digrejzo Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Konachno smo skupili hrabrosti da javno kazemo da band ima myspace prezentaciju. Kritike su dobrodoshle. Poz iz Vranja Quote
Apeiron Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Majku mu, mogao si napisati koju o bendu, biografiju i sl. A ni link za tu MySpace stranicu nisi ostavio... Quote
digrejzo Posted May 13, 2007 Author Report Posted May 13, 2007 (edited) ehmm prilichno sam gledao da sve bude lepo i uredno a zaboravio sam najbitnije... LOL evo linak www.myspace.com/furymetalband Bio: Bend je nastao aprila 2006 godine. Postava nije menjana od nastanka benda: Milan Stefanovic (Ritam) Toni Vladimirov (Vokali) Dusan Pavlovic (Bass) Milosh Nichic (Solo) Alexandar Nikolic (damz) u pochetku smo svirali obrade (metallica, sodom, iced earth...) sad sviramo uglavnom autorske pesme kojih trenutno ima 5 (4 mozete preslushati na myspace-u benda) btw snimak je malo stariji (mozda 7-8 meseci). Uskoro ochekujte nove stvari + stare (bolji kvalitet) Chlanovi su mladi (prosek 17 god). mozda zato shto smo svi 90. godiste Ehm sviramo death/thrash i to bi bilo to preslushajte pesme i naravno komentarisite Edited May 13, 2007 by portnoy Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 pa ok. malo mi je krivo sto me je tvoj nik zajebao pa sam otisao na vasu myspace stranu. inache, pesme su nikakve, tj. jedan prosecan punk sastav. ali ok. kritike nemoj da vas uznemire, stavise na njih gledajte sa stanovista "bole nas kurac", i ovo treba samo da vas ohrabri. jednog dana cemo svi profitirati od marijine pobede na evroviziji. snimci uvek je lepo imati ovakve snimke iz kucne produkcije. kroz 5 godina ima da vam budu mnogo zanimljiviji. p.s. kucni snimci su keva !!! Quote
digrejzo Posted May 13, 2007 Author Report Posted May 13, 2007 kritike nemoj da vas uznemire, stavise na njih gledajte sa stanovista "bole nas kurac", i ovo treba samo da vas ohrabri. uvek! Quote
Шарки Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Да, Врањанци су добри. Већ сам вам рекао шта мислим, и желим све најбоље! Quote
digrejzo Posted May 17, 2007 Author Report Posted May 17, 2007 Hvala sharkey. Spremamo nove pesme, a uskoro i snimamo stare ali dosta kvalitetnije Obavesticu vas kad ih stavim na myspace. poz Quote
digrejzo Posted November 24, 2007 Author Report Posted November 24, 2007 nova pesma, "Alone" ima je na myspace-u, preslusajte i bacite koji komentar jos je u "beta" fazi, jer nismo ubacili vokale Quote
banedeathmetal Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Pozdrav od Disdained-a. I gledajte da dogurate do Ultra Brutal Death Metal sa novim pesmama aj sve najbolje pa zovite ako pravite neku svirku tamo da da djiramo zajedno !!! Quote
KLETVA Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 pa ok. malo mi je krivo sto me je tvoj nik zajebao pa sam otisao na vasu myspace stranu. inache, pesme su nikakve, tj. jedan prosecan punk sastav. ali ok. kritike nemoj da vas uznemire, stavise na njih gledajte sa stanovista "bole nas kurac", i ovo treba samo da vas ohrabri. jednog dana cemo svi profitirati od marijine pobede na evroviziji. snimci uvek je lepo imati ovakve snimke iz kucne produkcije. kroz 5 godina ima da vam budu mnogo zanimljiviji. p.s. kucni snimci su keva !!! A shto ti uvek kao tako,negativno,nadrndano,kao da si bolji i pametniji od svih ostalih??!! Quote
PuPaK Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 E ovi ljudi prosto jebu kevu jes da su ponekad malo rastimovani( )ali nema veze, kroz nekoliko godina ima da gaze sve pred sobom! Pozz iz Knjazevca! Quote
