TarKalion Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Ej bre ljudi,a sto ste promenili naziv benda? Pa svi vas znaju kao FUEL. Mare Bodom Quote
METAL Man Posted July 16, 2007 Author Report Posted July 16, 2007 De si Mare! Ovako je vise Gay/tr00. Pa jebiga, uskoro treba da snimimo Demo, a postoji bar 4 benda sa nazivom Fuel a i zanrovski bas ne pristaje pravcu koji sviramo. To smo trebali i ranije da uradimo, a ne posle 3 god, ali jebiga. Procuce se i za NightQuest, ima vremena. Quote
METAL Man Posted July 18, 2007 Author Report Posted July 18, 2007 He he nagurali smo preko 1000 poseta na Fuel stranici, aj sad malo da probamo i myspace. NightQuest Quote
Leshina Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Ja zelim da napravim dobru svirku, a ne da zaradim. i uspeo si matori!!!svirka je bila vrh!!! za dublje komentare,poglej temu na svirkama,mrzi me da kuckam opet. sve u svemu,svaka cast!!! bilo je maximalno zezanje!!!!! Quote
METAL Man Posted July 18, 2007 Author Report Posted July 18, 2007 Hvala! Izgubio sam 3 dana i dobio 2 cira, ali drago mi je da sam uspeo. Svirka nije kansila, svaki bend je imao skoro pun klub dok je svirao... ja sam zadovoljan. Quote
METAL Man Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Nova svirka: 11. Avgust, klub DANGUBA, sa Atlantidom. Vidimo se! Quote
METAL Man Posted August 22, 2007 Author Report Posted August 22, 2007 Dakle, sutra svirka - dodjite ljudiiiiiiiiiiiiiiiiii! Snimljena jedna pesma, konacno. Uskoro bacam link za Download. Quote
PlanetHell Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 ALO! MOMAK! OCE LI TAJ DOWNLOAD? Gde ste ludaci, BREEEEEEE? Sta se radi? Kad ce neka svirka Quote
Dark hunter Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Idi bre...ali dace vam instrumentalnu verziju bez mog divnog lirsko-mezzosopranskog glasa Id bre ala ste nestrpljivi Dodjite veceras.... Quote
METAL Man Posted August 24, 2007 Author Report Posted August 24, 2007 (edited) Pa dobro ste se vise setili! Setili smo se mi i ranije, ali nismo imali gde da snimamo. ALO! MOMAK! OCE LI TAJ DOWNLOAD? Gde ste ludaci, BREEEEEEE? Sta se radi? Kad ce neka svirka Evo bila danas, bilo je supeeer! Ljudi su bili nesto smoreni veceras, ali kad smo mi svirali imali smo bas EXTRA podrsku! Elem, od 1.og snimamo i drugu pesmu, zatim snimamo vokal za obe, pa mix... racunam da ce max za 10 dana biti sve gotovo. Tad cu izbaciti link za Download. Demo ce biti izbacen verovatno tek kada kad se snimi "Broken Soul", nasa najbolja pesma. Edited August 24, 2007 by DreamFreak Quote
Stormlord Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Mi ce mo odluciti da li je to vasa najbolja pesma.Mozda je i najgora! Quote
METAL Man Posted August 24, 2007 Author Report Posted August 24, 2007 U bre, ala si ti kritican. Ok, upravu si, to ce te vi odluciti, mada po reakcijama publike na svirkama, najbolje je prolazila ona i I.Y.C.B.M. Quote
Metal Bloodshed Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Ljudi su bili nesto smoreni veceras, ali kad smo mi svirali imali smo bas EXTRA podrsku! u vasoj podrsci je bio neki retardirani klinac koji je otisao iz kluba kada sam mu rekao da prestane da se gubi :):) A sto se vas tice i niste bili losi, samo Hearts on fire ste ocajno obradili (verovatno zbog pevacice) Quote
Dark hunter Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Slazem se Iako sam ja pevacica Doduse ni Stratovarius nije bio nesto bolji, ali Stimpi mi je malo pomogao Dace bog da mi jednom za pola sata koliko nastupamo odradimo sve nase pesme Quote
METAL Man Posted August 26, 2007 Author Report Posted August 26, 2007 (edited) u vasoj podrsci je bio neki retardirani klinac koji je otisao iz kluba kada sam mu rekao da prestane da se gubi :):) A sto se vas tice i niste bili losi, samo Hearts on fire ste ocajno obradili (verovatno zbog pevacice) :P Nije tacno, za Dvolitru i jos par pesama je ceo klub skoro bio na nogama (mada to broji nekih 50 ljudi ) Jebiga i ja i pevacica smo dosli bolesni na svirku, meni je nos zapusen i nateceno grlo.. A i oprema je bila KRS (blago receno) ajd da vidim tebe da sviras na tome. Moje sobno pojacalo je velicine tog pojacala na kome sam svirao u Dangubi. Pa daj onda da i ja cujem. Poslacu ti na mail, pa onda ispljuj kad cujes. Edited August 26, 2007 by DreamFreak Quote
METAL Man Posted August 28, 2007 Author Report Posted August 28, 2007 Nego sta nego cu da pljujem Evo poslao sam ti gomilu pesmica pa pluj koliko hoces. Quote
- Trinitus - Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Gox i ja zelim da cujem pesme znash moj mail lutko Quote
METAL Man Posted August 29, 2007 Author Report Posted August 29, 2007 Poslacu ti na tomiku, ok? Samo mi reci jel hoces GP ili ces MIDI? Mislim da je GP malo pregledniji... Ima i naravno ona pesma sto smo ja i ti radili! Quote
Stormlord Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Ne zvucu ovo lose samo ne mozes ovako da ocenjujes bez kompletne slike i bez vokala. Quote
METAL Man Posted August 29, 2007 Author Report Posted August 29, 2007 Pa ja sam ti to i rekao. Jbg, bice gotovo valjda uskoro... A gde je pljuvanje? Quote
Stormlord Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 (edited) Polako,za to pisem sastav! Edited August 30, 2007 by Stormlord Quote
- Trinitus - Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 E,pa poshalji kako hoces,nije bitno ! Samo da cujem Quote
Recommended Posts