna da cu moci fizicki tamo da budem prisutna.

Бре, телепортуј се! Није Звездин стадион толико далеко.

Posted

А то је то? Лепо, значи почело је!

Internet nam je ubio cirilicu. Ja bi pisala njom ali ne znam raspored slova... Eh...bzvz

ЋИРИЛИЦА ИС БАЦК!

Posted
Бре, телепортуј се! Није Звездин стадион толико далеко.

Dragi kolega, na svu srecu samo do 17h sam na Zvezdinom stadionu...Eh, subota je dan kada moram malo da se posvetim i drugima i sebi, a ne samo poslu. Abonos ima naravno moju podrsku uvek, pa ako sve bude Ok, onda cu u drugom krugu biti tu da im licno pruzim podrsku!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Po meni svaka je neprocenjiva :da: Kroshnje su zaista hit,ali pogledaj samo "Misli","Izlaz",a o "DUH PREDAKA" da ne govorim!!

:wub:

Edited by Gothichna
  • 2 months later...
Posted

Otvaranje izlozbe crteza na temu "drvo" Jugoslava Vlahovica + koncert grupe ABONOS na Petrovaradinskoj tvrdjavi, galerija ITD (kod sata) u Novom Sadu u petak 15. VI 2007. Pocetak programa u 20h. Ulaz slobodan!

Posted

Да сам и ја тамо и ја бих отишао. Ионако нисам гледао багру има 2-3 године.