~MaX~ Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 U jbt, pa ko svira u toj postavi kad se peglaju takve pesme.. i nemojte Touch Of Blessing.. ona je ubila boga i narod.. Quote
METAL Man Posted January 20, 2008 Author Report Posted January 20, 2008 Sto, sta fali? Pa pesma je bas ok. Nemoj da te cuje Igor da mu diras tu pesmu... Pa trenutna postava je: Petrovic Goran (ja) - Gitara, Vokal Igor sabo (Wishmaster) - Gitara Milos Damjanovic - Bas Bojan Petrovic (Atheist) - Bubnjevi Aleksandar Tatomirovic - Klavijature Vokali (potencijalni: D) Nikola (Lansol) Maja Ilic (angel84) Tek smo krenuli sa probama tako da cemo videti kako ce sve to zvucati. Quote
angel84 Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 a touch of blessing nam ne dirajte inace ce da padnu batine od Igora i mene :) Quote
PrimEviL Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 (edited) Средио сам вам страницу на википедији, требало је да буде обрисана наредне недеље. Ако имате неке слике, пошаљите ми линкове на ПМ, па ћу и њих ставити. Поздрав. Edited February 2, 2008 by PrimEviL Quote
METAL Man Posted February 3, 2008 Author Report Posted February 3, 2008 http://sr.wikipedia.org/wiki/NightQuest Најтквест (енг NightQuest) је прогресивно-симфонијски пауер метал бенд из Панчева. Hvala, nisam znao da mora strana da bude pisana cirilicom i da bude sve bukvalno prevedeno.... Promenili smo postavu, pa nemam trenutno slike sa novim clanovima, cim se uslikamo - saljem. Quote
Neonblack Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Sluchajno naletih na temu...alal wam wera shto promeniste postawu! I bre otkad to swirate EVERGREY?!!!!!!!!!!!! Ja se automatski prebacujem u prwe redowe ako odswirate bilo shta od nawedene chetiri od kraljewa! P.S. Tata (PE), dobro si uradio wikipedia stranitzu. Quote
PrimEviL Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 @kirk - ma ne pitaj nista, to je upravo i osnovni razlog zasto vise radim na hrvatskoj wikipediji... samo uporedi stranice http://hr.wikipedia.org/wiki/Kai_Hansen i http://hr.wikipedia.org/wiki/Каи_Хансен - smesno. @tjera - Mille grazie Quote
METAL Man Posted February 4, 2008 Author Report Posted February 4, 2008 Sluchajno naletih na temu...alal wam wera shto promeniste postawu! I bre otkad to swirate EVERGREY?!!!!!!!!!!!! Ja se automatski prebacujem u prwe redowe ako odswirate bilo shta od nawedene chetiri od kraljewa! P.S. Tata (PE), dobro si uradio wikipedia stranitzu. Od prosle probe. Ja sam je uradio - on je "preveo". @kirk - ma ne pitaj nista, to je upravo i osnovni razlog zasto vise radim na hrvatskoj wikipediji... samo uporedi stranice http://hr.wikipedia.org/wiki/Kai_Hansen i http://hr.wikipedia.org/wiki/Каи_Хансен - smesno. @tjera - Mille grazie Ne radi link za srpsku wikipediju, tj radi, lai nije nista naslo... Ma bezveze je skroz uradjeno... Quote
PrimEviL Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 (edited) hmmm... lol, probaj ovde btw, nisam ja "preveo", ja sam samo malo prilagodio, i prozborio koju rec da ne bi admini brisali stranu Edited February 4, 2008 by PrimEviL Quote
Neonblack Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 (edited) Alal vera ako swirate Evergrey, ocheqjte mene, Hella i kompaniju u prwim redowima! A za wiki, znam da su wam wetj jednom brisali stranitzu...nadam se da tje sad biti ok Edited February 4, 2008 by (: Ika The Grey :) Quote
