Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa zar nije Abonos sinoc imao koncert??Kako moze da bude na dva mesta u isto vreme?!

Edited by Dray
Posted
Pa zar nije Abonos sinoc imao koncert??Kako moze da bude na dva mesta u isto vreme?!

Јесте, али мало раније ако се не варам. А и Нови Сад није далеко, брзо се стигне.

Posted

Bila sam ja na nastupu, naravno. Sasvim je fino bilo, lep ambijent i svirka koja je sve to upotpunila.

Ako vas zanima, snimci delova svirke i razgovor sa Marijom trebalo bi da bude sledeće nedelje u emisiji Demo NS na TV Panoniji. Sve je sređeno i izmontirano, samo da sačekamo da Teodora ozdravi i dođe da sklopi emisiju.

Posted

Ја сам видео делић у вестима на "Панонији", али Абонос са само једним женским вокалом (а посебно без Лалићевих театралности ;)) ми је мало сиромашан. Навикао сам на "класичну" поставу.

Posted

Ovog puta muskog vokala nije bilo, jer se nije radilo o klasicnom nastupu. Sve je bilo u okviru Jugoslavovog umetnickog koncepta. Abonos je svirao nove pesme koje su po Marijinim recima "drugacije od prethodnih, progresivnije, mracnije i ambijentalnije".....

Posted

Ах, онда ћу да сачекам да погледам тај прилог, па ћу више да коментаришем.

Posted

Ako nije problem,kad je tacno ta emisija na Panoniji?

Btw,cula sam ja 2 nove pesme na Metal Battle-u i zaista su malo drugachije ali su meni bash ushle u ushi,jako dobro!!!

Inache meni nikako ne zvuche siromashno u ovoj novoj postavi! Dva vokala je bilo nekako...ne znam...bilo je fino ali je ovako mnogo 'jasnije" i pesme dobijaju malo drugaciju notu...sve u svemu diiiivno! :wub: Jedva chekam novi album :da: i taj intervju i snimak!!! :wub:

Posted

Али је свакако било лакше да једна пева, а друга да свира, него сад да Марија све време и пева и свира истовремено.

Posted
Али је свакако било лакше да једна пева, а друга да свира, него сад да Марија све време и пева и свира истовремено.

Sa time se slazem...ali ko zna,mozda nadju josh jedan vokal,a opetH mozhda i ne. Marija se svakako dobro "nosi" sa (trenutnom) situacijom :da::wub:

Eto,nemam razloga da idem na Exit :D:meshuggah:

Posted

Па, могао си отићи сад на овај џабе концерт који су правили у Новом Саду.Па, могао си отићи сад на овај џабе концерт који су правили у Новом Саду.

Posted

Зато што је из Лазаревца, а ти су још гори од Београђана! ;)

Posted (edited)
Па, могао си отићи сад на овај џабе концерт који су правили у Новом Саду.Па, могао си отићи сад на овај џабе концерт који су правили у Новом Саду.

Ako je ovo meni bilo upucjeno...ja sam zhensko. :rolleyes:

A to shto sam iz Lazarevca nema nikakve veze...vecinu vremena provodim u BG jer studiram, ali na taj cert nisam isla jer nisam mogla zbog ispita.

A da su najtr00 fanovi Abonosa iz Lazarevca,jesu!!! :pivopije::muzicar::rockdevil::evotigana:

Edited by Gothichna
  • 4 weeks later...
Posted

Па, Марија и Јакша су наступали са другим бендовима (Бомбардер и Серафим), наравно да су били приустни.