digrejzo Posted November 24, 2007 Author Report Posted November 24, 2007 @banedeathmetal: naravno da vas zovemo ako se nesto desi kod nas u skorije vreme Auuu kako su nasilni ovi nasi fanovi mora da dodjemo i mi u taj Knjazevac nekad Quote
KLETVA Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 @banedeathmetal: naravno da vas zovemo ako se nesto desi kod nas u skorije vreme Auuu kako su nasilni ovi nasi fanovi mora da dodjemo i mi u taj Knjazevac nekad Pa desice se..ukoliko se neko seti da mi pomogne..Ne mogu bash sve sama da uradim..:-(( A kad idete u Knjazevac,da vodite i mene..:-))Kuvacu vam kaHfu,donositi pivo..i to tako..samo me vodite u Knjazevac...:-))) E ovi ljudi prosto jebu kevu jes da su ponekad malo rastimovani( )ali nema veze, kroz nekoliko godina ima da gaze sve pred sobom! Pozz iz Knjazevca! E vish` kako mi Vranjanci imamo dobar bend,kad ste uspevi da izazovete ovakve reakcije od samo jednog slushanja uzivo,i to kod veoooma dobrog poznavatelja ove vrste muzike..:-))) Quote
PuPaK Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Auuu kako su nasilni ovi nasi fanovi mora da dodjemo i mi u taj Knjazevac nekad Kad se nashtimujete... ..cim napraimo nesho zovemo vas! Pa desice se..ukoliko se neko seti da mi pomogne..Ne mogu bash sve sama da uradim..:-(( A kad idete u Knjazevac,da vodite i mene..:-))Kuvacu vam kaHfu,donositi pivo..i to tako..samo me vodite u Knjazevac...:-))) E vish` kako mi Vranjanci imamo dobar bend,kad ste uspevi da izazovete ovakve reakcije od samo jednog slushanja uzivo,i to kod veoooma dobrog poznavatelja ove vrste muzike..:-))) Bubanj je ostavio najjaci utisak gitare su bile malo ali ok je! BTW ja pijem sredju i ne biram koje samo da nije MB! Quote
KLETVA Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 (edited) Kad se nashtimujete... ..cim napraimo nesho zovemo vas! Bubanj je ostavio najjaci utisak gitare su bile malo ali ok je! BTW ja pijem sredju i ne biram koje samo da nije MB! Nishta se ti ne brini...Ti cesh bti posebno tretiran,sa specijalnim povlasticama... samo da me ovi povedu...:-) Edited November 24, 2007 by KLETVA Quote
Sisus Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Pa desice se..ukoliko se neko seti da mi pomogne..Ne mogu bash sve sama da uradim..:-(( A kad idete u Knjazevac,da vodite i mene..:-))Kuvacu vam kaHfu,donositi pivo..i to tako..samo me vodite u Knjazevac...:-))) Jel moze za mene raHatluk? Ja ne pijem kafu. Snimak je ok. Nije losa stvar, samo da ne zaseru vokali. Bubnjar ubiva. Quote
KLETVA Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Jel moze za mene raHatluk? Ja ne pijem kafu. Snimak je ok. Nije losa stvar, samo da ne zaseru vokali. Bubnjar ubiva. Moze,moze..samo da kazesh koji..sa orasima ili bez...:-)) E je*** ti ja moj net,kad sve shto vi mozete da chujete,ja ne mogu!!! Quote
PuPaK Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Meni vala ne trebaju med i orasi ! @Onan: Eeeh kad bi ti samo znao kakav je RaHatlokum uz kahfu propio bih je jos bi i tacnu olizoo! Quote
KLETVA Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Meni vala ne trebaju med i orasi ! @Onan: Eeeh kad bi ti samo znao kakav je RaHatlokum uz kahfu propio bih je jos bi i tacnu olizoo! Jao nesreco na shta ti mislish....C,c,c..... Quote
PuPaK Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Jao nesreco na shta ti mislish....C,c,c..... Malo se salem! Quote
Sisus Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Meni vala ne trebaju med i orasi ! @Onan: Eeeh kad bi ti samo znao kakav je RaHatlokum uz kahfu propio bih je jos bi i tacnu olizoo! Jbg, ne pijem kaHfu. Quote
Recommended Posts