METAL Man Posted February 4, 2008 Author Report Posted February 4, 2008 hmmm... lol, probaj ovde btw, nisam ja "preveo", ja sam samo malo prilagodio, i prozborio koju rec da ne bi admini brisali stranu Znaci oni su tvorci tih savrsenih prevoda. Ајрон Фист, Ралфом Шеперсом, Хемерфолом... Uzas. Alal vera ako swirate Evergrey, ocheqjte mene, Hella i kompaniju u prwim redowima! A za wiki, znam da su wam wetj jednom brisali stranitzu...nadam se da tje sad biti ok Pa valjda nece... A sto se EG tice: pa pazi, imali smo tek 2 probe, a posto ja moram to da pevam videcemo kako ce zvucati. Quote
PrimEviL Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 @kirk - nije to prevod, to je norma srpskog jezika - tako se pisu strana imena. Quote
angel84 Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Gorane,zar nece Lansol pevati evergrey? Quote
Dark hunter Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 lepo, lepo, nabaci i neku slicicu i zaboravio si Soneta u bivsim clanovima Quote
METAL Man Posted February 5, 2008 Author Report Posted February 5, 2008 @kirk - nije to prevod, to je norma srpskog jezika - tako se pisu strana imena. Ma kontam, lai glupo zvuci - neka sve pise cirilicom, ali neka strana imena (pogotovu NEmacka, Norveska ili slicno) pisu kako treba, ovako je smesno. Gorane,zar nece Lansol pevati evergrey? Neverujem. Pitacu ga, ali ne verujem da bi on to izvukao, ima tanji glas, vise je za gamma ray helloween i slicno. lepo, lepo, nabaci i neku slicicu i zaboravio si Soneta u bivsim clanovima Jebiga, ima vas previse. Ne mogu sve da vas popamtim. Quote
Poison Ivy Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Neverujem. Pitacu ga, ali ne verujem da bi on to izvukao, ima tanji glas, vise je za gamma ray helloween i slicno. pa ko ce onda? da neces ti? :) Quote
SilentMan Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Jebiga, ima vas previse. Ne mogu sve da vas popamtim. "Vracen, neotpakovan!" :) :) Quote
METAL Man Posted February 6, 2008 Author Report Posted February 6, 2008 pa ko ce onda? da neces ti? :) :P Pa ako imas nekog boljeg - preporuci. "Vracen, neotpakovan!" :) :) Eto Sone, ko nov si. Quote
Neonblack Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Znaci oni su tvorci tih savrsenih prevoda. Ајрон Фист, Ралфом Шеперсом, Хемерфолом... Uzas. Pa valjda nece... A sto se EG tice: pa pazi, imali smo tek 2 probe, a posto ja moram to da pevam videcemo kako ce zvucati. Mogu ja da wam pewam Evergrey! Ma kogod da ih pewa bwe, samo ih swirajte, porfavor! A kako stwari stoje sa autorskim pesmama? Quote
PrimEviL Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 нажалост, модератори су обрисали чланак... када издате 'бум, инфо и сличке на пм, па ће да се постави опет Quote
METAL Man Posted February 9, 2008 Author Report Posted February 9, 2008 Znaci jednog lepog dana.. Quote
Poison Ivy Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Pa ako imas nekog boljeg - preporuci. Pa mogla bih da pitam Tigra on ima fenomenalan glas! Quote
METAL Man Posted February 15, 2008 Author Report Posted February 15, 2008 (edited) Tigar? To onaj debeli Majin i Mazin bivsi decko? Mogu ja da wam pewam Evergrey! Ma kogod da ih pewa bwe, samo ih swirajte, porfavor! A kako stwari stoje sa autorskim pesmama? One stare se upravo snimaju pa cu da ih bacim za download, uradio sam 3 pesme za novu postavu, posle svirke krecemo da ih uvezbavamo... Edited February 15, 2008 by ma KirK bre 84 :) Quote
Neonblack Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Eee, kul. 'Ajd' pa shibni linkowe. I pishite utiske sa wecherashnje swirkice. Quote
METAL Man Posted February 17, 2008 Author Report Posted February 17, 2008 Raspali smo se. Ne bukvalno, ali moglo je i bolje. Ali polako, tek je prva svirka... ima jos dosta da se radi. Quote
Recommended Posts