RNA Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Срђана не рачунам у чланове бенда, мада то де факто јесте. Кад смо код њега, јер он певао на оном концерту у НС-у? Бубњара Микца скроз заборавих, и он је у Бомбардеру. Видео сам Лалића, Томаш сигурно није био, а чини ми се ни Марта. Quote
Shamandalie Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 (edited) Uglavnom smo se svi lepo druzili, sto je najvaznije. Bice prilike uskoro valjda da gledamo Abonos. Edited July 28, 2007 by Shamandalie Quote
Shamandalie Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Kako to? Nemoj mi reci da ti se prividja Marija? Quote
RADEGAST Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) To mu dodje ko ona Prividjenja Uh, preterasmo. Edited August 6, 2007 by RADEGAST Quote
RNA Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Не, не, дефинитивно није. Зна Оља о чему причам. Quote
Archibald Reiss Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Па, Марија и Јакша су наступали са другим бендовима (Бомбардер и Серафим), наравно да су били приустни. Da, to sam i mislio sorry Serafim - strava odlicno! Bomb. nemam pojma was is das.. Quote
RNA Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Зајебаваш да не знаш за Бомбардер или...? Quote
Shamandalie Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Не, не, дефинитивно није. Зна Оља о чему причам. Ne, Olja nije imala pojma niti je videla nista sve dok joj nisi objasnio. Olja se trudila da komunicira sa Wisdomom...dok si ti Radegastu slao poljupce. Uh, kakva telenovela. Quote
RNA Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Све се поновило синоћ, лепо зезање, овог пута без триповања. Quote
RADEGAST Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Na ovogodisnjem Sajmu knjiga koji traje od 22. - 28. oktobra, svi zainteresovani bice u prilici da vide i cuju na cemu su radili clanovi Abonosa u skorije vreme. Tu ce biti promocija knjige poezije Milana B. Popovica (na standu "Narodne knjige") uz koju ide CD singl grupe Abonos sa pesmom "Urlik" ciji je autor teksta Milan. Popovic ce ovom prilikom predstaviti "Oka da ne ispustim dah", zavrsnu knjigu iz svoje trilogije "Bolji od svog zivota" (prva knjiga "Molitva tetoviranog srca", druga knjiga "Vreme brutalnih dobronamernika"). Korice, ilustracije i fotografije cele trilogije uradio je Jaksa Vlahovic, clan sastava Abonos. Autor ce potpisivati knjige u utorak, 23. oktobra na standu "Narodne knjige" od 16 – 18h. Knjigu "Oka da ne ispustim dah" sa pratecim CD singlom grupe Abonos moguce je naruciti preko sajta autora knjige www.molitvatetoviranogsrca.com ili www.abonosband.com Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Odlicna je pesma - mnogo, mnogo bolje od svega sto su do sad radili dupli bas, zajebaniji rifovi, nabudzeno sve kako bog zapoveda Quote
Neonblack Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Pesma je drugachija od ranijih radowa, prijatno iznenadjenje, i wokalno i muzichki! Quote
PlanetHell Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 E, jebi ga... nemam para ni za pesmu ni za knjigu Eh, ti studenti :) Quote
MinArt Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Da li ovo znaci da ce album uskoro? /emote crosses fingers Quote
crusader84 Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Nisam ni znao da je izašlo ovo, i onda dok sam gledao tekmu Zvezda-Bajern u četvrtak, pustim Demo express na 202-jci, u nadi da će možda biti karata za Devil's Slingshot, kad tamo Jakša priča o novom singlu i tako to... i u trenucima dok je Koroman postizao vodeći gol ja malo proćaskao s Jakšom i Olgom i zaboo singl i knjigu! Jes da nisam video gol (izašao s fonom u drugu prostoriju), ali vredelo je... Quote
MinArt Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Ima preview pesme i na myspace: link1 link2 Quote
Apeiron Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Da, da, jaka pesma, nema govora. Knjigu cu procitati ovih dana, samo vremena da uhvatim malo, za sada bih pohvalio dizajn (kako knjige, tako i cover za CD, extra zaista). Quote
Buddha Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 vrh je pesma. konacno ove gitare zvuce kako treba Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 U jebote sto je ovo dobro\m/ E da sta bilo sa onim glasanjem? Quote
Laser Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Marija Dokmanovic, vokal i klavijaturista grupe ABONOS i graficki umetnik, je dobila trecu nagradu za karikaturu na ovogodisnjem jubilarnom 40. konkursu karikature PJER. Izlozba i dodela nagrada je u petak, 7. decembra u 18h u galeriji RTS-a, Takovska 10. Dodjite! Quote
banedeathmetal Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Cestitke. Aj pa ljudi,red bi bio da se nazdravi Quote
Saša Grbić Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Evo i ja večeras čuh pjesmu na radiju. Nema šta, prijatno iznenađenje. Quote
PlanetHell Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Ovo je nešto najčudnije što sam čuo. Nažalost, tek danas sam došao do pesme. Marija svaka čast! Dobar klin, trebalo bi ga iskoristiti Quote
Recommended Posts