crusader84 Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Preko radija vam najbolje zvučao Evergrey. @Goran Jel da ostavim link za fanove? Quote
METAL Man Posted November 16, 2008 Author Report Posted November 16, 2008 Nema progresive bez progresa, bilo je dobro, al' bice jos bolje, samo napred NQ. ;] Pa da, cista fizika. Preko radija vam najbolje zvučao Evergrey. @Goran Jel da ostavim link za fanove? Pa on nam uvek najbolje zvuci. Spremamo jos jednu njihovu obradu. Neeee.. ta bruka je samo za mene! Quote
METAL Man Posted November 26, 2008 Author Report Posted November 26, 2008 Na Wikipediji "NightQuest je hevi metal grupa iz Pančeva." Dobro, barem nisu napisali power.. :) Quote
MetalThrone Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Jedva čekan da čujem taj Labyrinth na Metal Soundu u utorak Quote
METAL Man Posted November 26, 2008 Author Report Posted November 26, 2008 Hehe, potrudicmo se da se ne obrukamo. Quote
- Trinitus - Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 (edited) Eternity [2008] 1.) Intro 2.) I Beleave 3.) Eternity 4.) Stronger 5.) Heaven 6.) Kervan Saraj 7.) Another world 8.) Broken Soul 9.) Cold Winter Night 10.) I am Ljudi ne bih da ispadnem sada neki sto trazi dlaku u jajetu,ali za vashe dobro : "I Believe" se pishe, a ne I Beleave ! A ja,kao bivshi chlan benda cu vam pozeleti sve najbolje Edited November 27, 2008 by - Trinitus - Quote
METAL Man Posted November 27, 2008 Author Report Posted November 27, 2008 Jebiga pravoipisna greska. Hvala! Uvek ces biti u srcu mom. Quote
Saša Grbić Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Jednom sam vas preko interneta slušao na hitu 202. Dobro svirate. Imate li kakav demo za skinuti? Quote
Masovni UBICA Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 METAL SOUND KONCERT: Danguba 02.12.2008. Početak u 21:30h EON Progressive Rock (mada po tradiciji malo tvrđi na MS-u sa obradama Dream Theater-a i Iron Maiden-a) NIGHTQUEST Tribute to Evergrey, kamelot, labyrinth plus autorske NEXUS Gothic Metal REAL EDGE Metal Core Ulaz: 100 din Quote
METAL Man Posted November 28, 2008 Author Report Posted November 28, 2008 Jednom sam vas preko interneta slušao na hitu 202. Dobro svirate. Imate li kakav demo za skinuti? Hvala! Bile su neke pesme sa starom postavom ali je to sve propalo. :/ Sa novom postavom je u toku snimanje, bice za nekih mesec dana 4 pesme za download. Imas Eternity ali bez vokala na nasem spejsu. Link je u mom potpisu. METAL SOUND KONCERT: Danguba 02.12.2008. Početak u 21:30h EON Progressive Rock (mada po tradiciji malo tvrđi na MS-u sa obradama Dream Theater-a i Iron Maiden-a) NIGHTQUEST Tribute to Evergrey, kamelot, labyrinth plus autorske NEXUS Gothic Metal REAL EDGE Metal Core Ulaz: 100 din Quote
Mita Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Hvala! Bile su neke pesme sa starom postavom ali je to sve propalo. :/ Sa novom postavom je u toku snimanje, bice za nekih mesec dana 4 pesme za download. Imas Eternity ali bez vokala na nasem spejsu. Link je u mom potpisu. kojom starom postavom :) Quote
angel84 Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 misli na postavu dok je jos Maza bila sa njima u bendu Quote
tHe NecromasteR Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 (edited) Ima i sa -relativno- starom postavom jedan snimak, iz skca, mozda je Goxy na to mislio Koga zanima: SKC Livingroom 30.08.2008 Hit202 Edit: Upravo prochitah "demo" - znachi nije na ovo mislio Anyway, snimak nije bas vrhunski, i nema shutke na Renegejdu ali mozda nekog i bude zanimalo .. Edited November 29, 2008 by drunko Quote
angel84 Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 imam i ja par snimaka od tada to je sa hita,ne?snimala sam,samo ne znam da li sam dala Goranu Quote
METAL Man Posted November 29, 2008 Author Report Posted November 29, 2008 kojom starom postavom :) hehe. Verovao ili ne, prosla postava je trajala skoro 3 godine. Sa malim modifikacijama clanova sa vremena na vreme. misli na postavu dok je jos Maza bila sa njima u bendu Upravo. Ima i sa -relativno- starom postavom jedan snimak, iz skca, mozda je Goxy na to mislio Koga zanima: SKC Livingroom 30.08.2008 Hit202 Edit: Upravo prochitah "demo" - znachi nije na ovo mislio Anyway, snimak nije bas vrhunski, i nema shutke na Renegejdu ali mozda nekog i bude zanimalo .. Ko je ovo mixovao? Ti? imam i ja par snimaka od tada to je sa hita,ne?snimala sam,samo ne znam da li sam dala Goranu Ja mislim da sam pokupio.. snimak nije bas najkvalitetniji bio. Quote
METAL Man Posted November 29, 2008 Author Report Posted November 29, 2008 ali bitno da je snimljeno Neka, sto se manje cuje to bolje. Ja ja E ja nemam onu sliku sa pocetka.. to je iz prokuplja?? Quote
tHe NecromasteR Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Aham. Sa' cu pripalim lap, mislim da su mi tamo i ostale, pa kad stignem - bacicu ti ih na mejl. Il' ti ih narezem, pa kad se vidimo.. Ima tamo svakakvih bludnichenja Quote
METAL Man Posted December 1, 2008 Author Report Posted December 1, 2008 Mogao sam pretpostaviti. Elem, sutra sviramo prvi posto moramo da stignemo na onaj bus u 0h za Pancevo. Jebiga sreda je radni dan. :/ Bice 2 nove pesme, jedna autorska i jedan DT, i sviracemo ih na "keca" posto nismo stigli da ih uvezbamo. Quote
tHe NecromasteR Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ajd sad kad je prosla svirka da pitam kako izgleda repertoar novi Nisam hteo da kvarim iznenadjenje sinoc ? Quote
METAL Man Posted December 5, 2008 Author Report Posted December 5, 2008 Pa ubacena je jedna pesma DT-a i nova autorska, sledeca je jedna pesma Purplea (u mJetal fazonu ), i treba da se ponovi Kervan. 8) Quote
Теша Тешановић Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 bio sam na svirci i nije lose uopste.interesatno zvucite mada sama muzika koju svirate nije bas muzika koju slusam nesto preterano Quote
Recommended Posts