METAL Man Posted December 26, 2007 Author Report Posted December 26, 2007 Hmm.. trazenje cele nove postave mozda? ... Quote
angel84 Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 ma nisu to muke :lol: salim se malo bitno je da je sada full postava Quote
Sugar Overdose Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 chula sam da je nova pevaljka sranje i da peva k'o aneta :S xD just kidding xD Quote
Brynhildr Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Sto? Nismo presli u narodnjake, jos uvek smo power / progressive. Niste... Jos... Prvo si prodao kosu, a posle...? Eee... Quote
METAL Man Posted December 27, 2007 Author Report Posted December 27, 2007 chula sam da je nova pevaljka sranje i da peva k'o aneta :S xD just kidding xD E a taman sam hteo da pitam ko je Aneta i onda ukapiram.. :glup: Niste... Jos... Prvo si prodao kosu, a posle...? Eee... Nova postava - mora i promena imidza. Quote
Bata Trokrilni Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Aneta je fantastična pevačica. Nemojte praviti takva poređenja. Onda bih ja mogao da kažem kako pevam kao King Diamond. Quote
Sugar Overdose Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 ono je bila interna fora Quote
METAL Man Posted December 29, 2007 Author Report Posted December 29, 2007 Aneta je fantastična pevačica. Nemojte praviti takva poređenja. Onda bih ja mogao da kažem kako pevam kao King Diamond. Nemam pojma kako on peva... Ne kaze niko da je ona losa, ali ukusi su razliciti. Licno smatram da ima piskutav glas da bi pevala predhodne albume NW-a. Mada nebitno. Ajd da ne spamujemo, ce mi opet zatvore temu. ono je bila interna fora Valley? Quote
Poison Ivy Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 chula sam da je nova pevaljka sranje i da peva k'o aneta :S xD just kidding xD Ako se ovo odnosi na Majce-ima da padne u nesvest od srece kad vidi s kim je poredite! :) Quote
METAL Man Posted December 30, 2007 Author Report Posted December 30, 2007 Pretpostavljam da se na nju odnosi... cekamo da se i ona oglasi ovde. Quote
WITCH84 Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Ljudi.odlicni ste.Krenite s tim svirkama,pa da se vidimo i na jugu ove nase lepe zemlje.Garantujem vam da je juznjacka publika najludja. Quote
Bata Trokrilni Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Ljudi, da bi bend uspeo u pravcima koje misli da svira, pevačica mora da ume da otpeva vibrato, za početak. Quote
METAL Man Posted December 31, 2007 Author Report Posted December 31, 2007 Ljudi.odlicni ste.Krenite s tim svirkama,pa da se vidimo i na jugu ove nase lepe zemlje.Garantujem vam da je juznjacka publika najludja. Sad cemo uskoro, samo da se uvezba nova postava. Pa da dokazete to. Ljudi, da bi bend uspeo u pravcima koje misli da svira, pevačica mora da ume da otpeva vibrato, za početak. Hmm.. hvala na konstruktivnoj kritici, ali nismo imali ni probu ni svirku sa novom pevacicom, tako da ne znam gde si je mogao cuti.... Inace, ja vise volim fin clean zenski vokal, nego ala Tarja. Quote
angel84 Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 (edited) ewo pevacica umire od srece kad je videla da je poredite sa Anetom :lol: ova pevacica uci pevanje tako da ce biti i vibrata,nema brige dragi prince of darkness Edited December 31, 2007 by angel84 Quote
~MaX~ Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 U ime mene i NightFall-a zhelim vam sjajan provod u vecheras a i srecnu novu 2008. koja ce vam nadam se u najmanju ruq biti uspeshnija nego prethodna.poz :pivpije: Quote
Stormlord Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 sretna nova i sve tako redom Quote
METAL Man Posted December 31, 2007 Author Report Posted December 31, 2007 U ime mene i NightFall-a zhelim vam sjajan provod u vecheras a i srecnu novu 2008. koja ce vam nadam se u najmanju ruq biti uspeshnija nego prethodna.poz :pivpije: sretna nova i sve tako redom Hvala vam ljudi! I ja se nadam da ce biti bolja... i da ce taj demo/album ili sta vec, konacno biti gotov. Quote
angel84 Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 (edited) hvala vam ljudi :wub: i vama sve najbolje nadamo se da ce taj demo biti brzo gotov i da ce vam se svideti Edited December 31, 2007 by angel84 Quote
vladream Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 hehe, pa i da dodjete malo vi kod nas, bio bi red, sve najbolje! Quote
angel84 Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 bice,samo polako za pocetak bar da se prva proba sa novom postavom odrzi Quote
METAL Man Posted January 1, 2008 Author Report Posted January 1, 2008 hehe, pa i da dodjete malo vi kod nas, bio bi red, sve najbolje! Eto, pozovite i mi ce da dodjemo. Quote
METAL Man Posted January 19, 2008 Author Report Posted January 19, 2008 malo obavestenje: Nova postava = nove pesme. Vise nece biti NW i takvih gluposti, sad se svira Gamma Ray, Blind Guardian, Helloween, Hammerfal, Evergrey. Autorske su isto nekom heavy/prog fazonu. 4 pesme koje su uradjene sa starom postavom ce biti snimljene i bacene na net za download, greota da propadnu. Toliko za sada, vidimo se uskoro na nekoj svirci! Quote
Stormlord Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Koja od Evergrey-a?! moja preporuka: BLINDED!!!! Quote
METAL Man Posted January 20, 2008 Author Report Posted January 20, 2008 Aaaaaaaaaaa! Imas pivo od mene. Masterplan, Touch of blesing, Blinded, the mark of the triangle. Nesto od toga, pa ti vidi. E da, izvinte me na losem engleskom. Quote
Recommended Posts