Bata Trokrilni Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Reci slobodno - gej. U pozitivnom smislu, naravno. Quote
krchulj Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 da su gej, jesu, al kako gej može da bude pozitivno ? Quote
Bata Trokrilni Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Tako što ja volim gej metal. Quote
krchulj Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 odlučio sam da promašim ovaj penal ... Quote
METAL Man Posted September 23, 2008 Author Report Posted September 23, 2008 Sjajno.. ja sviram sa DoomrasH-om tad pa se gledamo... i chisto da i ja ostavim svoje mishljenje nightquest je glam... E strava! Da ali nam jos sminka fali. ... onda mu dodjemo hard rok, zar ne? Ostali: pa ako cemo iskreno, i jeste malo gay to sto sviramo, ali nema veze.. sve je to mJetal! Quote
krchulj Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 pa da, bez vas pozera, nema ni nas pravih thrashera Quote
Atheist Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 odlučio sam da promašim ovaj penal ... Quote
METAL Man Posted September 24, 2008 Author Report Posted September 24, 2008 Ne viramo mi Sonatu, ne znam ko vas je to slagao. Bila je jednom u SKC-u - dovoljno. Quote
Mita Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 e jbg nema veze naravno tu je Evergrej Quote
METAL Man Posted September 25, 2008 Author Report Posted September 25, 2008 Naravno. Dok sam ja ziv on ne mrda nigde! Quote
METAL Man Posted October 30, 2008 Author Report Posted October 30, 2008 Opet smo malo menjali postavu, sad je sve OK. Zanrovski smo se malo promenili, izbacena je Sonata, Edguy, Stratovarius, Helloween i slicno. Bacicemo akcenat na autorske i na par drugih bendova tipa Firevind, Dream Theater i Evergrey. Sledeca svirka je 14. novembra u Pancevu. Quote
METAL Man Posted November 1, 2008 Author Report Posted November 1, 2008 Jurim rekord! Kada dodjem do jubilarnog 10-tog basiste smiricu se! Mada, kako sam krenuo brzo cemo doci do te cifre (mislim da je ovo osmi, nisam siguran). Quote
Moody Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Vracaj Edguy, Stratovarius i Helloween!!! Quote
METAL Man Posted November 5, 2008 Author Report Posted November 5, 2008 Ako ces da pevas - moze. Quote
METAL Man Posted November 7, 2008 Author Report Posted November 7, 2008 OK - drzim te za rec. Ona svirka u Pancevu je pomerena na 15-ti dakle subota je u pitanju. Quote
tHe NecromasteR Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Upravo se vratih sa svirke, nikad do sad nisam cuo NightQuest koji je ovako dobro zvucao. Svaka cast momci.. P.S. Hvala za posvetu na Ketrin :D Quote
Duke Of Borca Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Pozdrav za grmusu, najveceg jebaca metal scene, fina svirka , samo tona mikrofonije. Quote
tHe NecromasteR Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Tonac ochigledno nikad nije chuo za monitore, pa Goran pola svirke nije znao da l' da peva ili da psuje po mikrofonu. xD I nema tr00 metala bez mikrofonije, shta 'ocesh Quote
METAL Man Posted November 16, 2008 Author Report Posted November 16, 2008 Upravo se vratih sa svirke, nikad do sad nisam cuo NightQuest koji je ovako dobro zvucao. Svaka cast momci.. P.S. Hvala za posvetu na Ketrin :D Fala fala. Jes' ovo je bila jedna od boljih svirki, mada ima tu jos da se radi. Hehe, nema na cemu. Mada ispao sam - a vezbao sam ceo dan taj uvod. Jebiga. Pozdrav za grmusu, najveceg jebaca metal scene, fina svirka , samo tona mikrofonije. kao sto rece Branko nema metala bez Mikrofonije. Tonac ochigledno nikad nije chuo za monitore, pa Goran pola svirke nije znao da l' da peva ili da psuje po mikrofonu. xD E da posle mi rekli da se culo kada sma gundjao i pljuvao Dzoa.. Crnjak. Quote
tHe NecromasteR Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Ma sve je to mJetal, shto bi ti rekao. Uvod si odsvirao bolje od mene, cuti tu Nema progresive bez progresa, bilo je dobro, al' bice jos bolje, samo napred NQ. ;] Quote
Recommended Posts