vovin Posted August 22, 2003 Report Posted August 22, 2003 ljudi ja sam imao tu privilegiju da vec cujem ceo album kod Vrleta (gitariste) s tim sto je Marta uzivo pevala vokale (koje tada jos nisu snimili) i mogu reci da zvuci odlicno...nije bas zestoko ali je super nesto kao progressive gothic kombinacija... Quote
Telcontar Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 na download rubrici pise:kako je nezakonito skidati mp3 fileove bez pitanja i kao u stilu to nije posteno i jos kaze dase nama svidja to mi bi ovde postavili sami mp3 i na kraju izvinjenje 8O Zalosni su Svaki anonimni bend danas najvise nade polaze i net promociju a oni sviraju vec koliko godina i nisu u stanju postaviti mp3 file. podsjecaju me na stratovarius sto se ovoga tice A znash sta , mogu da stave jednu-dve pesme al kad bi stavili ceo album ko bi kupio njihov CD? Quote
ba+a. Posted October 21, 2003 Report Posted October 21, 2003 Ima li neko tekst za "Srpsku pesmu" Quote
Pagan Saviour Posted October 26, 2003 Report Posted October 26, 2003 Ja sam dobio autogram od Marte naja nja nja nja nja Quote
King Diamond Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 sta se desava sa ovim bendovm?? neke svirke ?? znam da snimaju i da su snimali album 100000 godina jel to gotovo...>? valjda ce biti neke svirke/cirke za zimu Quote
miss Penny Lane Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 a: ok su.marta ima dobar glas Quote
Dolly Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 ja sam impresionirana ovim bendom-ali malloo me gusi nalet tog trenda gothic bendova, postaje tako isfukareno :ne: ne bih volela da mi dosadi, jer smatram da su kvalitet Quote
Марија П : Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 I? I? I? Kad izlazi album? :? Quote
Claymore Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Plemstvo rules!!! 8) Hail & Kill!!! a: Quote
azal Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 zasto svaki bend koji ima zenski vokal mora gothic da svira??? Abonos, po meni nije ni 20% gothic. Sviraju, po meni, bas originalan trip...neki moderni heavy/power... Quote
Sinstrel Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Skroz su heavy Elem stvarno kad ce taj album bas bi voleo da cujem kako zvuci. Quote
mai Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 ma NAJBOLJI SU!!! kako god da se zove to sto sviraju! 8) 8) Quote
moonwitch Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Gothic???Ne.... Nego,dajte,ljudi sredite malo one vokale...Sve to zvuchi previshe konfuzno...Steta je. Quote
Elderane Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Stvarno je vrijeme za taj album!!!Da konacno u potpunosti cujemo kako sve ono zvuci. Quote
Apeiron Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Pa, u potpunosti zvuci savrseno! Album odlicno zvuci, samo da izadje, pa cete videti.... i nije to goth metal, vise je do imidza benda, zenskih vokala, i mozda po kojih momenata... ali zar je to i bitno na kraju? Quote
Elderane Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 U pravu si .Nije bitno...Za koga ce album biti izdan? Quote
Sinstrel Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Apropo toga sto Abonos nije gothic metal: "Abonos is gothic metal band from Belgrade, Yugoslavia. The band was formed in late 1999. Abonos music reminds on late gothic and early renaissance period combined with energetic metal sound, with keyboards which give special sound and female opera-like vocals fulfilled with male vocal. Rhythm section is strong with heavy and complex guitar sections." Ali dobro vi bolje znate od samog Abonosa Quote
Марија П : Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Zna li neko koje su sve pesme svirali u nedelju na hitu? Quote
mai Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 svirali su choir, u kroshnjama abonosa, bog mraka, obradu lorene i tamu .. mozda je bila jos neka pesma izmedju .. ne secam se tacno Quote
Dawngreeter Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Apropo toga sto Abonos nije gothic metal: \"Abonos is gothic metal band from Belgrade, Yugoslavia. The band was formed in late 1999. Abonos music reminds on late gothic and early renaissance period combined with energetic metal sound, with keyboards which give special sound and female opera-like vocals fulfilled with male vocal. Rhythm section is strong with heavy and complex guitar sections.\" Ali dobro vi bolje znate od samog Abonosa Ja mislim da bi clanovi benda mogli da skoknu na obliznje predavanje o upotrebi odredjenih i neodredjenih clanova u engleskom jeziku. Sa ukupnim skorom od jednog 'the' i nijednog 'a' ili 'an', mislim da bi uspeli cak i popust da izvuku. Da i ne pricam o tome kako su: "female opera-like vocals fulfilled with male vocal" Quote
Sinstrel Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Opet smarash kao po obicaju :roll: I sta ti ono bese studiras matematicki ili filoloski?! Quote
Recommended Posts