Morphy Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Ne mogu da verujem da nemate ovog legendu ovde!!!! Sram vas bilo Secam se da sam kao klinac kupio kasetu ''Seks droga i Bodiroga'' Posle sam nabavio i ''Pare ne vracamo'' Blaza car! Ti si cuvar nase plaze,kad se dave tebe traze Snalazljivija od Mica,jer on je mator cica. Plivas kao foka voda plitka il duboka Kao morska si sirena,pola riba pola zena! Quote
LazaGNR Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Bila je tema (naravno),al' je otisla dodjavola... Dobar je Blaza inace Bas zajebant od coveka Quote
ZmYchE Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 :mhihi: Svaka svirka, dobro zezanje. Blaza i inspektori kraljevi Quote
Bata Trokrilni Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Zajebant. Nije to rock, to je foliranje. 1 Quote
Morphy Posted May 10, 2007 Author Report Posted May 10, 2007 Zajebant. Nije to rock, to je foliranje. Ako se on folira,sta tek onda radi Alice Cooper Rock je to ma sta ti rekao! Quote
ZmYchE Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Nije baš kako može da bude! Ali NIKAKO NIJE FOLIRANJE ! Znači N I K A K O ! Quote
Minerva_SD Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Nije foliranje, poenta je samo JAKO dodro tezanje! Quote
RNA Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 И зато су његови концерти увек били забавни. Једном је дилеја на свирци 1999. скочила у публику и право на мене, па ме је собалио на земљу. Док сам онако лежао, а он на мени, каже ми човек мртав пијан: "Здраво". Quote
KazimKazim Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 (edited) Jel ima neko pesmu da okaci...onaj splet, pocinje sa pune tribine ludih navijaca, pa dalje se redja sad si uzo trofej Paspalje, iz kuce je izleteo na ulicu Iva, svadba-svadba-svadba, bandiera rossa, pesadijo-pesadijo-pesadijo (mislim da sam skoro sve nabrojao ) Isto bi bilo kul spot za tu stvar da se okaci...aj, pa unapred hvala Edited November 10, 2008 by KazimKazim 1 Quote
Guest Lukas Ацовић Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=HeIgLbidk_c šmrk! Quote
Zaki Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Ja bio na koncertu u klubu Scena u Novom Sadu pre jedno 5-6 godina, Blaza se ladno se popeo na sank i skakao u masu nekoliko puta... Sad nadjoh prvo izdanje, kasetu "Igra rokenrol SR Jugoslavija", pa ako nekom treba, nek se javi na pm. Quote
Mr. Lordi Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Zar je bitno šta je ?! Ako to volimo onda stvarno nije bitno ! Ma , Blaža je bio i ostao car , drugi neka pričaju šta hoće ! Quote
Ајлин Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Sećam se jednom.. davno beše, svirka u KST-u, kad smo ga zezali "Blaža nema pišu..." Čovek se bez pardona skinuo i, da izvinete, stavio onu stvar među noge (bubnjar je imao delikatan pogled!) tako da je zaista ispalo da nema pišu. :) Kakav je on stress release... rođeni zajebant. Quote
Morphy Posted August 4, 2009 Author Report Posted August 4, 2009 Haha xD CAR! Evo mozete videti mene na 59 sekundi kako urlam! xD Posle je popeo moju drugaricu na stejdz, hahaha... Quote
Runner Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Lik joj je ‘ladno poklonio teglu ajvara Quote
PajatheTrut Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Легенда, синоћ га слушао. Прави шоумен и зајебант. Свирали 30 песама. У топ 3 свирке на којима сам био у животу. ПУШИ ГА БЛАЖО !!!! Quote
dAdAiSt Posted 52 minutes ago Report Posted 52 minutes ago Gledao sam ih jednom u Ćupriji. Dobro zvuče. Quote
Recommended Posts