Dray Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 (edited) Pa zar nije Abonos sinoc imao koncert??Kako moze da bude na dva mesta u isto vreme?! Edited June 16, 2007 by Dray Quote
RNA Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Pa zar nije Abonos sinoc imao koncert??Kako moze da bude na dva mesta u isto vreme?! Јесте, али мало раније ако се не варам. А и Нови Сад није далеко, брзо се стигне. Quote
Shamandalie Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Bila sam ja na nastupu, naravno. Sasvim je fino bilo, lep ambijent i svirka koja je sve to upotpunila. Ako vas zanima, snimci delova svirke i razgovor sa Marijom trebalo bi da bude sledeće nedelje u emisiji Demo NS na TV Panoniji. Sve je sređeno i izmontirano, samo da sačekamo da Teodora ozdravi i dođe da sklopi emisiju. Quote
RNA Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Ја сам видео делић у вестима на "Панонији", али Абонос са само једним женским вокалом (а посебно без Лалићевих театралности ) ми је мало сиромашан. Навикао сам на "класичну" поставу. Quote
Shamandalie Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Ovog puta muskog vokala nije bilo, jer se nije radilo o klasicnom nastupu. Sve je bilo u okviru Jugoslavovog umetnickog koncepta. Abonos je svirao nove pesme koje su po Marijinim recima "drugacije od prethodnih, progresivnije, mracnije i ambijentalnije"..... Quote
RNA Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Ах, онда ћу да сачекам да погледам тај прилог, па ћу више да коментаришем. Quote
Neonblack Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Ako nije problem,kad je tacno ta emisija na Panoniji? Btw,cula sam ja 2 nove pesme na Metal Battle-u i zaista su malo drugachije ali su meni bash ushle u ushi,jako dobro!!! Inache meni nikako ne zvuche siromashno u ovoj novoj postavi! Dva vokala je bilo nekako...ne znam...bilo je fino ali je ovako mnogo 'jasnije" i pesme dobijaju malo drugaciju notu...sve u svemu diiiivno! Jedva chekam novi album i taj intervju i snimak!!! Quote
RNA Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Али је свакако било лакше да једна пева, а друга да свира, него сад да Марија све време и пева и свира истовремено. Quote
Neonblack Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Али је свакако било лакше да једна пева, а друга да свира, него сад да Марија све време и пева и свира истовремено. Sa time se slazem...ali ko zna,mozda nadju josh jedan vokal,a opetH mozhda i ne. Marija se svakako dobro "nosi" sa (trenutnom) situacijom Eto,nemam razloga da idem na Exit Quote
RNA Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Па, могао си отићи сад на овај џабе концерт који су правили у Новом Саду.Па, могао си отићи сад на овај џабе концерт који су правили у Новом Саду. Quote
RNA Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Зато што је из Лазаревца, а ти су још гори од Београђана! Quote
PlanetHell Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 More! Mi smo najtr00 fanovi Abonosa! Quote
Samurai Jack Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 More! Mi smo najtr00 fanovi Abonosa! Tako je Abonos ne bi bio to shto jeste, da nije nas Quote
Neonblack Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 (edited) Па, могао си отићи сад на овај џабе концерт који су правили у Новом Саду.Па, могао си отићи сад на овај џабе концерт који су правили у Новом Саду. Ako je ovo meni bilo upucjeno...ja sam zhensko. A to shto sam iz Lazarevca nema nikakve veze...vecinu vremena provodim u BG jer studiram, ali na taj cert nisam isla jer nisam mogla zbog ispita. A da su najtr00 fanovi Abonosa iz Lazarevca,jesu!!! Edited July 1, 2007 by Gothichna Quote
Archibald Reiss Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Kako je prosla svirka na egzitu? Quote
RNA Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Па, Марија и Јакша су наступали са другим бендовима (Бомбардер и Серафим), наравно да су били приустни. Quote
Shamandalie Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Plus bubnjar i Srdjan. A vidjeni su na festivalu i bivsi clanovi. Quote
Recommended Posts